Taal veranderen google maps iphone

Datum van publicatie: 24.05.2021

Google Maps in een andere taal bekijken Op Google Maps worden plaatsnamen automatisch weergegeven in de lokale talen van een land.

Dit wordt automatisch uw hele apparaat taal aan te passen. Dit zal een lijst van beschikbare voices.

Adverteren op appletips. Terwijl Google Maps biedt verschillende stemmen zijn gebaseerd op de regio of taal, het niet bieden geslacht variaties. De ingebouwde voice engine biedt u deze in uw eigen stem, met opties op basis van regio of taal. Dit zal een lijst van beschikbare voices. Probleem melden. Help Talen of domeinen voor Google Maps wijzigen Google Maps updaten Meldingen voor Google Maps in- of uitschakelen Toegankelijkheid in Google Maps In Maps plaatsen bekijken die u mogelijk interesseren Routebeschrijvingen en plaatsen verwijderen uit uw geschiedenis De verzameling van locatiegegevens in- of uitschakelen Een eenvoudigere versie van de Google Maps-app gebruiken Consumentengegevens in Google Maps Meldingen wanneer uw gedeelde locatie is geüpdatet Google Maps gebruiken in de incognitomodus.

Hierdoor wordt automatisch uw volledige apparaattaal bijgewerkt zodat deze overeenkomt! U kunt terugkeren naar het startscherm van Google Maps. Niet alleen voor apps van derden is dit een interessante optie. Wil je appletips pushberichten ontvangen.

Let wel, dit kan niet voor alle apps, zo kun je bijvoorbeeld bij Kaarten geen andere taal instellen. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. U kunt een landdomein of taal wijzigen met Google Maps.
 • Feedback verzenden over Kies Taal.
 • Google Maps werkt met veel verschillende landdomeinen, zoals.

Voorkeurstaal per app in te stellen

Nog geen reacties. Trucje om een oude macOS versie te downloaden. De stem van Google Maps gebruik de volgende keer dat u het uitvoeren van een zoekopdracht voor een routebeschrijving zal overeenkomen met de voice die u hebt geselecteerd.

Let wel, dit kan niet voor alle apps, zo kun je bijvoorbeeld bij Kaarten geen andere taal instellen. Safari Meldingen. Source link. Kaartlabels worden weergegeven in de lokale taal van uw land, maar plaatsinformatie wordt weergegeven in de taal die u heeft geselecteerd.

Helpcentrum Google Maps. Let wel, dit kan niet voor alle apps, en het gebruik van mannelijke of vrouwelijke taal veranderen google maps iphone. Deze verandering zal het veranderen van de stem voor alle apps op uw iPhone, taal veranderen google maps iphone, en de keuzes zijn beperkt tot een enkele stem per regio of ta. Sinds macOS Catalina is het mogelijk om de voorkeurstaal per app te wijzigen zodat je voor deze specifieke applicatie de taal kunt wijzigen.

Een ander landdomein gebruiken Google Maps stuurt u automatisch door naar een landdomein de URL voor Google Maps in de adresbalk van uw browser en een kaartweergave op basis van uw locatie.

Nuki Smart Lock 2.

Account Options

Kies het gewenste land onder Regio-instellingen. Links Telefoon. Dit zal automatisch sluiten menu—kunt u terugkeren naar de Google Maps-Home-Scherm.

Als dit een probleem is, gebruikt u misschien liever de Apple Maps-app. De Google Maps-app biedt hands-free routebeschrijvingen, in sommige gevallen, als deze niet ondersteund wordt zal de volgende taal in de lijst gebruikt worden. Google Maps stuurt u automatisch door naar een landdomein en geeft plaatsnamen weer in de lokale talen van een land, taal veranderen google maps iphone.

Google Taal veranderen google maps iphone zal gebruiken deze voice-optie voor een routebeschrijving of verzoeken die u via de app. Nog geen reacties. Daarna zullen apps en websites de eerste taal in de lijst gebruiken, en meer voor de gebruikers.

Deze zijn gescheiden door taal .

Google Maps in een andere taal bekijken

U kunt een landdomein of taal wijzigen met Google Maps. In plaats daarvan is gebaseerd op de standaard tekst-naar-spraak en taal instellingen worden aangeboden door iOS. Als uw domein niet klopt of als u naar. Via de wijzig-knop kun je de volgorde aanpassen.

Open Google Maps op uw computer. Source link. Kies Taal veranderen google maps iphone. De Google Maps-app biedt handsfree routebeschrijvingen, reiswaarschuwingen en meer voor gebruikers. Safari Meldingen. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. U moet de Siri voice-instellingen als u besluit om dat te doen! Google Maps stuurt u automatisch door naar een landdomein de URL voor Google Maps in de adresbalk van uw browser en een kaartweergave op basis van uw locatie.

In plaats daarvan vertrouwt het op de standaard tekst-naar-spraak- en taalinstellingen die door iOS worden aangeboden.

Wijzig de Google Maps Stem op Android

In plaats daarvan, Google Maps maakt gebruik van zijn eigen stem motor en taal instellingen voor het genereren van gesproken instructies en reizen waarschuwingen. Google Maps gebruikt deze spraakoptie voor alle aanwijzingen of verzoeken die u via de app doet.

De Google Maps-app biedt handsfree routebeschrijvingen, reiswaarschuwingen en meer voor gebruikers. Selecteer de optie 'Spraakselectie' om de steminstellingen voor de Google Maps-app te wijzigen.

Ja Nee, taal veranderen google maps iphone. Selecteer de optie 'Spraakselectie' om de steminstellingen voor de Google Maps-app te wijzigen. Mocht de applicatie niet beschikbaar zijn in de taal waarin de iPhone of iPad is ingesteld, dan zal de app de taal gebruiken die de ontwikkelaar standaard gekozen heeft.

Adverteren op appletips.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Manus:

  Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. De Google Maps-app biedt hands-free routebeschrijvingen, reizen waarschuwingen, en meer voor de gebruikers.

  Antwoord
 2. Nadya:

  Deze verandering zal het veranderen van de stem voor alle apps op uw iPhone, en de keuzes zijn beperkt tot een enkele stem per regio of taal, dus het is misschien niet een handige optie voor de meeste gebruikers tenzij u wilt schakelen tussen engels US of engels UK, bijvoorbeeld. Klik in de linkerbovenhoek op Menu.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *