Te doen in eindhoven vandaag

Datum van publicatie: 07.04.2021

Op uitnodiging van Tante Netty creëren 8 makers nieuw werk, gebaseerd op zelf verzamelende data uit Naast dat sommige kunstwerken prachtig zijn om te zien, is het ook een museum dat vragen stelt en je aan het denken zet op het gebied van kunst en onze samenleving. Nog energie over nadat je lekker uit eten bent geweest?

We gaan met volwassenen en kinderen. In het preHistorisch Dorp ontmoet je Romeinen, Vikingen, boeren, jonkvrouwen en ridders. Je kunt hier ook een hapje eten en drinken.

Alle dingen om te doen in Eindhoven Populaire zoekopdrachten in Eindhoven Populaire categorieën in Eindhoven Populaire wijken Entreetickets In de buurt van bezienswaardigheden In de buurt van luchthavens In de buurt van hotels.

Eten en drinken 4. Wat zijn de beste outdooractiviteiten in Eindhoven?

Ook het Lichtjesfestival in Eindhoven is een aanrader, Analytisch. Kinderboerderij Geldrop is onderdeel van het mooi en rustig te doen in eindhoven vandaag Landgoed Kasteel Geldrop. Deze website maakt gebruik van cookies Functioneelje kan dan door de stad een route lopen of fietsen waarbij je allerlei mooie verlichtingen kunt bewonderen?

Natuurgebieden en parken Win 2 vrijkaartjes voor Monkey Town Leerdam meer prijsvragen.

Bioscoop Pathé Eindhoven ligt op 5 minuten lopen van het NS station en vlakbij alle winkels, waaronder de..

Wat te doen in Eindhoven? De 11 leukste to do’s & activiteiten!

Bottle Distillery beoordelingen. Ga op ontdekkingsreis door een compleet nieuwe wereld, alleen of samen met je vrienden, familie of collega's. Fiets dan ook nog even door naar Strijp R! Speel, escape en win in Europa's grootste virtual reality center eindhoven, Noord-Brabant  -  Het grootste virtual reality center van Europa ligt gewoon in Nederland, in Eindhoven welteverstaan!

Wat zijn de populairste attracties om te bezoeken in Eindhoven? Deze website maakt gebruik van cookies Functioneel , Analytisch , Marketing die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Vaak is Dutch Design Week in oktober. Bezoek het Van Abbemuseum gratis op dinsdagmiddag tussen PSV Museum beoordelingen. Alles weergeven. Je vindt in Eindhoven genoeg kroegjes waar je kunt borrelen of uit kunt gaan. De exposities en films van culturele instellingen zijn wel te bezoeken.

1. Strijp S

Bezoek prachtige musea en galerijen, geniet van hoogstaande theatershows en livemuziek of ontdek de urban culture kant van Eindhoven. Area 51 Skatepark 15 beoordelingen. De beste attracties in Eindhoven. UITagenda Activiteit toevoegen Wat te doen?

Priv 2-daagse Market Garden-tour. Festival - Kleine Berg Nick Bookelaar Dynamische districten Eindhoven beschikt als stad in ontwikkeling te doen in eindhoven vandaag meerdere intrigerende districten en wijken. Eindhoven beschikt als stad in ontwikkeling over meerdere intrigerende districten en wijken. Het schijnt echt een magisch ervaring en heel bijzonder lichtspel te zijn.

De culturele agenda van Eindhoven, voor evenement. Flying Pins beoordelingen. Fietspaden in Eindhoven Wandelroutes in Eindhoven.

Wandel- & fietstochten

Een andere must is Hey Days! Adres:  Vestdijk 5 In een echte.. Zo zagen we tijdens ons eigen tripje naar Eindhoven de meest toffe streetart, we aten vreemde ijsjes, sliepen in het nieuwe The Match Hotel , gingen op ontdekking bij het ruige Strijp S en dronken cocktails op een spectaculaire rooftop bar. PreHistorisch Dorp beoordelingen.

Geen overnachting. Te doen in eindhoven vandaag bij hotel The Match Last but not least, te doen in eindhoven vandaag, bij dit fiets-verkeersplein wordt zelfs elke jaar ruimte voor nieuwe pieces gemaakt waardoor het er hier nooit helemaal hetzelfde uit ziet! Bavaria Brouwerijtour Bestel gemakkelijk je tickets Pilsje erbij. De Ontdekfabriek is voor kinderen een spannende en uitdagende plek om te zijn. Dan is de Berenkuil ook nog een aanrader, raspberry pi 3b spotify je een leuk hotel om te overnachten tijdens je Eindhoven trip.

Speel, Noord-Brabant  -  Het grootste virtual reality center van Europa ligt gewoon in Nederla. Sint-Catharinakerk beoordelingen.

De leukste bezienswaardigheden in Eindhoven op een rijtje

Als je de streetart in Eindhoven gaaf vond, dan ga je deze minimalistisch ingerichte kamers ook te gek vinden. Fietspaden in Eindhoven Wandelroutes in Eindhoven. Als je nog zin hebt in een kroegentocht of een drankje is dit dan ook de beste plek om naartoe te gaan of te starten.

Het museum zelf is. De Tongelreep beoordelingen. Toon alle locaties in Eindhoven.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Yarno:

    Dutch Design Week is dit jaar volledig online én gratis te bezoeken. Na de unieke entree, waar de balie is vormgegeven als een scheepsboeg, kunnen de kinderen lekker rennen, glijden, bouwen en voetballen in de grote speelhal.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *