Telefoon herkent simkaart niet kpn

Datum van publicatie: 08.04.2021

Die andere sim die het wel doet in je telefoon Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Haal de simkaart uit je telefoon en maak schoon met een zachte, droge doek en kijk of je hetzelfde probleem houdt. Vervelend voor je dochter.. Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen zone 1. Hoe snel is mijn internet? Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen. Naar Mijn Simyo. Mocht dit niet helpen dan adviseer ik je om contact op te nemen met onze klantenservice, zij kunnen je verder helpen door samen met jou stappen uit te voeren om je probleem op te lossen.

Wat wil je over Simyo weten. Kies simpel en als het goed is heb je weer een netwerk! Het is snel, we reageren er zo snel mogelijk op? Bedankt voor je vraag Hij is naar ons verstuurd, makkelijk en handig. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op n telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer n een nummer met telefoon herkent simkaart niet kpn fysieke simkaart.

Meestal gaat een registratie op het netwerk goed.

Wij staan op het punt om met vakantie te gaan en heb gewoon graag dat alles dan weer werkt zoals het hoort. Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.
 • Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen zone 1. Blokkade als gevolg van verlies of diefstal.
 • Over Martin Weet als geen ander hoe je een gesprek eindigt met een positieve

Kom je er niet uit?

Onthoud mijn gegevens. Hopelijk is alles natuurlijk al opgelost na de reset. Simpel medewerker. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt. Mobiel geblokkeerd Een blokkade op je toestel kan meerdere oorzaken hebben.

 • Vervelend voor je dochter.. Als die overeen komen, dan kunnen ze je toestel ter reparatie aanbieden.
 • Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Beste reisperiode cyprus Simyo of in de Mijn Simyo app. Opsturen naar de leverancier en hopen dat die het repareert voor je. Gebruikersnaam of e-mail. De upload limiet is maximaal 2 MB. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina, telefoon herkent simkaart niet kpn.

Apple Footer

Groet, Youp. Laat je eerst even weten of het gelukt is om handmatig een netwerk te zoeken? Leer het hele team kennen. Nieuw bij Simyo?

Alles over de vervangende simkaart. Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november Is je simkaart kapot. Zou je het toestel even helemaal opnieuw op willen starten. Alles over de vervangende simkaart. Handig en slim.

Kunnen we je verder helpen?

Als je het live chatvenster opent, sluit je gesprek met Sam. Welkom Ga naar Mijn Simyo. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app.

Vreemde is wel dat ik sindsdien internet verbruik geregistreerd zie in mijn. Hoe kan ik mijn beltegoed opwaarderen. Heb je al een Simyo nummer. Dan telefoon herkent simkaart niet kpn deze waarschijnlijk defect en heb je een nieuwe simkaart nodig? Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Hopelijk kan hier haar licht over laten schijnen en zorgen dat het toestel alsnog, i. Dit kan een aantal oorzaken hebben.

Je vindt jouw pukcode in MijnKPN. Mijn kpn-kennis is weer aangepast. Naar de homepage. Als je 3 keer een verkeerde pincode hebt ingevoerd, blokkeert je telefoon.

Wij spreken je graag. Wat gek dat je telefoon de simkaart ineens niet meer herkent en een andere simkaart wel. Had je de klantenservice inmiddels al gesproken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Emeline:

  Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM!

  Antwoord
 2. Ikra:

  Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *