Screenshot maken android 10

Datum van publicatie: 07.04.2021

Comments Op 2 april , de nieuwste update hier in België geïnstalleerd zonder problemen,. Internet — Pas het snelmenu aan om direct toegang te krijgen tot de functies die u het vaakst gebruikt.

Er gebeurt gewoon niks, geen foutmelding ofzo. Ik denk dat het deel was van de inleiding in de nieuwe update. Want dat is inderdaad niet de bedoeling, en dan snap ik ook gelijk de verwarring. Over GalaxyClub GalaxyClub is dé onafhankelijke blog, prijsvergelijker en community voor Galaxy smartphones en tablets. Google Pixel 4a kopen Koopadvies Sinds de update naar Android 10 vallen games uit en kan ik niet meer op hoge resolutie spelen.

Wil je niet alles vastleggen dat op je scherm te zien is? Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Suggesties inschakelen. Knoppen maar heel even indrukken, screenshot maken android 10, niet meer ingedrukt houden. Harman Kardon Citation review: draadloze smart speaker Review. Comments Op 2 april. Fijne dag en geniet van de zon.

Android 10 screenshot maken

Klik er één keer op en je hebt een schermafbeelding. Na de update kan ik geen screenshots meer maken…. Maar laat die oudere versies niet verstoffen in de la en doe er iets nuttigs mee. Wil je niet alles vastleggen dat op je scherm te zien is?

Die gebaren heb ik weleens geprobeerd maar die vind ik helaas niet fijn werken.

  • Reminder — Meer opties beschikbaar voor het herhalen van herinneringen.
  • Weg uit de dagelijkse sleur en dan begint die vakantiewaanzin.

Je kunt de update nu installeren op de  unbranded Galaxy A70 in Nederland en in Belgi. Ilman Apprentice. Verder is eigenlijk alles goed. Hierdoor is app scherm niet bereikbaar, screenshot maken android 10. Je vindt de gemaakte schermafbeeldingen in de  Galerij in het album  Schermafbeeldingen. Alle reviews?

Selecteer support topic

Google Pixel 4a kopen Koopadvies Een screenshot oftewel schermafbeelding maken in Android 10 kan op verschillende manieren. Tags: A-Series.

Je kan het beste het instellingenmenu van je smartphone induiken om te achterhalen of jouw toestel geschikt is. Buis van eustachius duizeligheid de update kan ik geen screenshots meer maken….

Natuurlijk is de lokroep van die nieuwe, dunnere, Dit probleem is al opgelost. Beste bruce. Lees verder En nog een update voor de Samsung Galaxy A verbetert belkwaliteit, screenshot maken android 10. Hierdoor is app scherm niet bereikbaar.

WhatsApp laat je nu voor altijd een chat muten, zo werkt het

Voor die Huawei had ik ook een Samsung welke binnen een jaar al verrot was… enige waarom ik een Samsung heb gekocht en geen Huawei is omdat de grote meneer in de USA hun kapot probeerde te maken door dingen te verbieden tbv Huawei. Hoe maak je een Samsung Galaxy S10 screenshot? Nou, dat lees je hieronder. Apparaatonderhoud — De grafiek over het batterijgebruik levert nu meer gedetailleerde informatie. Pictogrammen en kleuren — Duidelijkere app-pictogrammen en systeemkleuren.

U hebt geen rechten om deze productkoppeling te verwijderen. Lukt dat wel! Meer video's. Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht, screenshot maken android 10. Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief. Ota werkt niet. Bij het kopje  Vegen voor schermafbeelding moet de schakelaar aan staan.

Geef een reactie Reactie pastoe l serie afmetingen Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

U hebt geen rechten om deze productkoppeling te verwijderen. Hot App van de week: koppel je telefoon aan Windows met de Jouw Telefoon-app. Mijn bestanden — Er is een Prullenbak-functie toegevoegd zodat u bestanden die per ongeluk zijn gewist, kunt herstellen.

In antwoord op BruceH. Search Search. Tags: A-Series. Ik kan mijn pincode invoeren en daarna valt hij direct terug uit.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *