Smulhuis van den broek brunssum

Datum van publicatie: 08.04.2021

Vreemde gerechten en erg vettig. En frieten lauw. De zaak is sfeervol ingericht.

Het eten is fantastisch probeer de zelf gemaakte bami of nasi ballen Kwaliteit en kwantiteit goed op elkaar afgestemd. Zoeken Sluiten. In het restaurant proef je dat ze met verse ingrediënten werken. Heeft dit restaurant een parkeerregeling? Naast de catering heb ik ook een avond in het restaurant gegeten tijdens een thema-avond. Alle gasten op de beide feesten waren vol lof over de tapasschotels, de gevarieerde amuses, de kleine bami en nasiballetjes en de kleine broodjes kroket.

Het aanbod was zeer uitgebreid en van een super kwaliteit.

Werkwijze restaurant en terras vanaf woensdag 3 juni:  - Voor het restaurant is het verplicht op te reserveren. Dit serveren wij met friet, geen luxe maar wel lekker eten. Goed restaurant voor een gewone maaltijd, niet te overtreffen. Ongedwongen smulhuis van den broek brunssum.

Bij ter plaatse eten beveel ik friet zuurvlees aan. Leon K. De zelfgemaakte bamiballen zijn heerlijk, gemengde salade en een ravigotte saus.

Vreselijk 2. Ik zou hier eerder alleen wat willen afhalen.

Leo Holtman 9 punten. Ik ben er 1x geweest met mn gezin. Hotel Golf-Residentie Brunssummerheide. Hans, Jaqueline en het hele team, heel erg bedankt voor de geboden service, inzet, advies en kwaliteit. Wij zorgen er samen voor dat er op een veilige en verantwoorde manier gezellig een hapje gegeten kan worden.

Beste friture in omgeving. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, een no go voor mij. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Daarnaast gaat alles snel en gesmeerd. Het eten is fantastisch probeer de zelf gemaakte bami of nasi ballen Kwaliteit en kwantiteit goed op elkaar afgestemd.

Nee dus!!. Mijn man en ik gaan de laatste tijd regelmatig bamiballen en nasiballen halen bij het Smulhuis, smulhuis van den broek brunssum. Al met al, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Corona informatie

Is dit een Belgisch restaurant? Verzenden Annuleren. Is dit een café?

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … 8. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. Beoordeeld op 7 mei via mobiele applicatie Afhalen. Mensen vinden dit misschien lekker en apart, maar dit heeft weinig met Limburgs zuurvlees te doen. Ik vind het erg duur en je krijgt idd meer saus dan frieten. Frites zijn lekker alleen persoonlijk kort krullend haar in laagjes knippen de mayonaise mij hier niet zo goed in de smaak, smulhuis van den broek brunssum.

Meer informatie

Natuurlijk wil jij niets missen van het laatste nieuws, daarom hier een verzameling van ons laatste nieuws. Vreselijk 2.

Altijd lekker vers! Hoe was jouw ervaring?

  • Hierbij werd alles uit de kast gehaald om de gasten een gezellig maar vooral smakelijk avondje te bezorgen.
  • Limburgs zuurvlees viel gewoon tegen, het was niet vies, maar ook geen bijzonderheid.
  • Datum van bezoek: januari
  • Het is belachelijk duur.

Beoordeeld op 7 augustus via mobiele applicatie Smullen geblazen. Nu bestellen Nu bestellen. Normaal natuurlijk heerlijk maar het kan ook te veel zijn. Schaal basis, smulhuis van den broek brunssum. Datum van bezoek: april Een snack te weinig, kroketten niet lekker, dat kan. Vandaag voor het eerst wat gaan halen daar. Partner vond frikandel bij onze reguliere frituur lekkerd?

Foto en Video (1)

Super friture: vriendelijke bediening, topkwaliteit eten, zelfgemaakte snacks en nog veel meer. Ik vond het ook aan de prijzige kant, heb daar ook geen moeite als het gehele plaatje klopt, maar dat was niet zo, helaas.

Hans S. Leuke, attente bediening en geweldig goed eten.

Deze is verkrijgbaar in de Cafetaria en in het restaurant. Voor mij zijn ze wat te meelderig en weinig vulling. Alle talen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *