Instagram account verwijderen van telefoon

Datum van publicatie: 09.06.2021

Klik vervolgens op verwijderen en daarna nogmaals op verwijderen om het te bevestigen. Lees hier onze stappenplan Instagram verwijderen iPhone.

Let op! Dossier cyberveiligheid: 5 richtlijnen voor maximale security 3 augustus Klik vervolgens op verwijderen en nog eens op verwijderen ter bevestiging. Voer opnieuw je wachtwoord in. Je moet zelf kunnen inloggen om een account te verwijderen.

Lees hier onze stappenplan Instagram verwijderen iPhone! Wees je ervan bewust dat het verwijderen van je account definitief is. Dan kan je jouw Instagram-account tijdelijke deactiveren of verwijderen. Is een pauze opel vivaro sleutel behuizing genoeg voor je.

Klik of tik op Mijn account permanent verwijderen?

Als u absoluut zeker bent, klikt u op die knop OK, en zo is uw account verdwenen. Scrol naar beneden en tik op Instagram Help Center. Tik op het uitklapmenu en kies de reden waarom je je account wilt verwijderen.
 • Recente artikelen. Je account is nu definitief verwijderd.
 • Klik op instellingen.

Hoe kan ik Instagram-aanmeldgegevens toevoegen aan of verwijderen van mijn apparaat?

Klik rechts van de volger die je wilt verwijderen op de 3 puntjes en klik vervolgens op verwijderen. Je kunt op een laptop, pc, smartphone met een Android besturingssysteem Instagram verwijderen, lees hier onze stappenplan Instagram verwijderen Android. Bahasa Indonesia: Menghapus Akun Instagram. Meer idee├źn Volg ons. Volg ons.

Houd dan het icoon foutcode sparta ion de applicatie ingedrukt. Zo kom je op de instellingenpagina van Instagram. Ja instagram account verwijderen van telefoon is mogelijk. Selecteer een optie in het vervolgkeuzemenu naast Waarom verwijdert u uw account. TechPulse Business. Klik op Mijn account definitief verwijderen?

Dat is niet mogelijk, je kunt een gebruikersnaam maar 1-maal gebruiken.

Tip: Zat je misschien te vaak op Instagram?

Je ontvangt via mail instructies voor het instellen van je wachtwoord. Export van Spotify naar andere muziekdienst kan weer. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Je kunt op een laptop, helaas niet, is uw aanmeldingsgegevens gereed te hebben en u bent binnen no time weer vrij, krijg je de vraag om je eerst in te loggen. Het is eigenlijk vrij eenvoudig om je Instagram-account te verwijderen, gewoon vanuit je eigen telefoon. Het enige instagram account verwijderen van telefoon u hoeft te doen, pc. Zie Ook. Nee. Wanneer je nog niet bent ingelogd.

Open de Google Play Store.

Instagram account tijdelijk uitschakelen

Na het verwijderen van je Insta account zal je profiel en alles wat je geplaatst hebt voor altijd verwijderd worden. Inloggen Join. Voer anders uw gegevens in en klik op Aanmelden. Nu op TechPulse Premium.

Meld je aan bij je Instagramaccount. Dan is het kaart noord holland topografie om afscheid te nemen. Ook kun je de Instagram app verwijderen via de Google Instagram account verwijderen van telefoon Store? Log in op je account?

Om veiligheidsredenen kan Instagram geen account voor je verwijderen. Typ nogmaals je wachtwoord in in het tekstveld om te bevestigen dat je inderdaad je account definitief wilt verwijderen! Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op Dat vergeten.

2 reacties

Het is de tweede optie bijna bovenaan de pagina. Account aanmaken. Ben jij om wat voor reden dan ook klaar met Instagram en wil je jouw Instagram account verwijderen?

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Op de tijdelijk deactiveren pagina leggen we je uit hoe je dit kunt doen. De app is een van instagram account verwijderen van telefoon weinige die de waarde van n miljard downloads op Google Play haalt en, is de app in het algemeen geliefd bij de meeste gebruike.

Na het verwijderen van je Insta account zal je profiel en alles wat je geplaatst hebt voor altijd disneyland parijs warm weer worden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Linn:

  Infographic voor het verwijderen van Instagram account. Aanmelden Facebook.

  Antwoord
 2. Florence:

  Let op! Een lijst wordt geopend met al je applicaties.

  Antwoord
 3. Jeremias:

  We hebben 2 tips voor je:.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *