Vampire diaries jeremy death

Datum van publicatie: 07.04.2021

De laatste seconde van de episode zien we Elena ontwaken als vampier. Brave New World.

Caroline worstelt nog met haar eigen gevoelens terwijl ze Elena helpt om haar gevoelens onder ogen te zien. Bonnies terugkerende dromen over de lijkkisten van Klaus leiden tot een hereniging met haar moeder, Abby, die Bonnie al 15 jaar niet heeft gezien.

Pascal Verschooris. Coming Home Was a Mistake. Wanneer Ghostly Enzo zich realiseert dat hij fysiek kan communiceren met mensen in de echte wereld, hoopt hij snel op wraak. De situatie wordt gewelddadig wanneer Klaus een van zijn hybrides ernaartoe stuurt om Connor te bedwingen en stoppen.

Enzo vraagt Stefan om hem te helpen voor het te laat is wanneer hij zich realiseert dat Lily in een gevaarlijke neerwaartse spiraal zit. Damon ziet er tegen op om alles aan Elena op te biechten, vampire diaries jeremy death. Alle definities van staat van object bekijken - wordt in een nieuw venster of op een nieuw tabblad geopend In dit derde griezelseizoen werpt het tienerdrama een spookachtig licht op het mysterieuze bus antwerpen eindhoven bloederige verleden van de rivaliserende vampierbroers Stefan en Damon.

Elena vertelt Stefan dat ze niet getransformeerd wil worden wanneer ze samen vampire diaries jeremy death laatste dag doorbrengen.

Bonnie is nostalgisch over gelukkiger tijden. Caroline is gefrustreerd door haar relatie met Matt en vindt een nieuwe manier om zijn aandacht te krijgen.

Seizoen 1, Aflevering 22

Katherine wordt geconfronteerd met een nieuwe crisis en herinnert zich de traumatische nacht in toen ze beviel van een dochter die haar onmiddellijk werd afgenomen.

Enzo en Damon hadden een plan bedacht om te ontsnappen. In Mystic Falls zijn Elena en de anderen aan het bekomen van het verlies van Damon maar ze moeten vooruit. Paul M. Omdat ze verwacht dat hij zal opduiken tijdens het sixtiesfeest, neemt ze Damon en Alaric mee als begeleiders. Caroline en Tyler komen tot een nieuwe verstandhouding.

Ondertussen hoort Caroline Katherine en Stefan seks hebben. Seizoen 5. Children of the Damned 42 m. Tyler, belandt in een confrontatie met een Amerikaanse voetballaadklep die zijn vermogen om zijn woede te bedwingen test, vampire diaries jeremy death, zodat ze een plan moeten bedenken om Katherine naar buiten te lokken.

De eigenares van het dagbo. The Devil Inside. Unpleasantville 42 m. Tyler vertelt hen dat hij Nadia heeft gebet.

Winkelen op rubriek

Stefan begeleidt Elena naar het feest van de Stichters. Dit heeft namelijk invloed op haar bestaan als het Anker. Silas is in staat om Amara te bevrijden, maar ze valt hem aan en neemt de genezing.

The Descent 42 m. Tyler leert meer over de Lockwood-vloek van Mason. Bringing Out the Dead 42 m. De afstudeerdatum nadert en Caroline probeert Elena bezig te houden met simpele taken zoals het maken van uitnodigingen. Na een mysterieuze tip over een hachee met ontbijtkoek dat tegen hem in New Orleans beraamd is, maakt Vampire diaries jeremy death een uitstapje naar de stad die hij heeft opgebouwd.

Offline kijken.

Verkopergegevens

Bonnie maakt zich klaar om Klaus uit te schakelen. Caroline doet haar best om er zowel voor Stefan en Elena te zijn. Elena heeft een nachtmerrie over het feit dat haar lichaam wordt overgenomen en wordt wakker met een lege slaapzaal. Hierbij verliest de Traveler die Stefan en Elena hielp het leven. Stefan, Bonnie en Caroline moeten Damon en Enzo, die het op een oude vriendin hebben gemunt, tegenhouden.

  • Enzo en Bonnie hebben weinig keus en overwegen samen te werken met Damon.
  • Het back-up plan slaat op Jules als weerwolf en de net getransformeerde Jenna die door Katharina in de val is gelokt.
  • Wes wordt gedwongen Elena te vervainen en de waarheid over vampiers aan Aaron te onthullen om hem te beschermen.
  • Damon choqueert Stefan als hij hem vertelt wat hij weet over Aarons family.

Kai doet een gevaarlijke ontdekking dat hem n stap dichter brengt om bevrijd te worden. Ondertussen zetten Damon en Stefan hun plan voor Elena voort, terwijl Katherine een verrassende kwetsbaarheid aan Rebekah onthult. What Are You. It seems to really concern a lot of people. We're Planning a June Wedding 42 m. Silas gelooft al jaar dat Qetsiyah Amara heeft genezen van haar onsterfelijkheid en haar heeft vermoord, maar Qetsiyah heeft beide zaken niet gedaan en haar media markt alexanderplatz verkaufsoffener sonntag Anker van Gene Zijde gemaakt.

Inloggen voor afhandeling Aankoop voltooien als bezoeker, vampire diaries jeremy death. Meredith Fell en Matt om hulp.

Trailer en andere video's

Na een romantische beslissing over de Salvatore broers waarbij ze voor Damon kiest, belandt Elena in een epische confrontatie met Katherine. Alle definities van staat van object bekijken - wordt in een nieuw venster of op een nieuw tabblad geopend Net als het plan bij elkaar komt, begint de vergetelheid meer zielen op te eisen, en Bonnie weigert Silas te helpen niet weggezogen te worden, terwijl Damon en Elena de Mystic Grill binnenrijden en een explosie veroorzaken, waarbij elke reiziger die zich daar verzamelt om het leven komt.

Door op Accepteren te klikken, accepteer je het gebruik van alle cookies en je gegevens voor de bovenstaande doeleinden. Nadat hij hoort dat Silas op zoek is naar Katherine vraagt Damon aan Matt en Jeremy om haar te verbergen, vampire diaries jeremy death. Rehoboth, Verenigde Staten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *