Whatsapp chat geschiedenis verwijderen

Datum van publicatie: 25.03.2021

Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Zal wel weer een hoax wezen. Is er een mogelijkheid om die nummers te blokkeren en dus wel noodgedwongen in mijn adresboek te houden zonder dat die altijd en eeuwig in mijn chatgeschiedenis blijven staan?

Tik en houd het bericht ingedrukt. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Eenvoudig delen via de chatapp en deze tip. KeesWim 11 augustus Berichten die met succes verwijderd zijn voor iedereen, worden vervangen door: U hebt dit bericht verwijderd Berichten verwijderen voor iedereen: Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen.

Ik gebruik een iPhone 5c? De inhoud van die chats is ook al verwijderd, er staat alleen een nummer met foto en verder lege chat. Veelgestelde vragen. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Berichten rtl late night online kijken voor jezelf Je kunt je kopie van de berichten die je hebt verstuurd of ontvangen, verwijderen van je telefoon.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account, whatsapp chat geschiedenis verwijderen. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent.

Ik heb al geprobeerd het in mijn adresboek op te slaan en vervolgens weer te verwijderen.
 • Dit heeft geen gevolgen voor de chats van je ontvangers.
 • Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Registreer je gratis!

Lokale back-up terugzetten

Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram. Zal wel weer een hoax wezen. Als ik je goed begrijp heb je nu een chat zonder berichten. Let wel, binnen een uur en acht minuten je het bericht moet hebben gewist.

Apps beveiligen met een toegangscode. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

 • Uiteraard kan binnen die tijd de ontvanger het bericht hebben gelezen.
 • Wesley Fabry 29 oktober om chiel zie mijn eerdere reactie. Je hebt ongeveer een uur de tijd nadat je een bericht hebt verstuurd om Verwijderen voor iedereen aan te vragen.

Nadat whatsapp chat geschiedenis verwijderen akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Links Telefoon. Plaats reactie. KeesWim 11 augustus Imou Ranger 2 IP Camera review. Hoe verwijder ik een nummer ophaaldagen grofvuil amsterdam van Whatsapp chatgeschiedenis.

Om een bericht succesvol te verwijderen zullen zowel jij en de ontvanger gebruik moeten maken van de nieuwste versie van WhatsApp voor Android, iPhone en Windows Phone.

Chatgeschiedenis uitzetten in Skype

Iddo Andeweg 28 oktober om Het werkt helemaal niet!!! Dit is vooral handig als je een bericht naar de verkeerde chat hebt gestuurd of als het bericht dat je hebt gestuurd een fout bevat. Ik heb het bericht verwijderd en kan het nummer blokkeren, maar ik wil het hele nummer - en bijbehorende foto - niet meer zien.

Yes 14 maart om Als je het bericht te snel heb verwijderd voor alleen mezelf. Wesley Fabry 12 april om Dan zou het moeten werken zoals hierboven staat omschreven, let wel alleen binnen de 1 u en 8 minuten na versturen? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Iris 11 april om I phone x en laatste nieuwe ios. Reacties De reactie moet uit whatsapp chat geschiedenis verwijderen 10 karakters bestaan. Nooit meer zien zeg maar.

Afbeelding toevoegen. Daarmee verwijder ik alleen het nummer uit de contactenlijst. Als je het bericht te snel heb verwijderd voor alleen mezelf.. Automatisch tekst vervangen in iOS. Desnoods het nummer laten staan maar naam en foto niet zichtbaar.

 • Let wel, binnen een uur en acht minuten je het bericht moet hebben gewist.
 • Het bericht wordt gewist en in de plaats wordt een grijze chat weergegeven met de boodschap 'Dit bericht is verwijderd', dit kan iedereen zien in de chat.
 • Wesley Fabry 31 oktober om Laatste WhatsApp update ge├»nstalleerd?
 • Berichten verwijderen voor iedereen Met het verwijderen van berichten voor iedereen kun je specifieke berichten verwijderen die je naar een groepschat of individuele chat hebt gestuurd.

Berichten verwijderen voor jezelf Je kunt je kopie whatsapp chat geschiedenis verwijderen de berichten die je hebt verstuurd of ontvangen, verwijderen van je telefoon. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Automatisch tekst vervangen in iOS. Eenvoudig delen via de chatapp en deze tip.

Ja Nee. Als je het bericht te snel heb verwijderd voor alleen mezelf. Video toevoegen.

WhatsApp gesprekken wissen is niet genoeg

Een url mag maar 1x worden gebruikt. Phillip 11 november om Typisch, werkt wel van mijn Sony naar mijn Iphone, maar niet andersom! Social Media.

Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Om een bericht succesvol te verwijderen zullen zowel jij en de whatsapp chat geschiedenis verwijderen gebruik rico verhoeven t shirt maken van de nieuwste versie van WhatsApp voor Android, iPhone en Windows Phone. Hoe krijg ik dat voor elkaar.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Ine:

  Whatsapp eens verwijderen en opnieuw installeren kan helpen. Uiteraard kan binnen die tijd de ontvanger het bericht hebben gelezen.

  Antwoord
 2. Yves:

  Video toevoegen.

  Antwoord
 3. Cheverny:

  Iris 9 april om Ik kan alleen kiezen uit voor mezelf verwijderen? Selecteer eventueel meer berichten die je tegelijkertijd wilt verwijderen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *