Prullenbak in het engels

Datum van publicatie: 08.04.2021

Belangrijk Deze sectie, methode of taak bevat stappen voor het bewerken van het register. Het is dan ook belangrijk dat u deze stappen zorgvuldig uitvoert.

Opmerking Als u het probleem op deze manier omzeilt, kunt u niet de eigenschappen van de Prullenbak opvragen door met de rechtermuisknop op de snelkoppeling Prullenbak te klikken. Klik in de linkerbovenhoek van de map Prullenbak met de rechtermuisknop op het pictogram Prullenbak en klik op Eigenschappen.

Klik op Vormgeving aan persoonlijke voorkeur aanpassen , klik op Persoonlijke instellingen en klik op Bureaubladpictogrammen wijzigen. Meer informatie. New Zealand - English.

Als met deze procedure het probleem niet is verholpen, kunt u contact opnemen met de ondersteuning. Meer informatie. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "in de prullenbak" in Engels. Laten we contact houden. Laten we contact houden.

English to encourage.

Dutch Maar ik zal u één ding zeggen, geachte collega's: zonder overeenstemming verdwijnt ook het Interinstitutioneel Akkoord in de prullenbak en is het oorlog wat de begroting voor betreft. Puerto Rico - Español.

Wat is prullenbak in het Engels?

Dutch Voorstellen die erop gericht zijn de uitbreiding naar het oosten te realiseren door boerenbedrijven weg te vagen horen maar op één plaats thuis: in de prullenbak.

India - English. Dominican Republic - Español. Brasil - Português. Nederlands-Engels woordenboek 1.

Uruguay - Espaol! Nederlands Ik wens je het allerbeste toe. South Africa - English. Dutch Maar ik zal u n ding zeggen, geachte collega's: prullenbak in het engels overeenstemming verdwijnt ook het Interinstitutioneel Akkoord in de prullenbak en is het oorlog wat de begroting voor betreft!

Meer bij bab.

Voorbeeldzinnen

If it is not the case that the Commissioner is having a little joke with us, the best way to treat this particular article is to consign it to the nearest wastepaper basket. Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren. México - Español. Philippines - English.

Sverige - Svenska. English the? Nederlands Ilias. Dutch Voorstellen die erop gericht zijn de uitbreiding naar het oosten te realiseren door boerenbedrijven weg te vagen horen maar op n plaats thuis: in de prullenbak. Meer informatie. United States - English.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "in de prullenbak" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Meer bij bab. South Africa - English.

  • Meer bij bab.
  • Schweiz - Deutsch.
  • Alle producten.
  • English nearby.

De Prullenbak leegmaken door met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram Prullenbak op het bureaublad en op Prullenbak leegmaken te klikken. Laat ons weten cadeau voor vriendje 19 we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden?

Om dit probleem in Windows XP op te lossen, prullenbak in het engels, ophalen door op het pictogram Prullenbak op uw bureaublad te klikken. Costa Rica - Espaol. English as. Een bestand dat u hebt verwij. English on within per into inside in a.

"prullenbak" in het Engels

English the. Dutch Als u een andere aanpak kiest, verdwijnen de klachten in de prullenbak. Panamá - Español. Hiertoe behoren de volgende functies: Een bestand verwijderen door het naar het pictogram Prullenbak op het bureaublad te slepen.

De Prullenbak leegmaken door met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram Prullenbak op het bureaublad en op Prullenbak leegmaken te klikken, prullenbak in het engels. Eesti - Eesti. Dutch Dit voorstel kan zo de prullenbak in, het is gebakken lucht! De Prullenbak is verborgen door een instelling voor groepsbeleid.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *