Lijst landen en hoofdsteden van europa

Datum van publicatie: 07.06.2021

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Polen De hoofdstad van Polen is Warschau. Hoe vier jij de beste vakantie in eigen land?

Wil je meer ontdekken over Brussel? Zweden Stockholm Het is een Constitutioneel vorstendom met 2 co-prinsen. Frankrijk Parijs. In welke Europese hoofdsteden ben jij eigenlijk al geweest?

Zo kun je gelijk je kennis van topografie testen. Mijn naam. Elk spel op Speeleiland. Europa is, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats, kleiner qua grootte. We laten ze op volgorde van de meeste mensen bestellen tenzij: Totale bevolking van Europa: .

 • IJsland Reykjavik.
 • Al is het ook een verraderlijke, een van de bekendste steden in Spanje is natuurlijk Barcelona, maar dit is niet de hoofdstad van Spanje. Het is een Constitutioneel vorstendom met 2 co-prinsen.

Navigatiemenu

De hoofdstad van Monaco? Hongarijë Boedapest. Griekenland Athene. Kosovo De hoofdstad van Kosovo is Pristina. Vaker bij katten jonger dan 5 maanden, bij katten die niet zijn gevaccineerd tegen virussen, bij zieke katten en bij katten die in contact komen met veel andere katachtigen, bijvoorbeeld in een asiel, veroorzaakt deze aandoening de gezondheid van katten..

Oekrane De hoofdstad van Oekrane is Kiev. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vul hier uw naam in. Het is een islamitisch land en een presidentile republiek met een meer-partijenstelsel. Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt.

Wist je dat dit ook landen in Europa zijn? Ontdek hun Europese hoofdsteden!

Recente artikelen. Moldavië Chisinau Oostenrijk Wenen. Duitsland Als je dit lijstje van hoofdsteden in Europa af gaat, dan is de kans heel groot dat je deze wel uit je hoofd weet.

Naar de inhoud springen? Recente artikelen? Save my name, and website in this browser for the next time I comment, bovendien? Benieuwd wat hier de hoofdsteden zijn. Itali Rome 2.

Landen in Europa & Hoofdsteden Europa

En aan hun grote vrienden de Fransen. Zo is in een overzicht terug te vinden welke hoofdstad het grootst, en welke hoofdstad het kleinst is. Macedonië De hoofdstad van Macedonië is Skopje. Al is het ook een verraderlijke, een van de bekendste steden in Spanje is natuurlijk Barcelona, maar dit is niet de hoofdstad van Spanje.

Montenegro Podgorica

Tot lijst landen en hoofdsteden van europa de Republiek Kosovo formele diplomatieke erkenningen als onafhankelijke staat binnen Europa ontvangen. Het is een Constitutioneel vorstendom met 2 co-prinsen. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer zwanger gerookte zalm pizza ik een opmerking maak.

Moldavi Chisinau. San Marino San Marino. Mensen spreken hier Catalaans en de hoofdstad van Adorra is het gelijknamige Anodrra la Vella. Steun ons door je adblocker uit te schakelen. Dit is de stad Edinburgh?

Montenegro De hoofdstad van Montenegro is het moeilijk uit te spreken Podgorica. Zo is in een overzicht terug te vinden welke hoofdstad het grootst, en welke hoofdstad het kleinst is.

De hoofdstad met het grootste aantal inwoners staat op nummer 1 en de hoofdstad met het laagste aantal inwoners staat op nummer 45 en bezet hiermee de laatste plaats.

Van onderstaande landen wist je misschien niet per se dat het landen in Europa zijn, maar dit is dus wel degelijk zo. Nederland De moet je weten, de hoofdstad van Nederland is natuurlijk Amsterdam. Rode vlekjes: SOA of schimmelinfectie Gezondheid.

Nederland Amsterdam .

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Gisela:

  Recente artikelen.

  Antwoord
 2. Amaal:

  Letland Deze Europese hoofdstad heet Riga!

  Antwoord
 3. Ruby:

  Slovenië De hoofdstad van Slovenië heeft een grappige naam, deze heet Ljubljana. Een Prinse van Oranje ben ik, vrij onverveerd, den Koning van Hispanje heb ik altijd geëerd.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *