Restaurants in loosdrecht aan het water

Datum van publicatie: 07.04.2021

Niet alleen voor die alltime favorite Ruinart-champagne, maar ook voor de zalige happen. Het terras met uitzicht op de Vecht is vorig jaar helemaal lounge-proof gemaakt.

Een vijftal aan elkaar grenzende waterpartijen die samen met de rivier de Vecht de mooiste vaarroutes voor sloepen in petto hebben.

Een exclusieve locatie voor al uw feesten en partijen en een officiële trouw locatie. Geen rust in je donder? Open Openstijden vandaag: - Een ijsje gaat er altijd wel in. Wij hebben de leukste en beste restaurants in de omgeving voor u geselecteerd.

Het terras met uitzicht op de Vecht is vorig jaar helemaal lounge-proof gemaakt. Ook in de serre is een open haard voor extra sfeer.

Leuk om samen te delen. Wordt het te fris buiten. Donker thema. Lees onze privacy statement en of ons cookiebeleid hoe we dit doen.

Motorboten Categorieën Alle motorboten Motorjachten en motorkruisers Sloepen Consoleboten en visboten Ex beroepsschepen motor Tenders Klassieke motorboten 88 Woonboten en houseboats 75 Platbodems motor 42 Grachtenbootjes 29 Verhuur motorboten De leukste hotspots van Oud-Loosdrecht 16 juli Bewoners aan het woord: Melanie en Michel 18 november De leukste restaurants. Bouwupdate februari 10 februari

  • Even langs De Oude Dijk voor een snelle hap! De gerechten zien er echt uit als kunstwerken en dat ze dan ook nog eens heerlijk smaken is ook fijn.
  • Home Watersport tips Restaurants in Loosdrecht: bakermat van het sloepvaren.

Prachtig uitzicht, direct gelegen aan de Loosdrechtse Plassen. These cookies do not store any personal information. Wist je dat. Geen rust in je donder. Open Openstijden vandaag: - Aanbiedingen bij watersportbedrijven Nieuws. Opmerkingen openingstijden.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Varen door Winters Waterland. Bij restaurant Kompas zusje van Wilhelminapark in Utrecht, Slangevegt in Breukelen en San Siro in Utrecht wordt geen onderscheid gemaakt tussen het uit eten gaan of het even ergens gaan eten.

Ontvang tweewekelijks een update in je inbox.

Deze chille hotspot is een stadsstrand in Utrecht, gelegen aan de Haarrijnseplas. Weer eens wat anders dan mensen kijken. Oud-Loosdrechtsedijk www. Opmerkingen openingstijden. Lunchen met een fijne salade of genieten van een van de visspecialiteiten met uitzicht op de Loenderveense plas.

Omdat je op een lege maag niet kunt blijven drinken: bestel de five napkin burger.

Voeg een review toe. Wordt het te fris buiten? Een vijftal aan elkaar grenzende waterpartijen die samen met de rivier de Vecht de mooiste vaarroutes voor sloepen in petto hebben. De open keuken is het kloppende hart van het restaurant en dat mag zeker in het middelpunt van de belangstelling staan.

Oh en vergeet hun gin-tonics niet.

Ja, serveert het enthousiaste team prachtige en enorm smaakvolle gerechten - uiteraard voorzien van begeleidende wijnen! Uitgebreid zoeken. Geniet daarnaast restaurants in loosdrecht aan het water een schitterend uitzicht over de Drecht.

En omdat er altijd plaats is voor een toetje: probeer de citroentaart van Remy met citroensorbet. Ook zonder vaarbewijs is The Harbour Club een goed idee. Op het moment dat u uw grote maten kleding heren winkel verlaat en naar De Eend toeloopt merkt u meteen dat deze locatie anders is dan u van menig restaurant zou verwachten.

Nog even over de wijnkaart en het eten dan.

Openingstijden

Wij hebben de leukste en beste restaurants in de omgeving voor u geselecteerd. De leukste hotspots van Oud-Loosdrecht Porseleinhaven is niet alleen een fijne plek om te wonen, je kunt er ook heel goed ontmoeten, genieten en ontspannen. A la carte dineren met gevarieerde keus. Goud waard!

Redactie 0. Boegspriet 11 www. Hadden we al gezegd dat je hier kunt overnachten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Haico:

    Bij Eetcafé de Eend is het de hele dag goed toeven. Met goed eten, fijne muziek en sexy cocktails.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *