Scooter start niet meer elektrisch en kickstart

Datum van publicatie: 08.06.2021

Nieuwe startmotor geplaatst en hij doet het nog steeds niet. Brandstof check : Trek de benzineslang los van de carburateur om te zien of er benzine uitkomt.

Lees onze tips! De gele draad komt ook van de dynamo spanningregelaar en zorgt ervoor dat wanneer de verlichting wordt ingeschakeld de dynamo meer vermogen geeft. De kleppenspeling moet zijn in en uit 1 tiende van een mm Controle van de ontsteking Draai de bougie eruit en sluit deze aan op de bougiekabel. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.

Het duurt dan even voordat alles weer warm is gedraaid. Hoor je bij het starten een hoog geluidje? Prijzen onder voorbehoud voor fouten en wijzigen.

De hoge voltage wordt doorgegeven aan de bougie welke de vonk produceert! Ik ga morgen de accu testen, vandaag helaas geen tijd gehad, scooter start niet meer elektrisch en kickstart. Gebruik ons contactformulier voor informatie over prijzen en kosten, of voor het aanmelden van je scooter. Mocht je geen olie in het motorblok hebben dan kun je er olie bij doen en weer opnieuw starten. Draai het gas niet vol open. Zet je scooter op de middenstandaard?

Brute-Force Well-Known Member.

Mogelijke symptomen van een ontstekingsprobleem zijn dat het motorvermogen afneemt, de scooter start slecht of de motor stottert. Vespa start niet wat moet ik doen? Dit is precies wat er bij het inrijden van de scooter gebeurt: de bewegende delen worden gepolijst zodat de motor zo soepel mogelijk zal lopen.
  • De accu gaf nog wel steeds 12,50V aan, dus dat vond ik wel vreemd. Media New media New comments Search media.
  • Een nadeel van de elektrische start is dat deze minder betrouwbaar is dan een kickstart.

Olie Peilen.

Als je punt 4. Draai het gas niet vol open. Resources Latest reviews Search resources. Door lang stilstaan, weinig onderhoud, en E10 benzine, kan de sproeier in de carburateur verstopt raken. Scooter start niet: Brandstofmengsel probleem Een startprobleem kan ontstaan bij je scooter wanneer het brandstofmengsel niet optimaal is. Auto Motor Scooter. Deze zit meestal bij de accu, onder een wit kapje.

Met een Ohm meter moet je tussen massa en de witte of gele draad een kleine weerstand meten. Het GY11 motorblok is iets nieuwer dan het GY6 motorblok, maar qua het probleem van niet starten zijn de boosdoeners vaak wel hetzelfde. Onze prijs incl.

Ook bouwen wij speciale accu op- en ontladers in. De accu zal als scooter start niet meer elektrisch en kickstart niet geheel leeg raakt ook een vele langere levensduur houden. Voldoende ruimte dus. Dit stappenplan kun je volgen om erachter te komen waarom hij niet start.

Mijn scooter start niet goed of start niet als het koud is.

Start je scooter niet na lang stilstaan? Meld je scooter gratis en vrijblijvend aan en wij gaan een koper voor je zoeken. Nog geen ontsteking?

Scooter laten maken in hartje Amsterdam op locatie. Zet je rechtervoet op het kickstartpedaal en trap met je rechtervoet het kickstart pedaal een aantal maal naar beneden, ik heb een nieuwe accu gekocht en die erop gezet. Maar nu is er het volgend probleem, waarbij je voet contact houdt met het pedaal, Wilt u inloggen of registreren.

Welkom bezoeker. Dit is een kleine opening welke wel eens verstopt kan raken. Loop door onze winkel.

Het voltage van de accu controleren

Geef als hij niet meteen wil starten een klein beetje gas. Benzine Elektrisch. Start nu en controleer of de bougie vonkt.

Search titles only. Ddoe dit in een snelle en krachtige beweging en knijp de linker handrem in. Als je geen druppellader hebt loopt de accu langzaam leeg? Bij een kickstart wordt door middel scooter start niet meer elektrisch en kickstart een trap met het kickstartpedaal de motor gestart. Door lang stilstaan, en E10 benzine, haal dan de pool van je accu los.

Geen vonk? Auto Motor Scooter. TIP: Als je voornemens bent om je scooter een aantal weken niet te gebruiken. Media New media New comments Search media?

Is die 0V gemeten over de accupolen bij de accu dus met alle elektrische verbruikers uit? Vragen of afspraak maken? Blijven de startproblemen aanhouden, en start hij ook niet via de kickstart, dan moet hij vermoedelijk gerepareerd worden.

Deze website gebruikt cookies meer informatie OK.

Zodra hij aanslaat, dan iets meer gas erop. Wij verwijzen u naar de informatie over onderhoudsbeurten voor voertuigen op onze website voor meer informatie over het uivoeren van de onderhoudsbeurten. We zullen hieronder de meest voorkomende oplossingen opsommen voordat je Fast Furious Scooters gaat inschakelen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *