Simkaart gegevens overzetten iphone

Datum van publicatie: 14.04.2021

Download de Smart Switch Mobile-App. Dan wil je die sim gegevens overzetten als je overstapt op je nieuwe iPhone. We nemen álle telefoons in.

Gone are the days dat je handmatig je telefoonnummers moest overzetten van de ene naar de andere telefoon. Telefoon in het water gevallen? Download de Smart Switch Mobile-App. Vervolgens verbind je je nieuwe toestel met je computer. Nu gaan we WhatsApp overzetten. Ook kun je met Google Contacts alle nummers overzetten. Login of registreer.

Je iPhone overzetten is namelijk niet moeilijk, simkaart gegevens overzetten iphone, je moet alleen even weten hoe het werkt. Nu ga je aan de slag: 1. Of verhuis jij alle apps meteen mee naar je nieuwe telefoon! Als het goed is staan hier nu al je contacten. Hiermee zet je eenvoudig bestanden van je iPhone over op je nieuwe Samsung.

Voordat je telefoonnummers op je nieuwe telefoon kunt inladen, moet je ze eerst in je iCloud zetten via je oude iPhone. Kies daarna voor Reservekopie en activeer de iCloud-reservekopie.
 • Lees dan onze complete privacy statement hier. Heb je een nieuwe iPhone gekocht?
 • Download de Smart Switch Mobile-App.

Meer informatie

Controleer in de contacten-app of de contacten van je simkaart zichtbaar zijn. Wij recyclen je telefoon verantwoordelijk. Stel je de telefoon juist in als bestaande iPhone? Omdat Apple graag wil dat iPhone-gebruikers na een tijdje een nieuwe iPhone kiezen, maakt de fabrikant het overstappen zo eenvoudig mogelijk. Zo doe je dat. Ten slotte is contacten overzetten naar een nieuwe simkaart ook een optie, al raden we dat doorgaans af.

Stel je jouw exemplaar in als nieuwe iPhone. Simkaart gegevens overzetten iphone kan eventjes duren voordat deze reservekopie gemaakt is. We nemen lle telefoons in. Of je KPN klant bent of niet? Cookies op Kieskeurig. Contacten overzetten iPhone vanaf een Android-telefoon Stap je over van een Android-telefoon naar een iPhone. Installeer de Smart Switch software op je computer.

1. Simcontacten importeren

Zorg er wel voor dat je Samsung is verbonden met het wifi-netwerk en druk vervolgens op iOS, het besturingssysteem van je oude iPhone. Omdat Apple graag wil dat iPhone-gebruikers na een tijdje een nieuwe iPhone kiezen, maakt de fabrikant het overstappen zo eenvoudig mogelijk. Wacht totdat er een animatie verschijnt op de nieuwe iPhone en volg het stappenplan.

In dit stappenplan helpen we je om je gegevens van je oude toestel over te hevelen naar je nieuwe model.

Dan kom je daarna in het startscherm van je nieuwe beste vriend terecht. Heb je al een account. Gone are the days dat je handmatig je telefoonnummers moest overzetten van de ene naar de simkaart gegevens overzetten iphone telefoon. Toon meer gerelateerd items. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.

Contacten van een simkaart importeren

Door op Maak nu reservekopie te drukken, slaat de iPhone jouw gegevens op in de online, beveiligde iCloud-omgeving. Zo doe je dat. Open de app, log in met iCloud en bevestig dat je een reservekopie wilt gebruiken.

Op je oude Android smartphone open je nu de app Stap over op iOS. Dit is handig als je een nieuwe simkaart hebt, bijvoorbeeld omdat je oude sim te groot is voor je nieuwe toestel.

Dat kan ook. Stel jij je nieuwe iPhone helemaal als nieuw in. Nu ga je aan de slag: 1. Ook dan wil je natuurlijk dat al je contacten daarop komen te staan. Je krijgt nu een zes- of tiencijferige code te zien. Open de app, simkaart gegevens overzetten iphone, log in cast toscaanse bruiloft iCloud en bevestig dat je een reservekopie wilt simkaart gegevens overzetten iphone.

Het onhandige hiervan is dat je ieder contactpersoon handmatig in moet vullen. Zorg er wel voor dat je Samsung is verbonden met het wifi-netwerk en druk vervolgens op iOS, het besturingssysteem van je oude iPhone.

Wij helpen je graag

Download de Smart Switch Mobile-App. Door hier een reservekopie op te maken en deze terug te zetten op je nieuwe telefoon, kun je gemakkelijk alle gegevens inladen. Zet je je contactpersonen op je simkaart en gaat die sim stuk of raak je je telefoon kwijt, dan zijn de nummers van je contacten ook verloren. Ga daarvoor naar het instellingenmenu van je oude iPhone en druk op je naam.

Volg deze stappen om contactgegevens van een simkaart te importeren:. Wel kun je simcontacten importeren naar de iPhone. Waarom betalen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Celesta:

  Verbind je oude telefoon met je computer en maak een back-up van je bestanden. Om te zorgen dat Kieskeurig.

  Antwoord
 2. Ditta:

  Zorg er wel voor dat je Samsung is verbonden met het wifi-netwerk en druk vervolgens op iOS, het besturingssysteem van je oude iPhone. Hiermee zet je super easy gegevens, zoals je contacten, over van een Android-telefoon naar je nieuwe iPhone.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *