Haar zwart verven met blauwe gloed

Datum van publicatie: 10.06.2021

Maar als je echt graag donker haar wilt, ga dan voor donkerbruin want zwarte verf neigt heel erg naar blauw! Door de warmte van de hoofdhuid reageert de kleuring bij de aanzet veel sneller dan in de lengten en punten, al helemaal wanneer deze al eerder zijn gekleurd en de aanzet natuurhaar is.

Rafaela Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Heerlen saskiaatje; ik heb even in je profiel gekeken, en ik denk wel dat het leuk staat Gamblerscup; oke, dat merk heb ik ook nog nooit gehad haha ik heb ze toen bij een "goedkopere" kapper laten verven, en na 2 weken had ik een hele donkerblonde pluk terug, en overal een rode gloed foto van mijn zwarte haar toen staat trouwens ook in mijn profiel.

Kleur dan alleen de aanzet weer een tintje donkerder. Een andere mogelijke oorzaak zou kleurstapeling kunnen zijn. Kam je haar regelmatig en met zorg en gebruik goede verzorgingsproducten. Meld je aan en ontvang 2 keer per maand tips, aanbiedingen en product informatie. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Deze stof is echter een stuk minder schadelijk en de kans dat je daar een allergie mee opbouwt is dan ook een stuk kleiner! Je hoeft er niet meteen een donkerbruine verf overheen te gooien, want stel je voor dat je dan groen wordt.

Lijn Berichten: Je huidskleur zal op een geheel andere manier overkomen, je haar zwart verven met blauwe gloed uitdrukking zal harder zijn. Door de crme hecht de haarverf zich moeilijker aan je huid.

Maar begin niet met verf maar met een spoeling.

Dat vervaagt namelijk erg snel.
 • Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? GamblersCup Berichten: Geregistreerd: Als je net geverfd hebt glanst het je tegemoet!
 • Het zou kunnen dat je de kleuring te lang in je haar hebt laten zitten. Mag ik je er ook op wijzen, dat je van zwart naar niks terug kan zonder je haar te verwoesten?

Pagina's: 1 2 »   Allemaal. Niet blij met je nieuwe haarkleur? Plaats antwoord. Heb deze ook pas gebruikt. Kam je haar regelmatig en met zorg en gebruik goede verzorgingsproducten.

 • Rafaela Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Heerlen zwart haar is niet gelijk gothic der zijn genoeg meisjes die van zichzelf zwart haar hebben, dus die zouden dan ook gelijk de gothic look hebben. Dus ook dat kan even wennen zijn.
 • Laat dat even weten in de comments, als je dat eens geprobeerd hebt.

GamblersCup Berichten: Geregistreerd: Rafaela schreef: ik zou wel een beetje verf van een goed merk pakken, en ben je tevreden, of naar een goeie kapper. Heeft iemand hier d'r haar van bruin naar zwart geverfd. Of het eerst proberen met kleurspoeling en als het goed staat er verf overheen doen.

Oplossing Misschien heb je haar zwart verven met blauwe gloed al eens over gehoord: je haar met ketchup behandelen als het een groene gloed heeft. Volume Mousse Natuurlijke haarwax.

Ik kocht ze beiden en vandaag ga ik uittesten of Midnight Blue ook écht Midnight Blue wordt.

Dat is alleen met de koolzwarte verf, dus niet met de blauwzwarte verf. Zonder chocolate chips, maar mét de beste bedoelingen. Zo weet je zeker dat je kleur straks weer on fleek is!

Ga naar een goede kapper, haar zwart verven met blauwe gloed, en vertel je wens. Kijk dus heel goed op de verpakking wat er in je haarverf zit liefst geen PPD en laat geen tattoo van zwarte henna zetten. De handdoeken moet dus oud zijn want er komt misschien haarverf op draag plastic handschoenen bescherm de huid van je oren, met een crme. Hoe minder de kwaliteit van je haar. Silletje Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Duiven heb mn haar zo goed als zwart gehad.

Is je haar droog en beschadigd of juist gezond.

De allergische reacties van deze combinatie kunnen echt vreselijk zijn. Saskiaatje Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Utrecht Ramooontje schreef: Ik zou nooit zwart nemen, zwart is namelijk geen kleur en staat dus niet.

Itasimisete Berichten: 2. En juist net dat beetje bruine maakt het warmer. En ze hadden het alle drie bij een andere kapper laten doen.

Je haar grijs verven? Ben je al grijs of nog niet. Login op Girlscene. Hou er wel rekening mee dat je daarna met douchen je haar beter kunt wassen met shampoo voor gekleurd haar. Vraag volgen. GamblersCup Berichten: Geregistreerd: Het is uitproberen. In dat geval is de kleur doorgeslagen. Ben jij kapper. Bun Baard: Man met staart of knotje en een baard.

Nieuwsbrief WECOLOUR

Is het dan wel handig om je ha…. ImYourEnemy Berichten: Bovendien worden de haarschubben te ver opengezet door het hoge percentage waterstofperoxide, waardoor de kleur vaak doorslaat en veel donkerder uitpakt dan je had gewild.

De verf zal dan egaler pakken en je haar zal minder te lijden hebben van de verfbeurt je hebt twee handdoeken nodig als je gaat verven, mee af te veg.

Dit staat meestal niet mooi. De gebruikte url is ongeldig.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Adriano:

  De meeste mensen die hun haar zelf kleuren, beginnen met het aanbrengen van de verf bij de aanzet, om vervolgens de lengten en punten in te smeren. En laat deze stof, p-phenylenediamine, nu bijna altijd de schuldige zijn in het geval van allergische reacties  op zwarte haarverf.

  Antwoord
 2. Bianca:

  Be yourself, dont take anyone else's shit and never let them take you alive! Je haar zwart verven Hoe verf je je haar zwart?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *