Apk keuring op zaterdag mogelijk

Datum van publicatie: 09.06.2021

Ook voor banden- en aircoservice. Dan riskeert u een hoge boete. Begin volgend jaar zal de Tweede Kamer overleggen over de apk en de keuring ook inhoudelijk controleren.

Deze blijft gewoon staan. Waarom is dat? Begin volgend jaar zal de Tweede Kamer overleggen over de apk en de keuring ook inhoudelijk controleren. Klaar terwijl u wacht op afspraak 30 minuten. Vindt u het prettig om de auto ruim voor de vervaldatum door ons te laten keuren?

Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Rietmeyer uit te laten voeren. Onze merken. Kwik Fit en andere bedrijven die niet te lui zijn om op zaterdag voor hun klanten beschikbaar te zijn kunnen op die dag geen keuringen doen.

U bent wettelijk verplicht om hier aan mee te werken. U kunt ons vinden apk keuring op zaterdag mogelijk de Wolvenkoog 2 in Alkmaar.

  • Kan ik ook op zaterdag een afspraak maken voor APK?
  • En gelukkig komen er ook steeds meer kappers, fysiotherapeuten, ja zelfs tandartsen die 's avonds kun klanten willen helpen. Plan online uw APK Afspraak maken ».

Banden bestellen of een afspraak inplannen?

Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Rietmeyer uit te laten voeren. We horen graag uw mening. Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Maar door de manier waarop deze keuring georganiseerd is, en ook dat is weer een keuze van de overheid, kan ik alleen door de week terecht.

Ook voor banden- en aircoservice. Geen verplichting tot reparatie in onze werkplaats.

  • U kan ook iemand anders het voertuig laten brengen. Ook voor banden- en aircoservice.
  • Dit houdt in dat uw auto door een RDW-keurmeester nogmaals wordt gecontroleerd. Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum.

U kunt ons vinden aan de Wolvenkoog 2 in Alkmaar, apk keuring op zaterdag mogelijk. Merkonafhankelijke eerlijke keuring van uw voertuig.

Als bestuurder wilt u immers voorkomen dat u niet meer de weg op mag. Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. U heeft binnen 2 weken na keuring altijd recht op een gratis herkeuring.

Hoofdnavigatie

Hoe voorkomt u afkeuring? Liever even shoppen? Navigeer Columnisten Recensies Archief.

Bij Autobedrijf Hofplein in Vianen laat u uw auto tegen een voordelig tarief keuren. Het invoeren van een 6-daagse werkweek voor de RDW en keuringstations zou zelfs meer geld kosten. Zoveel tijd kost dat niet. Vanaf kan er afgemeld worden en het keuringstation gaat, in ons geval,om open.

Meer voorpagina.

Wees op tijd met de APK

De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Nieuwe reactie. De koffie staat klaar in onze comfortabele wachtruimte met wifi, tv en natuurlijk de krant.

Wanneer heb ik recht op een gratis herkeuring. Bij een APK wordt uw voertuig gecontroleerd op alle punten die met veiligheid en milieu te maken hebben, apk keuring op zaterdag mogelijk. Ook voor banden- en aircoservice. En gelukkig komen er ook steeds meer kappers, titel whatsapp chat geschiedenis verwijderen onderwerp, blijft uw voertuig goed onderhouden en in excellente staat.

Zoeken Zoeken op auteur, ja zelfs tandartsen die 's avonds kun klanten willen helpen. Dat is afhankelijk van de verkeersdienst RDW.

Geen verplichting tot reparatie in onze werkplaats.

NUjij: Uitgelichte reacties

Dit heeft geen gevolgen voor uw volgende keuringsdatum. Nee de APK richt zich op het milieu- en veiligheidsaspect van uw auto. En ja hoor, tot een paar jaar geleden in een andere baan werkte ik ook in het weekend.

Volgens ons is het een klein probleem. Daarom kost dit het werkende deel van onze bevolking allemaal een paar kostbare en zeldzame vrije uren.

Over bezuinigen gesproken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Annicka:

    Probeer maar eens op een zaterdag een paspoort aan te vragen, een rijbewijs te verlengen, een geboorteaangifte te doen etcetcetcetc. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *