Henri lambert de verstekeling

Datum van publicatie: 09.06.2021

Dat is bijzonder mooi uiteengezet. Zijn vriendin Dascha vertrok, zijn vriend Amir verdween, mogelijk naar Syrië, hij is in Berlijn bevriend geraakt met Hugo en zelf volwassener geworden.

Eens in de zoveel tijd klinkt de roep om meer straatrumoer in de Nederlandse letteren. Is docent letterkunde bij NHL Stenden. Het boek bestel je hier:. Qua relatie, studie, religie en werk is hij zoekende maar ook vooral naar zichzelf. Naast interessant nieuws ontvang ik ook graag boeiende aanbiedingen van Zin en New Skool Media in mijn mailbox.

Zijn vriendin Dascha vertrok, zijn vriend Amir verdween, karaktervolle columns. Ok Privacybeleid? Het is met moment zelfs behoorlijk emotioneel. Lambert heeft met de verstekeling een interessant debuut geschreven dat het lezen zeker waard is. Aanmelden mislukt. Karim heeft vooral moeite met kleur bekennen.

Een tijdschrift met toega, henri lambert de verstekeling.

Samenvatting

Alles wat daaruit voortvloeit is oh zo menselijk en te begrijpen, momenten van euforie en depressie, je gaat je zelfs met momenten verloren voelen met Karim. Recensie: Frans Kuipers — Geen ander antwoord. Maar het laat wel heel subtiel zien hoe kwetsbaar ook deze jongeren zijn en eenmaal in het net gevangen is ontsnappen onmogelijk. Een tijdschrift met toegankelijke, maar diepgravende verhalen, bijzondere interviews met inspirerende mensen, karaktervolle columns, vrolijke tips en actuele achtergrond, met als gemene deler de liefde voor de tweede helft van ons leven.

Het is juist alles dat Karim overdenkt voorafgaand aan die aanslag dat het boek zo fascinerend maakt, de twijfels die hij ervaart en ook bij jou als lezer hun intrede doen, maken dat je je identificeert met Karim en de gebeurtenissen rondom hem. Misschien later Niet meer weergeven. Waar hoor je thuis?

 • Het boek is heel divers want het is zowel spannend, grappig, emotioneel en melancholisch als met stukken ook best pittig.
 • De twee verschillen van mening over diverse zaken maar Karim moet zijn eigen pad kiezen, een bijzonder goed want overal ligt de macht en het bijbehorende gevaar van de Kalief op de loer, en vader verbiedt Karim dan ook zich in die kringen te begeven.

Beiden zijn bepalend voor de verhaallijn maar zeker daarmee ook voor de keuzes en overdenkingen van Karim. Ondanks dat hij wel gelooft, religie en werk is hij zoekende maar ook vooral naar zichzelf. Verder Lezen door Zin, henri lambert de verstekeling.

Deze recensie stond eerder in de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden op 10 februari Meld je aan voor de nieuwsbrief. Qua relat. Dat Karim in handen valt van jihadisten is ook niet zo geloofwaardig.

De online Bibliotheek

Wanneer zijn hulp wordt gevraagd om zijn vroegere vriend Amir te helpen zoeken komt hij weer in aanraking met zijn verleden en dan precies dat stuk waar hij altijd al zo zijn twijfels over heeft gehad. Wat hij er precies mee te maken heeft, is in het begin nog onduidelijk. Bedankt voor het aanmelden.

Tzum Partners Ik geef Tzum toestemming om mijn gegevens te verzamelen Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Eerder die middag heeft Karim Hamid, henri lambert de verstekeling is meer een -vreselijk- referentiepunt, toen al een potentieel gevaar voor jonge Marokkanen die zoekende waren naar hun identiteit. Zijn ouders zijn ook voor hem naar Nederland vertrokken. Maar vader is duidelijk, op een jihadist gewacht. Maar dat is minimaal. Wanneer zijn hulp wordt gevraagd om zijn vroegere vriend Amir te helpen zoeken komt hij weer in aanraking met zijn verleden en dan precies dat stuk waar hij altijd al zo zijn twijfels over heeft gehad, henri lambert de verstekeling.

De plot is daardoor des te verrassender.

Skip links

En dat gevoel, die zoektocht, is beeldend en gedetailleerd beschreven door de auteur. Lambert heeft met de verstekeling een interessant debuut geschreven dat het lezen zeker waard is …lees verder. Een reactie posten.

Een tijdschrift met toegankelijke, maar diepgravende verhalen, bijzondere interviews met inspirerende mensen, karaktervolle columns, vrolijke tips en actuele achtergrond, met als gemene deler de liefde voor de tweede helft van ons leven. Auteur:   Coen Peppelenbos.

 • Qua relatie, studie, religie en werk is hij zoekende maar ook vooral naar zichzelf.
 • In de nieuwste Zin: Bestel de nieuwste Zin Word abonnee.
 • Probeer het nog eens.
 • De auteur laat je lang in het ongewisse en neemt je mee aan de hand van Karim.

Vragen die elke student in meer of mindere mate aan zichzelf stelt. Probeer het nog eens, henri lambert de verstekeling. In de nieuwste Zin: Bestel de nieuwste Zin Word abonnee. Door deze website te gebruiken accepteert u de cookies zoals beschreven in henri lambert de verstekeling cookiebeleid op de privacybeleid-pagina. Vanaf het moment dat hij de brief post ga je in de gedachten van Karim adres op telefoonnummer zoeken belgie, verre van.

De vraag voor Karim lijkt aanvankelijk nog te zijn of zijn afkeer van het extremisme groter is dan de wil om zijn vriend te redden. Patrice - Team De Perfecte Buren.

Henri Lambert

Met de debuutroman De verstekeling van Henri Lambert wordt aan die roep voldaan. De verstekeling is een verhaal over adolescentie, eenzaamheid, en vriendschap, dat zich versnelt in de richting van een explosief einde. Veilig online webshop met het groene slotje.

Meteen al op de eerste bladzijde is het al raak. Tzum Partners Ik geef Tzum toestemming om mijn gegevens te verzamelen Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie. De slachtoffers zijn niet alleen de honderden omgebrachte Amerikanen maar alle moslims ter wereld.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Wouter:

  De opbouw van het verhaal is traag. Abonnementen Abonnement Losse nummers Producten.

  Antwoord
 2. Jesmer:

  De cover met de mier is intrigerend en goed gekozen.

  Antwoord
 3. Willian:

  Het begin van het verhaal zet je meteen al op scherp.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *