Youtube offline download ipad

Datum van publicatie: 28.03.2021

Aanmelden Facebook. Een groot nadeel is echter dat je YouTube-video's niet kunt opslaan, waardoor je een internetverbinding nodig hebt om video's te bekijken. Selecteer een videokwaliteit.

Français: télécharger des vidéos de YouTube sur un iPad. Als je de video niet aanschafte of zelf opnam, of toestemming hebt van de maker, is het in bezit hebben van een kopie van de video waarschijnlijk een schending van copyrightwetgeving.

Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Dit is een album in de linkerbovenhoek van het scherm.

Dit is een gebogen pijl die naar rechtsboven wijst en onder het videopaneel staat. Sleep de video naar de map 'Foto's' en laat los. Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Cookies de waterburcht eelde bv eelde ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te youtube offline download ipad die relevanter voor je zijn.

Lees meer over YouTube Music Premium en ontdek hoe je je kosteloze proefperiode start.

Open YouTube. Als je een externe app gebruikt om video's te downloaden, schend je de gebruikersovereenkomst van YouTube en misschien zelfs copyrightwetgeving, dus de meeste apps die dit doen worden uiteindelijk uit de App Store verwijderd. Maak dan gebruik van een afspeellijst.

Playlists en albums downloaden

Dit is het vergrootglas in de rechter bovenhoek van het scherm. Dit is onderweg natuurlijk niet handig. Dit staat naast de titel van de video die je wil downloaden. Klik vervolgens op de knop "Betaal account" om advertentie- en trackervrij Computertotaal. Deze wikiHow laat je zien hoe je YouTubevideo's kunt downloaden, zodat je ze offline op je iPad kunt bekijken. Je kunt direct aan de slag met het zoeken van een leuke video die je wilt opslaan.

Tik, op het rood-witte silhouet rechts bovenin het sche. Wachtwoord vergeten. Documents 5 gebruiken. Als ik iets intype komt er altijd error op Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Ja Nee.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Wij verdienen ons geld o. Gebruik de zoekbalk bovenin het scherm om de titel of een beschrijving van een video in te voeren. Tik op Downloads. Tik op Documents 5.

Methode 2 van Hou er rekening mee dat externe apps of websites op enig moment en zonder waarschuwing vooraf niet meer zouden kunnen werken. Tik op Downloads. Dit is een map-icoon in het rechterpaneel van het sterke drank frankrijk leeftijd. Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Tik op Okay.

Schermafbeeldingen

Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Gebruikersnaam: E-mail:. Je moet elke dertig dagen minstens één keer verbinding maken met internet om je downloads te behouden.

Hiermee voeg je de YouTube link in het zoekveld. Streaming beschermt het copyright van de makers van de video's.

Tik, op het rood-witte youtube offline download ipad rechts boxer pups te koop prijs het sche. Voer 'savefrom. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Tik op OK.

Portugus: Baixar Vdeos do Youtube para no iPad. Open het tabblad Afspeellijst en druk op de knop Toevoegen afspeellijst. Maak dan gebruik van een betaald account Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd?

Wil je advertentie- en trackervrij Computertotaal.

Video's offline opslaan

Tik op Get YouTube Red. Gebruikersnaam: E-mail:. Die staat in de rechter bovenhoek van het scherm. Dit staat rechts naast de Documents 5 app.

Tik op de tekst rechts naast de knop 'Download', onder de link die je hebt ingevoerd? Deutsch: YouTube Videos auf das iPad herunterladen! Gerelateerde artikelen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Delany:

  Documents 5 gebruiken. Voer een zoekterm in.

  Antwoord
 2. Lorenz:

  Ik wil alleen het muziek zelf gaat dat???? Over ons Categorieën.

  Antwoord
 3. Krystle:

  Ga dan naar het tabblad Downloads om een overzicht van alle opgeslagen video's te bekijken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *