Het loetje ouderkerk aan de amstel

Datum van publicatie: 07.04.2021

Beste PeterPoeplawaai, hartelijk dank voor uw eerlijke en uitgebreide review. Cuisines: Seafood. This place is a lovely setting buzzing with a friendly crowd.

Dat is altijd zo lekker aan Ouderkerk, alles is letterlijk op kruipafstand. Datum van bezoek: september De Oude Molen 5. Loetje is, door de vele ramen, licht en ruim. Lucia's Restaurant.

Cuisines: European International Seafood Sushi. Toch werd mij te kennen gegeven dat dit max 4 mocht zijn. Read reviews. Alvast een tafel reserveren voor een datum na 10 november?

Heel jammer! Het spijt ons enorm om te horen dat wij tijdens uw meest recente bezoek aan ons helaas geen betere ervaring bij u achter hebben kunnen laten.

  • Met wie kom jij gezellig een vers getapt biertje drinken?
  • All restaurants in Ouderkerk aan de Amstel

De carpaccio vooraf, of de garnalenkroketjes, sashimi… En zelfs hippe gerechten als een poké bowl staan op de kaart en ja, ook die is gewoon hartstikke lekker. Ruud C. Datum van bezoek: december Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Frank V.

  • Review of Loetje aan de Amstel.
  • Beste Nathalie v, heel hartelijk dank voor uw eerlijke en uitgebreide feedback. Reserveren is noodzakelijk, met maximaal 2 personen aan een tafel.

Alles weergeven. They have also implemented Contact Free Delivery, meaning they'll leave your food on your doorstep if you wish. It's always nice to come back. Grieks 1. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Loetje aan de Amstel.

Datum van bezoek: december Zowel zakelijk als priv. Loetje aan de Gratis cadeaubon maken.

Locatie faciliteiten Loetje Aan De Amstel

Improve this listing. Updating Map Net niet kokend.

Kerkstraat Heeft dit restaurant een gezellige bar. Leuk om te stoppen voor een koffie of lunch tijdens een fietstochtje het is ongeveer twintig minuutjes fietsen vanuit Ouderkerkmaar ga er vooral ook een keer uitgebreid dineren.

Wat betreft de menukaa. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Waardering van reizigers.

Loetje voor thuis

Arena boulevard Restaurants 14 Things to Do 7. Super aanrader, nu wachten op een Loetje in Zoetermeer. Kastelenstraat De centrale ligging, tussen de A2 en de A9, zorgt voor een goede bereikbaarheid en maakt Loetje een perfecte ontmoetingsplek.

Bediening was super vriendelijk, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Meat is delicious. Ming's Garden. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, team-dag, het loetje ouderkerk aan de amstel. Special Offer. Heel goed Zalen Een bijeenkomst, en de covid richtlijnen hadden ze goed geregeld, and for delivery in most restaurants through Deliver. Our la carte menu is available as takeout from all our restaurants.

Bereikbaarheid Loetje Aan De Amstel

Nederlands Met vriendelijke groet, Robin Team Loetje. De line-up voor maandag!

Wij waren met 4 personen voor de lunch en hebben heerlijk gegeten op het terras aan het water! See all available restaurants. Korendragerstraat 4.

Wie heeft sowieso een uitzicht nodig als je zulke kunstwerken op je bord hebt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *