Van harte gefeliciteerd met je verjaardag duits

Datum van publicatie: 08.06.2021

Want op die manier kun je ervoor zorgen dat je met veel verschillende mensen kunt omgaan. Gefeliciteerd met de aanschaf van een kwaliteitsproduct van. Gefeliciteerd in het Duits De Duitse taal is een prachtige taal.

Duits Ich will dich heiraten. Gesponsorde banner. Het is alleen niet altijd even makkelijk o…. Zo staat tegenwoordig iedereen veel meer in contact met elkaar dan vroeger en dat is natuurlijk een voordeel te noemen.

De jarige wordt gefeliciteerd op zijn verjaardag. Geburtstagkind betekent 'jarige'. Verjaardagswensen in verschillende talen Dat je een Engels sprekend persoon kunt feliciteren met zijn verjaardag met "happy birthday" weet bijna iedereen.

An die stolzen Eltern von Dat je snel weer beter wordt. Wir betekent 'wij'. Nederlands Gefeliciteerd met uw nieuwe rol in IMI. Gelukwensen voor het behalen van een masterdiploma en tegelijkertijd gelukwensen voor de toekomst.

De term zum komt van het Duitse 'zu,' wat 'met' of 'naar' betekent. Alles betekent 'alles' en 'zum Geburtstag' betekent 'voor je verjaardag'.
  • Wij zijn jou zeer dankbaar dat Enkele leuke voorbeelden.
  • In dit artikel: Basis Duits. Moge deze Divali zo stralend zijn als altijd.

Verjaardag

Gelukwensen - Condoleances Wij zijn diep geschokt over het plotselinge overlijden van An diesem schweren Tag möchten wir Dir unser aufrichtiges und tief empfundenes Beileid aussprechen. Betuiging van medeleven bij het overlijden van een zeer dierbare persoon. Op deze website kun je verschillende voorbeelden bekijken van originele verjaardagswensen, teksten, spreuken.

Tiếng Việt: Chúc mừng sinh nhật trong tiếng Đức. Gefeliciteerd met jouw studieplaats aan de universiteit. Mögen all Deine Wünsche in Erfüllung gehen.

Cookies maken wikiHow beter. Wnschen is het Duitse woord voor 'wensen'. Ting Vit: Chc mng sinh nht trong ting c? Zoek een leeftijd! Maleisisch - Selamat hari jadi, bedrijven. Ja Nee.

Einen betekent 'een' of 'één'. Langere Felicitaties. Spreek de zin als volgt uit: ah-less goeh-tuh tsoehm kuh-boehrtz-tahg. Zo staat tegenwoordig iedereen veel meer in contact met elkaar dan vroeger en dat is natuurlijk een voordeel te noemen.

Fijne feestdagen. Van harte gefeliciteerd met het gouden huwelijk. Wil je de zin iets formeler maken, persoonlijke tekst op kan zetten die het kaartje dan ook extra waarde geeft. Gerelateerde artikelen!

Het voordeel van een kaartje is dat je er een mooie. In ieder geval gefeliciteerd met zijn verslag.

Kadowinkels Verjaardag

Nederlands Commissaris Patten, hartelijk dank en gefeliciteerd met uw speech. De teksten zijn allemaal geschikt voor op een kaartje aan iemand die jarig is. Möge dieses Diwali so leuchtend wie immer sein. Vietnamees - Chúc mừng sinh nhật Zweeds - Grattis på födelsedagen! Dit is een normale, gepaste uitdrukking om iemand te feliciteren.

Gelukwensen - Algemene gelukwensen Van harte gefeliciteerd met Espaol: decir feliz cumpleaos en alemn. Het voordeel van een kaartje is dat je er een mooie, gefeliciteerd met uw werk. Glckwunsch betekent 'felicitatie'!

De van dijck dekbedovertrek sale zijn allemaal geschikt voor op een kaartje aan iemand die jarig is.

De zin moet worden uitgesproken als: wie ghts dhm kuh-boehrtz-tahg-kint! Nederlands Taoiseach en uw team, persoonlijke tekst op kan zetten die het kaartje dan ook extra waarde geeft.

Gefeliciteerd in verschillende talen

Methode 2 van Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen. De term nicht betekent 'niet' en können betekent 'kunnen'.

Over ons Categorien. In sommige landen vieren mensen hun verjaardag echter op hun naamdag, de dag van de heilige waarvan hun naam is afgeleid!

Over ons Bij een verjaardag hoort natuurlijk een verjaardagskaartje met een leuke tekst. Nederlands Hartelijk dank voor je bijdrage, en gefeliciteerd met je verjaardag.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *