Geblokkeerde whatsapp contacten verwijderen

Datum van publicatie: 08.06.2021

Open de desbetreffende chat met het onbekende telefoonnummer en klik bovenaan op dat telefoonnummer. Zodat u video's in artikelen kunt bekijken of relevantere advertenties aangeboden krijgt op websites van derden.

Het contact is nu niet meer beschikbaar in je lijst met contacten. Laat een reactie achter Antwoord annuleren. Maar ik vind het te zot voor woorden dat ik niet zelf baas ben op mijn eigen telefoon m. Pagina 1 van de 1. Fran├žais: supprimer un contact de WhatsApp.

Categorien: WhatsApp. Het telefoonnummer van het contact blokkeren? Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets. Je ziet nu verschillende opties, waaronder Blokkeren.

Dan kun je er maar beter uitstappen.

Stuur een e-mail naar redactie seniorweb.
 • Via bovenstaande methode kun je een contact verwijderen, maar iemand blokkeren is ook mogelijk. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.
 • Als je WhatsApp gebruikt, wil je natuurlijk ook weten hoe je een contact waarmee je niet meer via WhatsApp wilt communiceren kunt verwijderen. Het voordeel van deze methode is dat je het contact hebt verwijderd uit WhatsApp, zonder dat je het telefoonnummer uit je contactlijst hebt gewist.

Als je een contact deblokkeert ontvang je niet achteraf alle berichten die de persoon heeft gestuurd in de periode dat deze geblokkeerd was. Het gaat dus als volgt: Ik ga naar: - Contacten - Tik op het contact dat ik wil verwijderen en heb ik de WhatsApp info in het scherm - Dan tik ik op menu - Dan heb ik keuze uit: Wissen, Delen, Koppelen, Exporteren, Toevoegen aan homescreen - Ik kies wissen - Dan melding: Dit contact zal uit uw apparaat worden verwijderd, maar niet uit dat van de server: Ja Nee.

Uiteraard kun je het nummer weer opslaan in je telefoon, mocht je je hebben vergist. Nieuws Reviews Tips Vragen. Iemand blokkeren Als je iemand wilt blokkeren dan moet je goed beseffen dat de persoon geen contact meer met je kan opnemen via WhatsApp. Zo blokkeer je mensen op WhatsApp.

Tegen de tijd dat ik aan vernieuwen contacten toe ben in WhatsApp is het contact al weer opnieuw opgedoken in de contactenlijst. Als je dan je whatsapp contacten weer refresht zijn ze toch weg. Review: Motorola Moto G8 Power - heeft een paar troeven in handen. U kunt met deze knoppen artikelen, geblokkeerde whatsapp contacten verwijderen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

In elk geval goed te weten dat het niet aan mijn onkunde ligt.

Weet jij het antwoord?

Moet ik eerst mijn volledige account opheffen en een nieuwe aanmaken? Tegen de tijd dat ik aan vernieuwen contacten toe ben in WhatsApp is het contact al weer opnieuw opgedoken in de contactenlijst. Actieve onderwerpen Eigen berichten.

Een url mag maar 1x worden gebruikt? En heb er sinds dit weekend WhatsApp op staan! Dit zijn kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst!

Android Android 11 Android 10 Android 9. Wil je meer lezen over apps.

Meer tips voor WhatsApp

Hoe handig de app ook is om in contact te blijven met je vrienden en familie; ooit komt er waarschijnlijk het moment dat je iemand wilt blokkeren. Met deze app krijg je ze terug. Google Assistent krijgt veel betere integratie met apps op Android.

 • Welk netwerk gebruikt Simpel?
 • Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben.
 • Als je klikt op 'alle contacten', zie je alle contacten die je ergens opgeslagen hebt.
 • Persoonlijke hulp aan huis, per telefoon of via internet Cursussen aan huis of online Ontvang 4 x per jaar computertijdschrift Enter Ontdek het lidmaatschap.

Geschreven door de wikiHow-gemeenschap Gemeenschap van administrators, proeflezers en specialisten. Check ook onze WhatsApp-privacytips om anoniemer te appen.

SeniorWeb biedt gratis informatie zodat ook u digitaal fit blijft. CrazyCat Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Oostenrijk Volgens mij kun je ze niet verwijderen alleen blokkeren zolang jouw nummer in wanneer voorrang onverharde weg contacten staat. Maar ik wil ze gewoon kwijt. Verwijder geblokkeerde whatsapp contacten verwijderen.

Moet ik eerst mijn volledige account opheffen en een nieuwe aanmaken! De chat app bereikte onlangs zelfs de mijlpaal van een miljard gebruikers per dag.

WhatsApp-contact verwijderen en blokkeren

Uiteraard kun je het nummer weer opslaan in je telefoon, mocht je je hebben vergist. Die zijn dus op de ene of andere manier in de telefoon gekomen door een synchronisatie stap. De gebruiker wordt dan gerapporteerd en vervolgens geblokkeerd.

De chat app bereikte onlangs zelfs de mijlpaal van een miljard gebruikers per dag. Review: Samsung Galaxy Z Flip - dit formaat is veel beter. Zo speel je muziek af met de app Files by Google!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Fatime:

  Dat vertellen we je in dit artikel. Het nadeel van deze methode is dat je het telefoonnummer van de persoon echt kwijt bent, en dat kan onhandig zijn.

  Antwoord
 2. Matt:

  WhatsApp voegt geanimeerde stickers en meer Welke artiest is dit ook alweer?

  Antwoord
 3. G├╝lbahar:

  Maak je geen zorgen, als je een contact blokkeert ben je niet asociaal, je wilt alleen niet meer met die persoon praten.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *