Wasmachine samsung eco bubble pompt niet af

Datum van publicatie: 08.06.2021

In het laatste geval kan het zo zijn dat je per ongeluk iets kapot maakt. Hoor je de pomp draaien, maar pompt hij geen water af?

De monteur heeft vaak nog meer tips die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Hulp na aankoop van een wasmachine. Hoe ontkalk ik mijn wasmachine? De vaste afvoer is geblokkeerd Haal de afvoerslang uit de afvoerbuis. Wasmachine pompt niet af Als je wasmachine het water niet af pompt, blijft de wasmachine vol water staan. Mocht er zich niets voor de afvoer bevinden, of in de pomp, dan kan de pomp zelf kapot zijn. De afvoerslang zit te diep in de afvoerbuis Als de afvoerslang te diep in de afvoerbuis zit wordt het water terug in de wasmachine gepompt door het hevel effect Haal de slang uit de afvoerbuis en zorg ervoor dat de afvoerslang niet dieper dan 15 cm in de afvoerpijp zit.

Dan is de volgende stap het checken op verstoppingen in de afvoer. Lukt dit niet eenvoudig, dan is de pomp aan vervanging toe. Blokkades in de slangen binnen de wasmachine Er is een aantal slangen vanaf de kuip naar de afvoerslang die geblokkeerd kunnen zijn?

Als je weet hoe een wasmachine werktdan is er geen blokkade. Loopt dit makkelijk weg, ga je ook begrijpen wat het probleem veroorzaakt.

 • JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser.
 • Raadpleeg een loodgieter, want dan zit het probleem waarschijnlijk verder in de leidingen. Wanneer je merkt dat jouw wasmachine het water niet meer afpompt , dan is dit natuurlijk erg vervelend.

Repareren of nieuwe kopen?

Voor De monteur heeft vaak nog meer tips die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren. In veel gevallen los je het probleem zelf op. Dan is de volgende stap het checken op verstoppingen in de afvoer. Populaire merken. Om dit op te lossen moet je de wasmachine open maken. Blokkades in de slangen binnen de wasmachine Er is een aantal slangen vanaf de kuip naar de afvoerslang die geblokkeerd kunnen zijn.

Dan kunt u hier direct uw benodigde wasmachine onderdelen bestellen. Anders kom je van het ene probleem in het andere… Op deze pagina vind je oplossingen voor dit probleem. Neem contact op met de verkoper. En uiteraard kunnen de kosten ook verschillen per reparatiebedrijf. Lieze Wasmachinespecialist.

Hieronder een overzicht van mogelijke oorzaken van het probleem 'Wasmachine pompt niet af', met een kosten indicatie. De wasmachine centrifugeert, maar pompt niet Als de wasmachine wel centrifugeert maar het water niet wegpompt, dan kan het zijn dat een kledingstuk bijvoorbeeld een sok zich voor de afvoer bevindt.

De afvoerslang is geblokkeerd Controleer de slang aan de achterkant van de wasmachine op een knik of verstopping De afvoerslang zit te diep in de afvoerbuis Als de afvoerslang te diep in de afvoerbuis zit wordt het water terug in de wasmachine gepompt door het hevel effect Haal de slang uit de afvoerbuis en zorg ervoor dat de afvoerslang niet dieper dan 15 cm in de afvoerpijp zit.

Check als eerst of de afvoerslang goed in de afvoerbuis zit, wasmachine samsung eco bubble pompt niet af. De afvoerslang zit te diep in de afvoerbuis Als de afvoerslang te diep in de afvoerbuis zit wordt het water terug in de wasmachine gepompt door het hevel effect Haal de slang uit de afvoerbuis en zorg ervoor dat de afvoerslang niet dieper dan 15 cm in de afvoerpijp zit. Om het kledingsstuk bijvoorbeeld een sok te verwijderen is het nodig om via het hoofdtoegangspaneel het rubber, los te maken.

Het is echter ook mogelijk dat jouw wasmachine na deze behandeling nog steeds niet werkt. Het deurtje kan niet geopend worden. Hier kan een kledingstuk in vastzitten. Controleer ook of de schoep achter het filter vrij naar beide kanten kan bewegen.

Mocht er zich niets voor de afvoer bevinden, of in de pomp, dan kan de pomp zelf kapot zijn. Volg dan de volgende stappen:. Bijvoorbeeld de slang van de kuip naar de pomp. De machine centrifugeert en pompt niet Als de wasmachine niet pompt, noch centrifugeert, dan is waarschijnlijk of de pomp defect, of de riem.

Anders kom je van het ene probleem in het andere… Op deze pagina vind je oplossingen voor dit probleem. Leg een handdoek op de grond onder de wasmachine om het water dat vrijkomt op te vangen.

Op deze pagina vind je oplossingen voor dit probleem? Als de wasmachine niet pompt, maar het apparaat heeft wasmachine samsung eco bubble pompt niet af nu en dan wel wat onderhoud nodig, noch centrifugeert. Vaak achter een klepje of een plint. Maak het filter schoon en verwijder de viezigheid. Dan kun je de afvoer nog controleren. Ontstop de afvoer. De tom tom com getstarted is natuurlijk een mooi instrument om gemakkelijk en snel jouw wasgoed mee schoon te maken.

Hier kan een kledingstuk in vastzitten.

Stap 1. Haal de stekker uit het stopcontact

Gratis retourneren. Onderaan de wasmachine vind je de pomp. Nieuwste wasmachine. Hiervoor dien je de wasmachine wel open te maken en het is beter om dit uit te laten voeren door iemand met kennis van zaken dan om dit zelf te gaan proberen.

Er kan een stekkertje losgetrild zijn of een contact vervuild. Haal hierna de stekker uit het stopcontact, zodat er geen stroom meer op de wasmachine staat. Voor complexere oplossingen heb je een monteur nodig? Dan kunt u hier direct uw benodigde wasmachine onderdelen bestellen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Dicle:

  Waar je namelijk op moet letten is de waterpomp.

  Antwoord
 2. Zinzi:

  Electronica naar de pomp Mogelijk is de pomp nog goed, maar krijgt de pomp geen stroom.

  Antwoord
 3. Lauri:

  Volg ons via:.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *