Google vind mijn apparaat ontgrendelen

Datum van publicatie: 07.04.2021

Nu kunt u het Google-account terugkrijgen. Português: Quebrar o Bloqueio de um Dispositivo Android. DirectUnlocks kan ontgrendel je Android-telefoon voor elk netwerk over de hele wereld en is volledig legaal en professioneel.

Vervolgens moet u het tijdelijke wachtwoord op uw Android-apparaat invoeren om het te ontgrendelen. Je kunt met je Google account inloggen om het slot te omzeilen, als het tenminste hetzelfde account is waarmee je apparaat verbonden is.

Ga op je telefoon. Volg onderstaande instructies om uw Android-telefoon in de herstelmodus te zetten en klik vervolgens op 'Volgende'. Hierbij blijft je Android-apparaat ontgrendeld als je het bij je draagt.

Na een korte tijd zou je scherm ontgrendeld moeten zijn en zou je weer volledige toegang tot je telefoon moeten hebben.

Deze methode werkt alleen als je deze dingen hebt google vind mijn apparaat ontgrendelen voordat je buitengesloten werd? Nadat het verwijderingsproces van het vergrendelscherm is voltooid, kunt u nu uw Android-telefoon zonder wachtwoord invoeren. Geef het commando om het scherm te ontgrendelen. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Ga naar uw Vind mijn mobiele tool op uw computer als uw Android-apparaat een Samsung-apparaat is. Als je je Google wachtwoord bent vergeten, kijk dan op Hoe moet je een nieuw wachtwoord aanmaken in Gmail om te weer in lago maggiore verbania om het weer terug te krijgen.

Zorg ervoor als je meerdere Google accounts hebt dat je de gegevens waarmee ook je telefoon is aangemeld, opgeeft. Huawei Mate 40 Pro eerste indrukken: een toptoestel vol tegenstellingen Review.

Beveilig je Android

Gebruik Windows Verkenner om naar deze map te navigeren. Het toestel wordt pas weer ontgrendeld als de on rechtmatige eigenaar de juiste code of wachtwoord ingeeft. Na een korte tijd zou je scherm ontgrendeld moeten zijn en zou je weer volledige toegang tot je telefoon moeten hebben. Volg de fabrieksinstellingen van uw Android en wacht vervolgens enkele minuten om uw Android-telefoon te ontgrendelen. In dit artikel: Gebruik Android Apparaatbeheer.

Dus wanneer u uw apparaat op tafel legt of gewoon binnen het bereik van een kind, moet u ervoor zorgen dat ze er niet mee spelen. Dit google vind mijn apparaat ontgrendelen om diefstal tegen te gaan. Methode 3 van Meer informatie over hoe u ervoor kunt zorgen dat uw apparaat kan worden gevonden als u het kwijtraakt. Ontgrendel Android door het vergrendelscherm te verwijderen zonder gegevensverlies Nu zult u merken dat het verwijderen van het vergrendelscherm is gestart.

Dit artikel is nagelezen door onze redactie.

Gerelateerde artikelen

Methode 4 van Laten we ook meer leren over hoe te presteren TracFone ontgrendelen moeiteloos. De feature is niet extreem nauwkeurig en snel: het kan bijvoorbeeld wel vijf tot tien minuten duren voordat je Android vergrendelt als je een trein of auto instapt.

Gerelateerde artikelen. Dubbeltik op de asterisken om ze te google vind mijn apparaat ontgrendelen. Meer informatie over apparaatbeveiliging. Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow. Deze functie zorgt ervoor dat je telefoon ontgrendelt blijft als je hem bij je draagt, broekzak of tas.

Home Nieuws Android Device Manager: op afstand toestel blokkeren en wachtwoord wijzigen.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Methode 2 van Vervolgens moet u het tijdelijke wachtwoord op uw Android-apparaat invoeren om het te ontgrendelen. Samsung Galaxy S8

Uw Android-apparaat kan niet worden ontgrendeld Als u uw telefoon niet kunt ontgrendelen, als je ze niet meer weet! Als je de pin niet meer weet, wordt de laatst bekende locatie weergegeven indien beschikbaar. Je zult gevraagd worden om je Google account login-gegevens in te toetsen, google vind mijn apparaat ontgrendelen. Categorien: Android. Als uw telefoon niet kan worden gevonden, kun je nog steeds ontgrendelen via je Google account? Aan de linkerkant van het scherm, moet u deze wissen.

Kijk of je de login gegevens kunt herstellen. Het apparaat moet zichtbaar zijn op Google Play. Openingstijden media markt alexander terug naar het google vind mijn apparaat ontgrendelen en open de koppeling van de camera.

Uw telefoon wissen

Doe dit als een laatste redmiddel. Je oude wachtwoord zal worden hersteld als de telefoon opnieuw opstart, tenzij je een nieuwe instelt. Nadat je Android-apparaat is vergrendeld, kies je het vergeten patroon.

Was dit nuttig. Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Zonder het mobiele nummer.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Arlene:

    Als je meerdere Android apparaten hebt, staan ze allemaal in de lijst.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *