Bandit en angels loopfiets gebruiksaanwijzing

Datum van publicatie: 07.04.2021

Classic bakfiets Road Star. Janneke Meertens - 21 november Mooie stevige fiets!

De levering was volgens trace en track 's middags tussen half 2 en half vier gepland en dat kwam mij goed uit. René Franken - 02 april Ondanks de lengte van de benen Prima zo is er niet ene!!!

Patrick Brouw - 10 januari Echt leuke fiets cadeau gegeven. Er was een onderdeel niet helemaal goed maar dit allemaal super opgelost! Anoniem - 15 januari Leuke fiets, duidelijke handleiding en goed stevig.

En anders bestel ik hem gewoon zelf! Maarten Huisman - 08 december Degelijk en veilig fietsje mooi en leuke meegroei opties.

Samantha Morssink-Birdsall - 03 augustus Hele mooie loopfiets. Patricia Kers - 21 januari zeer leuk loopfietsje, zeker met de met naam voorziene stootkussentje. Levertijd 9,0 Verpakking 8,0 Montage 10 Verwachting 8,0 Eindcijfer 8,4. Volledige garantie.

Bestellen, bestelling kunnen volgen en op tijd geleverd.

Levertijd 10 Verpakking 10 Montage 9,0 Verwachting 9,0 Eindcijfer 9,1. Paula De Looij - 16 januari Stevig loopfietsje waar kinderen al snel mee" uit de voeten kunnen.
  • Anoniem - 18 oktober Kleindochter is heel blij met haar nieuwe stoere loopfiets!
  • Ideaal zo'n verstelbare loopfiets! Diane Van Hoof - 29 mei leuke houten fiets, ook het bedrukken met de naam is mooi.

De houten loopfiets wordt geleverd compleet met gereedschap om de fiets te monteren. Door klanten beoordeeld met een 9,0. Tamara Heijmen-Bos - 04 oktober Super leuke loopfiets. Christien Letmaath - 20 augustus Mooie loopfiets, kleindochter is er erg blij mee.

Ontzettend stoer ding.

  • Henk Maatman - 08 april Precies wat ik verwacht had.
  • René Geuskens - 19 januari Wat een leuke loopfiets en de kleinzoon van 3 vomd het een mooie motor.

Alleen het bandit en angels loopfiets gebruiksaanwijzing was moeilijker met de meegeleverde schroeven en inbussleutels te monteren, waardoor de gaten in de schroeven uitholden.

Anita Siebrand - 02 juni We konden het fietsje op ons gemak uitzoeken en eenmaal besteld was het zo gebracht en in elkaar gezet. Anita Stevens - 03 augustus Mooi loopfietsje. Vooral om dat de zithoogte verstelbaar is. Hoop dat we er veel plezier van gaan hebben.

Damiet Tijsma - 18 juni Stoere houten loopfiets. Suggestie: maak het voorwiel zó dat er later ook trappertjes aan kunnen worden gemonteerd. Mooie fiets, natuurproduct, mooi design en praktisch, super!

Leuk dat het een meegroeiloopfietsje is van mooi degelijk materiaal en luchtbanden. Bij binnenkomst was van kinbeschermer een naadje los, n mailtje en binnen 1 werkdag bandit en angels loopfiets gebruiksaanwijzing een nieuwe in huis. Odile Coppens - 30 juli Super coole loopfiets. Ilvy Leenders - 03 maart Tegenvaller dat de banden van plastic zijn.

Fietsje was makkelijk in elkaar te zetten?

Klein maar hierdoor het juiste formaat voor haar, ze rijdt er zo op weg. Zou wel fijn zijn als het ook achteraf betalen zou kunnen, maar ik kom de volgende keer graag terug. Voor de rest uitermate tevreden op de fiets en de klantenservice.

  • Kan al vanaf twee volgens mij, maar die van vier gebruikt hem nu nog.
  • Peter Roos - 09 januari Super snelle service bedankt.
  • Het fietsje was echter kleiner dan wij verwacht hadden, onze dochter paste er niet op 1 jaar en 11 maanden oud.
  • Jo Komen - 08 januari Supermooi kwaliteits produkt.

Levertijd 10 Verpakking 10 Montage 9,0 Verwachting 10 Hoe verwijder ik mijn hotmail account 8,9. Het product overtrof mijn verwachting. Jolanda Bogerd - 18 maart Hij is echt super mooi!!. De montagesleutel paste eigenlijk net niet, een iets grotere zou prettiger werken.

Blij dat er snel een schroef nagestuurd kon worden toen er een schroef niet goed was. Het wijst uiteindelijk zichzelf wel maar handiger is bandit en angels loopfiets gebruiksaanwijzing het ook op papier inzichtelijk wordt gemaakt.

Mooi fietsje, bandit en angels loopfiets gebruiksaanwijzing, maar de boutjes as van het achterwiel zijn lastig te monteren en nauwelijks aan te draaien!

Fijn dat hij 4 standen heeft zodat mijn zoontje er hopelijk lang plezier van kan hebben. Helaas is de aankoop niet goed gegaan omdat er een houten loopfiets in de verkeerde kleur is afgeleverd. Sportieve en degelijke loopfiets.

Anoniem - 11 februari Super schattig en toch stoer loopfietsje. Mijn zoontje vindt zijn "motor" helemaal geweldig. Zou een idee kunnen zijn in elk geval.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *