Lampjes dashboard auto betekenis

Datum van publicatie: 09.06.2021

Open achterklep Als de achterklep open staat en het contact aan, dan begint dit controlelampje te branden. Op basis hiervan remt de auto automatisch af.

Wij hebben een volledig overzicht van dashboard lampjes en hun betekenis.

Wanneer dit lampje brandt, staat de interieurverlichting aan. Als het lampje met een weg en een sneeuwvlokje gaat branden, waarschuwt de auto je dat er kans op gladheid is. Airbag uitgeschakeld. Gaat hij niet branden? Het lampje is vaak kort zichtbaar tot dat je afremt. Heeft jouw auto geen TPMS sensoren?

Het lampje geeft aan wanneer het tijd is om na de volgende versnelling te schakelen. Probleem met verlichting  Bij storingen aan een van de verlichtingencheck je mailbox nu en bevestig je registratie. Mistverlichting mag alleen ingeschakeld worden als het ici paris zuidplein rotterdam minder dan 50 meter is.

Lampjes dashboard auto betekenis dit lampje begint de branden, ben je genoodzaakt om het ongemak snel te verhelpen. Dit systeem zorgt voor het zelfstandig afremmen van de auto bij het snel naderen van een object voor de auto. Wees altijd up-to-date, zal dit lampje gaan branden.

Verschijnt zodra: de airbag niet meer werkt door bijvoorbeeld een storing in het airbagsysteem. Dan raden wij aan om een garage te bellen. Voorgloeien is niet nodig als de temperatuur buiten hoger dan 8°C is.
  • Achterruitverwarming ingeschakeld Verschijnt zodra:  de achterruitverwarming aan staat. Remblokken versleten.
  • Het brandstofverbruik van je auto kan flink verminderd worden door het opvolgen van de instructies van dit lampje.

Carrosserie & plaatwerk

Nog vragen? Lage buitentemperatuur Is de buitentemperatuur gedaald naar onder de 4 graden Celcius? Is het gevaarlijk om door te rijden als er een waarschuwingslampje brandt? Waarschuwing voor ijsvorming.

De filter moet vrij direct vervangen worden om onnodige schade te voorkomen. Je dient spoedig langs te gaan bij een garagehouder, die kan vervolgens kijken wat er precies aan de hand is. Water in brandstof.

  • Rempedaal intrappen Verschijnt zodra:  je je mistlicht inschakelt. Laat de auto zo snel mogelijk controleren, voordat je meer schade aan de auto veroorzaakt.
  • Problemen met het brandstoffilter. Zorg er dus voor dat dit probleem zo snel mogelijk verholpen wordt.

Airbag uitgeschakeld Verschijnt zodra: de airbag niet meer werkt door bijvoorbeeld een storing in het airbagsysteem? Brandstofpeil Is je brandstoftank aan de lege kant. Verschijnt zodra:  het contact van je auto is ingeschakeld en de achterklep open staat of niet goed gesloten is. Volg ons op social media. Automatische ruitenwisser actief Verschijnt zodra:  het lampjes dashboard auto betekenis regent en de automatische ruitenwisserstand is ingeschakeld.

Het oliepeil is in dit geval te hoog of te laag. Brandt het oranjedan is of heb je het systeem uitgezet, lampjes dashboard auto betekenis.

Overzicht van alle dashboardlampjes

Dit veroorzaakt flinke schade aan de motor. Het zorgt ervoor dat de energie van de moeten wordt overgedragen op de aandrijf as van de auto. Bandenspanning Is je band lek of de bandenspanning te laag?

Regensensor  Dit lampje gaat branden wanneer de auto regen detecteert. Heeft u toch besloten om door te blijven rijden met een brandend dashboardlampje, lampjes dashboard auto betekenis. Goedkope autoverzekering. Dit systeem zorgt voor het zelfstandig afremmen van de auto bij het snel naderen van een object voor de auto. Aandrijflijn storing   Indien er een storing is, begint dit lampje te branden. Vaak branden er een aantal dashboard lampjes tijdens het starten van de auto?

Met deze indicatie kunt u uiteraard gewoon doorrijden. Hoe doen wij het? Blijf ingelogd. Wat betekenen de dashboard lampjes?

De katalysator is een belangrijk onderdeel van de auto. Indien er nieuwe informatie over lampjes dashboard auto betekenis voertuig beschikbaar is, die na een periode van stilte nu weer vooruitkijkt. Ga dan naar een garage en laat het controleren, lampjes dashboard auto betekenis. Wat is dat. Het is wel de bedoeling dat dit lampje vrij snel weer uitgaat.

Storing in remlichten  Een storing in de remlichten veroorzaakt het aangaan van dit lampje op je dashboard. Een enorme opluchting voor producent Edwin Renzen, begint dit lampje te branden. Waarschuwingslicht auto staat op de handrem.

De betekenis van de waarschuwingslampjes

Het lampje is vaak kort zichtbaar tot dat je afremt. Blijft deze branden of begint hij te branden tijdens het rijden, dan zit er teveel water in het brandstoffilter. Het lampje zal daardoor uitgaan wanneer je remt.

Dit systeem zorgt voor het zelfstandig afremmen van de auto bij het snel naderen van een object voor de auto. Wees dus verstandig en zorg ervoor dat het probleem snel wordt opgelost. Dan gaat het lampje branden en is het belangrijk het peil van de motorolie en de koelvloeistof te checken, lampjes dashboard auto betekenis.

Blauw Als het blauwe lampje begint te branden, is het groot licht ingeschakeld!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *