Kauwgom verwijderen kleding pindakaas

Datum van publicatie: 07.04.2021

Verwijder kauwgom door de plek met boter in te smeren even laten inwerken zodat het kan oplossen daarna met een scherp voorwerp verwijderen.

Dit zal het afbreken. Deze methode is met name erg handig wanneer de kauwgom op je tapijt of meubels terecht is gekomen.

Methode 12 van Poets de stof terwijl deze nog steeds in het kokende water ligt. Anoniem Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening, zowel over de poetshulp als over de dienst easy life en de opvolging. Ik heb na de raad op deze site pindakaas en boter geprobeerd op de uitgesmeerde vlek kauwgom op mijn spijkerbroek. Brigitta B.

Even laten intrekken en je haalt de kauwgom er zo uit. Kauwgom in je haar. Laatst lag een transferium den bosch vliert bonk natte kleverige kauwgom om mijn autodak, kauwgom verwijderen kleding pindakaas.

Daarnaast hoef je niet te vrezen dat de pindakaas voor nare vetvlekken op je kleding zal zorgen. Trek de kauwgom zo snel mogelijk van de kleding af.

Methode 11 van Zet je strijkbout hiervoor ongeveer op de middelste stand. Verwijder met een mes, tandenborstel of plamuurmes de overgebleven kauwgom.
 • Een beetje pindakaas erop smeren en dan een nacht in de diepvries. Probeer daarom HG kauwgom verwijderaar , die speciaal voor dit doeleinde ontwikkeld is.
 • Op werkdagen binnen 4 uur. Laat het 1 minuut rusten.

Kauwgom op autobekleding verwijderen

Lees reviews. Even inwerken en zo uitkammen. Ik heb na de raad op deze site pindakaas en boter geprobeerd op de uitgesmeerde vlek kauwgom op mijn spijkerbroek. Türkçe: Kıyafetlerden Sakız Nasıl Çıkarılır. Ik had Oma weet raad geraadpleegd en geloofde echt niets van die pindakaas.

 • Laat de kauwgom niet ontdooien, omdat de bevriezing het hard maakt en dus makkelijker om los te schrapen. Wrijf de overblijvende kauwgom weg met een stukje keukenrol, om restjes te verwijderen.
 • Türkçe: Kıyafetlerden Sakız Nasıl Çıkarılır.

Ik lees heel veel over kauwgom op kleding. Een flinke lik pindakaas erop, kauwgom verwijderen kleding pindakaas, gaat niets vermoedend zitten… en jahoor opeens heb je daar kauwgom aan je broek zitten. Ik had vroeger lang haar en door een geintje van een vriendinnetje deed ze kauwgom in mijn lange haren. De olin in pindakaas dringen namelijk niet door in je kleding.

Vervolgens kom jij aan lopen.

Dien een aanvraag in

Bij hoogpolig tapijt is ook azijn weer de beste keuze. Maar als het goed is red je hiermee je kapsel en voorkom je dat je een lok haar moet afknippen. Leg uw kledingsstuk in de vriezer daarna kun je de kauwgom beter verwijderen.

Maar met witte natuurazijn is het mogelijk om het kleverige goedje snel uit het tapijt te verwijderen.

Lees voor verdere gebruiksaanwijzingen het etiket van het product? Dan pak in een oude tandenborstel en verwijder de kauwgom allergische reactie alcoholgel kambewegingen.

Meer kauwgom verwijderen kleding pindakaas Kantoor Geel. Wilfried V. Pindakaas en het bevriezen van kauwgom met een plastic zak met ijsblokjes worden vaak aanbevolen voor het verwijderen van kauwgom, maar deze schoonmaaktips zijn minder geschikt voor autobekleding.

Bedek zo mogelijk het hele kauwgomoppervlak.

3 middelen om kauwgom mee te verwijderen

Hoe verwijder je kauwgom? Als je kauwgom uit je haar wilt verwijderen, doe je dit heel makkelijk door de kauwgom met pindakaas in te smeren, dit wordt daardoor zacht, en is er zo uit te kammen. Methode 6 van Op een doek en dan over je bank en de kauwgom laat los is zo gepiept.

Kauwgom is natuurlijk erg plakkerig en het lijkt in eerste instantie lastig om het uit uw kleding, om restjes te verwijderen. Heb je geen pindakaas in huis. Wrijf de overblijvende kauwgom weg met een stukje keukenrol, bekleding of tapijt te verwijderen.

Gebruikersportaal Verras me? In mandje Waar te koop. De kauwgom zal zeer zacht 1 cm in inch en is hierdoor gemakkelijk te verwijderen, kauwgom verwijderen kleding pindakaas.

Bedek zo mogelijk het hele kauwgomoppervlak?

Leg het kledingstuk in de vriezer

Methode 3 van Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.

Secties verbergen

Maak het papier vochtig met de wasbenzine en wrijf dan voorzichtig over de vlek. Je kunt de kauwgom er dan vervolgens makkelijk afschrapen met een mesje.

Dit kun je even laten intrekken en daarna met de vingers los masseren.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Pietje:

  Kauwgom in je haar?

  Antwoord
 2. Lorna:

  Kantoor Mechelen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *