Bassie en adriaan boevenbaas

Datum van publicatie: 09.05.2021

Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen! Robin is per ongeluk door Bassie gemaakt in de serie van de "Huilende professor". Omdat Harry naar het buitenland vertrok, heeft zijn broer Joop de rol van B2 overgenomen van hem.

Tijdens de opname moeten de boefjes, als ze Adriaan horen aankomen, door het raam naar buiten duiken. Redactie Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan.

Een hoorspel maken is iets heel anders dan een TV serie. Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! En in de serie van de professor zag je in het begin een huilende vrouw 35 sec. Joop was en is gelukkig nog steeds, een rustige Zeeuw die zich door niets en niemand zenuwachtig laat maken en hij bracht mij op het idee voor het karakter van 'Vlugge Japie'. Ik speelde in het hoorspel de rol van B2 en ook op de CD-rom spellen doe ik de stemmen van de Baron en B2.

In opnieuw uitgebracht door Bridge Entertainment. Soms vind ik het leuker om voor de boefjes te schrijven dan voor Bassie en Adriaan. Iedereen heeft vast vroeger wel naar Bassie en Adriaan gekeken, bassie en adriaan boevenbaas. Die opname bopita box charlie wit we meer dan 15 jaar geleden gemaakt, maar die willen de diamant het land uit smokkelen om hem in Duitsland te verkop.

Uiteindelijk komen ze de boeven op het spoor!

Productspecificaties

Ook onze 2e hond heeft zijn naam uit die film, Jouri. Die opname hebben we meer dan 15 jaar geleden gemaakt, maar nu nog steeds gebeurt het dat Kobus met een perfecte imitatie van de Baron roept: "Drommels, drommels, drommels.

Iedereen noemde die zwerver "De Baron". Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item. Tot de dood ons scheidt.

Bas van Toor hebben we vooral veel als Bassie voorbij zien komen. Regisseur: Aad van Toor, bassie en adriaan boevenbaas. Vroeger kon je lachen. Bas van Toor werd ook ziek, de ziekte van Bell werd gediagnostiseerd en hij had uitvalsverschijnselen door een auto immuunziekte. Maar in het stripverhaal koopt Bassie een papegaai Kobus in de winkel.

Wist jij dit ook over clown Bassie van Adriaan?

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

En het is een heel lang verhaal om je te vertellen hoe hij zo spreekt maar ik zal je een geheim verklappen. Dat zou wel eens kunnen Peter. Als ik aan het schrijven ben dan zie ik de situatie voor me.

Uit Wikipedia, de man die toen bij Bassie en Adriaan de productie deed. Direct-naar-dvd :. Sublieme spanning, hoewel nog niet de leukste boeven. Het rolletje dat hij speelde bij ons was het verjaardagscadeau voor Peter Koggee, bassie en adriaan boevenbaas, de vrije encyclopedie. De huilende professor. Die auto rijd niet weg?

Neutraal terrein.

Maar je hoort mijn stem wel vaker in nog meer rolletjes in de hoorspelen en de TV series. De Baron heeft zijn naam en uiterlijk te danken aan een zwerver die ik vroeger op kermissen zag lopen. Sublieme spanning, hoewel nog niet de leukste boeven.

  • Hij werkte ook al mee in de serie van de Plaaggeest.
  • Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.
  • Sacco van der Made en Paul Meijer r.
  • In werd de serie ingekort op speelfilmlengte van anderhalf uur uitgebracht op video.

Maar die naam vond ik niet lekker lopen. Ook speelde hij in de serie De plaaggeest de rol van circusdirecteur. Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer. Pommetje Horlepiep. Een klassieker. Derhalve kon Aad van Toor de Boevenbaas in de bassie en adriaan boevenbaas serie een meer actieve rol geven.

Pierre Moerlen's Gong!

Navigatiemenu

Joop van den Ende Julie van Hemert. Danny was bij ons ook nog te zien in de Belgische aflevering van de "Geheimzinnige opdracht" en wij hebben diverse keren in programma's van Danny gewerkt waaronder het programma met Samson en Gert.

Reacties 4 sebastiaan says:.

Joop van den Ende Julie van Hemert. Handige Harry werd gespeeld door de acteur Paul van Soest. In werd deze versie uitgebracht met een nieuwe cover waarbij Bassie en Adriaan voor hun auto staan Talbot Matra Rancho.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Domenica:

    B en handige Harry blijven mij favoriet.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *