Albert heijn doe maar lekker duurzaam

Datum van publicatie: 10.06.2021

Maar ik gok dat jij vind dat anderen de wereld verpest hebben, niet jij. Ik heb namelijk twee loten en 1 kaart gekregen terwijl ik andere jaren 2 kaarten kreeg. Let wel op dat er wel een selectie is gemaakt van deelnemende producten en dat niet alle vegetarische assortiment deelneemt aan de actie.

Met deze campagne willen de organisaties een breed publiek kennis laten maken met duurzame re producten in de supermarkt. Sluit je aan! Maar, witte chocola bevat toch helemaal geen cacao, denk ik bij mezelf? Laat duurzaamheid geen excuus worden om massaconsumptie te stimuleren.

Samen met Unilever en Albert Heijn hebben we de levenscyclus van verschillende vegetarische producten goed in kaart kunnen brengen. Daarnaast heb je nog tot en met zondag om gebruik te maken van de acties van deze week.

Je maaltijd bestaat toch niet alleen uit vlees. Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Dat is het echter niet, je kunt er ook niet biologische groenten mee kopen? Jammer dat je het nodig albert heijn doe maar lekker duurzaam om te schelden.

Voor deze campagne hebben wij de milieu-impact meetbaar en zichtbaar gemaakt, door na afloop de CO 2 -reductie die deze campagne heeft zoek en vind spelletjes downloaden te berekenen!

 • Vorig jaar stonden er nog voor veel producten kaartjes, maar dan ook weer niet bij alles.
 • Kijk goed naar de keurmerken en wat er verder op de verpakking staat. Als ik op het ingrediënten label kijk zie ik dat het spul twee procent cacao boter bevat.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Het thema is elk jaar anders. Daarmee maak je een duurzamere keuze, zegt de Postcodeloterij in de brief die de deelnemers bij de cadeaukaart krijgen.

Is het nou helemaal niks die actie van de Postcodeloterij, Albert Heijn en Unilever? Lees meer. Nieuwsgierig geworden begin ik aan een speurtocht door de winkel.

Een slimme truc om het imago van deze multinational te boosten. Onduidelijkheid Over het begrip duurzaamheid bestaat nog veel onduidelijkheid, zo blijkt ook als we de mensen op straat vragen. Ik heb namelijk twee loten en 1 kaart gekregen terwijl ik andere jaren 2 kaarten kreeg. Je kon deze kaart altijd voor biologische producten gebruiken! Maar, denk ik bij mezelf.

Welkom op GierigeGerda.nl

Ik ben eigenlijk allang blij dat er dus een lijst is, anders was het helemaal moeilijk. Wat verwarrend is dat je bij het zoeken naar boodschappen denkt dat vegetarisch en biologisch hetzelfde is, en je dus korting krijgt. Hierbij krijgen de 3 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij een cadeaukaart om bij Albert Heijn boodschappen te doen voor een duurzame maaltijd voor vier personen. Terug naar overzicht.

Dat is inderdaad nog een beetje lastig. Duurzaamwat betekent dat nou eigenlijk. Hoe is het gesteld met de producten uit de actie Doe Maar Lekker Duurzaam. Je kunt kiezen uit duurzamere producten.

Dat is dus ook nog altijd een optie. Het mooiste voorbeeld om mijn verbazing aan te duiden is een potje witte chocoladepasta van AH huismerk.

21 reacties op “Haal je het meest uit je Postcode Loterij ‘doe maar lekker vegetarisch’-kaart”

Dat is het echter niet, je kunt er ook niet biologische groenten mee kopen. Vorig jaar stonden er nog voor veel producten kaartjes, maar dan ook weer niet bij alles. Zijn nooit in de bonus en zijn bij heel veel maaltijden goed te gebruiken.

 • Levenscyclusanalyse: de gehele keten onder de loep Om de CO 2 -reductie te berekenen hebben we gebruik gemaakt van de onderzoeksmethode Levenscyclusanalyse LCA.
 • Bij het aanvaarden hiervan ga je automatisch akkoord met onze Privacy Policy.
 • Gemiste kans.
 • Gerelateerde posts.

En zo min mogelijk verspilling van albert heijn doe maar lekker duurzaam, net als de meeste pasta en eieren, groenten en noten, goede arbeidsomstandi. Een slimme truc om het imago van deze multinational te boosten. Daarom hoef je voor deze actie niet alleen vleesvervangers te k. Besparing van ruim 12 miljoen kilometers in een personenauto Door de campagne hebben meer mensen gekozen om het vlees in hun menu te vervangen door een vegetarisch alternatief.

Gerelateerde posts. Dat zijn inderdaad erkende topkeurmerken en de producten op de lijst zouden spring en ren spelletjes een hoge mate van duurzaamheid in zich moeten dragen. Groenten zijn dus gewoon vegetarisch.

Contactpersoon

Groenten zijn dus gewoon vegetarisch, net als de meeste pasta en eieren. Lees meer. Je maaltijd bestaat toch niet alleen uit vlees?

Keurmerken Maar hoe zit het dan met al die keurmerken die op al die producten staan. Bedankt voor deze blog. Is het nou helemaal niks die actie van de Postcodeloterij, Albert Heijn en Unilever.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Anil:

  Koop de rest lekker van die kaart en betaal voor het vlees.

  Antwoord
 2. Rushil:

  Vorig jaar stonden er nog voor veel producten kaartjes, maar dan ook weer niet bij alles.

  Antwoord
 3. Michélle:

  Maar de Lipton Groen IJsthee van Unilever blijkt maar voor 0,14 groene thee-extract te bevatten, op basis waarvan het Rainforest Alliance keurmerk gevoerd word.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *