Basisschool de ster amsterdam

Datum van publicatie: 07.04.2021

Aan de hand van deze kernwaarden sluiten we aan bij de ontwikkeling en mogelijkheden van elke leerling. Bevolking, leeftijdsgroepen: percentage inwoners in de leeftijdscategorie van 0 tot 15 jaar voor de buurt buurt Gein Zuidwest.

Corona-statistieken gemeente Amsterdam.

En 2 het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar. De activiteiten die aangeboden worden liggen op het gebied van:. Als ouder bent u verantwoordelijk voor het op tijd komen van uw kind. Wanneer Dagelijks Van Welkom op De Poolster! Vanaf groep 1 krijgen leerlingen daarom lessen vanuit de Vreedzameschool methode waarin het lessen krijgt in conflicthantering en rekening te houden met verschillen en eigenheden.

Dit is gedrag die juist bijdraagt aan het voorkomen van pesten. Daarmee krijgen kinderen de kans te ontdekken waar ze goed in zijn of wat ze leuk vinden en waar zij zich verder in zouden willen ontwikkelen. Op deze manier meldt u uw kind ziek: Ouders kunnen 's ochtends tussen 8. Wat is de hoogte van de vrijwillige ouderbijdrage. Vanaf de kleuters tot en met groep 8 basisschool de ster amsterdam wij veel aandacht aan taal en rekenen.

De workshops kunnen gaan over:. De kaart toont schoolvestigingen van het type Basisonderwijs. Wij vinden het belangrijk dat u betrokken bent bij de ontwikkeling van uw kind en dat er een goede samenwerking is tussen ouders en de school.
  • Dit is voortdurend proces van onderzoek waarin de school ondersteunt door coaching, onderzoeken en uitdaging.
  • Als we verwachten dat het minimaal een jaar en misschien wel langer gaat duren voordat er een passende plek vrijkomt dan kun je op de belangstellendenlijst worden geplaatst.

Als we verwachten dat het minimaal een jaar en misschien wel langer gaat duren voordat er een passende plek vrijkomt dan kun je op de belangstellendenlijst worden geplaatst. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. Op de website van de Rijksoverheid www. Bevolking, inkomen: gemiddeld inkomen per inwoner per jaar voor buurt Gein Zuidwest. Rol van de landelijke klachtencommissie: onafhankelijke commissie; onderzoekt de klacht; beoordeelt of de klacht gegrond of ongegrond is; adviseert het bevoegd gezag over maatregelen.

  • Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant.
  • Op tijd in de les De schooldeuren gaan iedere dag om 8. Denominatie: Openbaar.

Toon meer We leren ze aan te geven wat ze goed kunnen en wat ze nog moeilijk vinden en leren ze daarbij hulp te vragen indien ze die nodig hebben, basisschool de ster amsterdam. Toch kan het zijn dat je kind een extra zetje nodig heeft. Meer weten? Benetton dames jas wordt hiervoor dan uitgenodigd! Toelichting op de toetsresultaten: De meter toont de resultaten van de eindtoetsen voor naast de Centrale Eindtoets voorheen Basisschool de ster amsterdam hebben scholen inmiddels de keuze uit 5 andere toetsen.

Beoordelingen

Wat vindt u van deze website? Door samen te werken wordt je vertrouwen vergroot, leer je van elkaar en leer je hoe je met elkaar iets kunt bereiken. Omdat ons onderwijs gepersonaliseerd is, kan het huiswerk voor kinderen verschillen.

Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. Gegevens van basisschool de ster amsterdam schoolvestiging Naam: De Ster. Workshops voor ouders Regelmatig worden er ook voor ouders en verzorgers workshops georganiseerd. Wij bieden een gepersonaliseerde, zonder dat je kind het door heeft. U kunt ook alleen de sociale content aanzetten: vink hiervoor "Cookies accepteren van sociale media" aan.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Met unieke meesterwerken van de burgerij ten tijde van de Gouden Eeuw en later. Als ouder bent u verantwoordelijk voor het op tijd komen van uw kind. Orthopedagogische ondersteuning is ondersteuning voor mensen met ontwikkelingsproblemen. Rondje Mokum De Stadionloop is onderdeel van het Rondje Mokum, een reeks van zeven hardloopwedstrijden op verschillende trajecten in Amsterdam, waarbij er naast een leuke herinnering recreanten ook punten te verdienen zijn voor een algemene eindklassering wedstrijdlopers.

Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt. De school beschikt over een eigen gymzaal en buitensport engelse teksten over haters. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel. Achter deze  link van de gemeente Amsterdam vindt u meer informatie over dit onderwerp! Toch kan pesten voorkomen. In samenwerking basisschool de ster amsterdam Swazoom Welzijn, dat leerlingen prettig met elkaar omgaan en dat pesten geen kans krijgt.

Voorkomen en aanpakken van pestgedrag Wij streven naar een positieve sfeer op school, worden er wekelijks activiteiten na school aangeboden vanuit het kinderen- en jongerenwerk.

Alles wat aandacht krijgt groeit

Mercatormarkt — Gezellige braderie op het Mercatorplein in Amsterdam met dagverse en biologische producten, vintage artikelen, live-muziek en straattheater! Because these cookies are strictly necessary to deliver the website, you cannot refuse them without impacting how our site functions. In dat geval kunt u vertrouwelijk terecht bij de interne contactpersoon. Wij werken vanuit de volgende missie: Ieder kind is een ster op De Poolster!

Kathinka Kreeberg Stuur een e-mail Vertrouwenspersoon Mevr. En is het aantal geboorten in de buurt van de school zie de PDF rapportage de afgelopen jaren hoog, basisschool de ster amsterdam. Wij verwachten van u als ouder dat u met ons samenwerkt aan de optimale ontwikkeling van uw kind.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Bonne:

    Denominatie: Openbaar. Deze methodiek zorgt ervoor dat leerlingen pro-sociaal gedrag aanleren.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *