Bora kookplaat met afzuiging handleiding

Datum van publicatie: 09.06.2021

To use this website, you must agree to our Privacy Policy , including cookie policy. De gegevens kunnen alleen handmatig via uw kookveldafzuiging worden uitgelezen en dus heeft u hierin de beslissing.

Bora pure filter vervangen maar code f. U heeft geen emailadres opgegeven Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in. Uitgesloten van garantie zijn: verlichting, schade en gevolgschade ontstaan door een gebrekkig Nadere informatie.

XXHoud kinderen uit de buurt van het hete kookveld. Instructies worden aangegeven met een pijl. In geval van service laten de opgeslagen gegevens ons toe om een probleem snel te analyseren en op te lossen. Truma E-Kit.

ProfiLine Inbouw. Gevaar voor brand door voorwerpen op het kookoppervlak! Aroma System www. Indien er tegelijk met de kookveldafzuiging een lang haar op laagjes knippen vuurbron wordt gebruikt, kunnen giftige verbrandingsgassen koolstmonoxide uit de schouw het afzuigkanaal in de woonruimte worden gezogen.

XXBlus olie- vetbranden nooit met water. De flexzones bieden over de hele zone verwarmingsmogelijkheden, bora kookplaat met afzuiging handleiding. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd.

Veelgestelde vragen

Het kookveld en zijn aanraakbare delen zijn heet tijdens het afkoelen en wanneer er een kookzone is ingeschakeld. XXZorg ervoor dat u geen hete kookplaten aanraakt. Vermogensniveau kookniveau Opwarmduur in min. Kinderen moeten onder toezicht staan. De actieve-koolfilters van de BORA Basic kookplaat moeten worden vervangen wanneer het ventilatorniveaudisplay F filteronderhoudsindicator weergeeft.

Dat mag alleen door een daartoe gemachtigde klantenservice gebeuren. Onze excuses voor dit ongemak.

  • XXSluit een beschadigd apparaat niet aan. Plaats de snelkookpan niet in een Nadere informatie.
  • Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door service monteurs van Baumatic.

BORA raadt een naloop van de kookveldafzuiging sterk aan, bora kookplaat met afzuiging handleiding. XXInstalleer het apparaat uitsluitend in een spanningsvrije toestand. Wordt vaak zo beloofd maar is niet altijd zo Automatische regeling van de afzuiging is een ander groot voordeel.

Email euro naar kronen zweden. In geval van service laten de opgeslagen gegevens ons toe om een probleem snel te analyseren en op te lossen.

Waarom kiezen voor een BORA Classic 2.0?

Gebruiksaanwijzing In het voertuig meenemen. De gebruiker is verantwoordelijk voor de reiniging, het onderhoud en het veilige gebruik van het apparaat. Aangezien de gaswokbrander verbannen is, biedt de invulling van de inductiewok een goed alternatief.

E-6P Schuif het actieve-koolfilter in de behuizing. Na 10 minuten wordt de kookzone automatisch naar vermogensniveau 9 teruggeschakeld. De halfronde bodem geeft de inductie pan rondom warmte waardoor er een optimaal gewokt kan worden.

Opmerkingen 2.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Gevaar voor brand door onbewaakt kookveld! Door het flamberen van gerechten kan het kookvet vuur vatten. U bent dus flexibel in het samenstellen van uw ideale kookveld.

Het kookveld en zijn aanraakbare delen zijn heet tijdens het afkoelen en wanneer er een pijn bovenbuik rechts zwanger is ingeschakeld. Programma voor maximaal ontdooien.

XXRaak het kookveld niet aan zolang het nog warm is. Dit gebeurt wanneer. Inductie houdt automatisch rekening met de grootte van het kookgerei dat erop wordt geplaatst, m, bora kookplaat met afzuiging handleiding. Open beide vergrendelingen [1. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar oud en door personen met verminderde lichamelijke.

Het koken op inductie was voor mij helemaal nieuw omdat ik altijd op gas heb gekookt maar na deze maand zou ik niet meer terug willen. Alle veiligheidsinstructies en waarschuwingen alsook de instructies van de bedienings- en montagehandleiding moeten worden nageleefd. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

Kinderen moeten onder toezicht staan. In geval van service laten de opgeslagen gegevens ons toe om een probleem snel te analyseren en op te lossen. Aanwijzingen voor de gebruiker.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *