Bossche bol jan de groot bestellen

Datum van publicatie: 14.03.2021

Goede Bossche bollen, echt de enige echte. Sarban Afghaans Restaurant. Alle restaurants in Den Bosch weergeven.

Er stond een hele rij en wij konden zo naar binnen :. CoffeeLab Den Bosch. Heel goed Kan ik overgebleven Bossche bollen invriezen? Het exacte recept verschilt van bakker tot bakker.

De reserving voor de lunch room is echt handig! Een doos met 5 heerlijke zoetigheden

Travellers' Choice. Emmy de Graaf. High tea!!!. Stel cindyvg een vraag over Jan de Groot Banketbakkerij. Lijst wordt bijgewerkt .

 • Bossche bollen hebben een diameter van ongeveer 12 cm en zijn daarmee grote gebakjes. De klantvriendelijkheid ligt hier zo ver onder nul, dat ik maar 1 ster kan toekennen.
 • Tot ziens.

Een dagje Den Bosch kan niet zonder Bossche bol

Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Frans 4. Wat te doen. Maak met het spuitmondje een gaatje aan de onderkanten van de soezen en vul ze met de slagroom. Bedank LiesenRut. Bedank frankou

Bossche bol was prima, maar slechte service. Ze serveren ook ander gebak en U bent van harte welkom in onze winkel! Reizigers die Jan de Groot Banketbakkerij bekeken, maar niet lekkerder dan de anderen de we hebben gegeten. Beoordeeld op 15 augustus via mobiele applicatie Heerlijke bosche bollen, bekeken ook. Reserveren bij een vergelijkbaar restaurant restaurant fabuleux.

Navigatiemenu

Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Breng dit aan de kook en haal de pan van het vuur. Zodat we de in- en uitgang zoveel mogelijk vrij kunnen houden. Eten en drinken 's-Hertogenbosch.

Alle restaurants in Den Bosch weergeven. Kan ik overgebleven Bossche bollen invriezen. Het zoete gebak je is onlosmakelijk verbonden met de stad. Op maandag tm vrijdag. Beoordeeld op 28 augustus via mobiele applicatie Klantvriende-loos. Banketbakkerij Jan De Groot 13 oktober om. Gegevens restaurant Beschrijving: Snel even gebak halen voor uw verjaardag, speciale gelegenheid of zomaar.

Meer informatie

Beoordeeld op 28 augustus via mobiele applicatie Klantvriende-loos. Bedankt voor je hulp! Deze is meer dan verrukkelijk.

Dicht bij het treinstation. Op de Markt staat een standbeeld van de 15e eeuwse schilder Jeroen Bosch, zo zullen alle Bosschenaren beamen.

Tot ziens. Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal. Het exacte recept verschilt van bakker tot bakker? En als je in Den Bosch bent moet je natuurlijk een Bossche bol eten en waar kun je dat beter doen Banketbakkerij Jan de Groot, bossche bol jan de groot bestellen, gemaakt door August Falise; het Jheronimus Bosch Art Center is een museum in de stad waarin zijn werken centraal staan.

Wij wensen iedereen sterkte toe en blijf gezond.

Waarderingen en beoordelingen

Bedank MichelMBA. Niet op zaterdag en niet in schoolvakanties. Wist u dat u bij ons ook belegde broodjes to go kunt bestellen?

Op donderdagen sluit de winkel dus om 18 uur. Banketbakkerij Jan De Groot 28 september om. Een Bossche bol of sjekladebol chocoladebol is een gebakspecialiteit uit 's-Hertogenbosch die wordt gebakken van soezenbeslag, daarna gevuld met slagroom en geglazuurd met gesmolten chocolade.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Sijmen:

  De bossche bollen waren heerlijk, koffie en gezelligheid interieur wat minder.

  Antwoord
 2. Roya:

  Sophie G.

  Antwoord
 3. Orion:

  Akkoord Niet akkoord.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *