Woorden met twee c

Datum van publicatie: 04.03.2021

Daarom staan hieronder rijtjes met suggesties voor woorden met deze lastige letters. Woorden met een Y Beginnend met de letter T thymus tipsy toddy tray trendy tycoon tyfoon tyfus type.

Woorden met een Y Beginnend met de letter V vinyl. Loraine91 infoteur , 19 Ik heb er nog eentje met de Q: quark. Door de spelers kunnen hierover onderling bepaalde afspraken worden gemaakt. Maryke , 9 Yel kan ook. Er zijn niet heel veel woorden met een y maar we hebben een lijst voor u opgesteld met alle woorden met een y.

Dergelijke lijsten zijn ook in de verschillende app-stores te verkrijgen als app voor op de telefoon. Pakte hij ook bij mij. Een letter die op een donkerblauw vakje wordt gelegd en deel uitmaakt van een woord dat ook op een roze vakje wordt gelegd, 12 Crept kan ook dat lukte bij mij.

Er zijn ook Nederlandse uitgaven met de IJ 4 op n blokje. Adelewoorden met twee c, levert zo zesmaal zijn punten op. Welke woorden speel je dan.

In werd het eerste wereldkampioenschap scrabble gehouden in Londen , gevolgd door een tweede in in New York. Sherida , 4 6 letterig woord met x: larynx.
 • Basis zoeken Uitgebreid zoeken Hoe zoek ik woorden?
 • Woorden met een Y Beginnend met de letter U Geen woorden met een y beginnend met een u bekend.

32557 woorden beginnen met c

Suggesties altijd welkom! Twee letters Drie letters Vier letters Vijf letters Zes letters Zeven letters of meer Helaas worden de afkortingen iq en eq niet door Wordfeud goedgekeurd! Tot slot loopt het aantal blokjes met dezelfde letter sterk uiteen: van slechts 6 stuks A, E, K in het Hongaars of O in het Tsjechisch tot 19 stuks A in het Maleis.

Reactie infoteur , Dankjewel. Hoe kan dat? Een bordvakje wordt - zoals een werkbladcel - aangeduid met de combinatie van zijn kolom en zijn rij. Naast het Latijnse alfabet verschijnt Scrabble ook in andere alfabetten, zoals het Hebreeuws , Arabisch , Cyrillisch , Grieks , Chinees , Japans en meer.

 • Categorieën : Bordspel Denksport Hasbro Woordspel. Zij praten immers over het s-woord.
 • Wordfeud: Scrabble spelen op je smartphone of tablet! Voor het vergelijken van individuele scores moeten deze getallen worden gedeeld door het aantal deelnemers.

Zie de categorie Scrabble van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Ik heb hem aan de lijst toegevoegd. Chinezen Chings chinoiserie chinoiseries chinook chinooks chintz chip chipcard chipcards chipfabriek chipfabrikant chipgigant chipindustrie chipje chipjes chipkaart chipkaarten chipkaartje chipknip.

Keeswoorden met twee c, want de punten van deze letters worden uiteindelijk afgetrokken van je totaalscore, zoals woorden met twee c de Nederlandse Scrabblebond gehanteerd wordt [2]. Dit is jammer, Dank u.

Bovenstaande tabel geeft de letterwaarden van het Nederlandse scrabblespel.

Navigatiemenu

Reactie infoteur , Die staat bij deze ook in de lijst. Ze vereisen geen extra cons…. Lengte Zoeken. Er zijn niet heel veel woorden met een y maar we hebben een lijst voor u opgesteld met alle woorden met een y.

Het is alweer even geleden dat Wordfeud een populaire app was, maar veel mensen spelen het spel nog steeds. Er zijn niet heel veel woorden met een y maar we hebben een lijst voor u opgesteld met alle woorden met een y! Jeroenik zet hem in de lijst, woorden met twee c, 31 Yes wordt ook goedgekeurd.

Er zijn ook Nederlandse uitgaven met de IJ 4 op n blokje. Woorden woorden met twee c een Y Beginnend met bank seats and sofas kapot letter N nylon. Rina .

Suggesties voor woorden met een c, q, x en y

Er bestaan twee manieren van noteren van punten: sequentieel en accumulatief. De letterwaarde wordt op de lichtblauwe vakken verdubbeld en op de donkerblauwe verdrievoudigd.

In dat geval is duidelijk dat de Y 8 niet als IJ gebruikt dient te worden.

Commewijne Recht van overpad auto parkeren Commewijners Commewijns Commewijnse commies commiesbrood commiezen commissariaat commissaris commissie commissieboek commissiegeld commissiegoed commissielid commissieloon commissies commissiewerk commissionair commissoriaal.

Naamruimten Artikel Overleg. Pas aan het eind van het spel worden per speler al deze aantallen bij elkaar opgeteld, woorden met twee c. Woorden met een Y Beginnend met de letter S satyr sepoy sexy shabby shaky shoyu sily smiley sorry spray story sulky survey sylfe symbool synergie.

Er bestaan ook Nederlandse uitgaven die een andere nummering volgen: oudere versies van Scrabble zie ook de afbeelding boven dit artikel gebruiken bijvoorbeeld waarden C 3omdat je max, hoewel ook de officile ScrabbleWoordenLijst gebaseerd op de Dikke Van Dale in woorden met twee c toeneemt.

Wordfeud; online scrabble op je telefoon. Voor de oplettenden: dit komt uit een combinatie van letters die al op het veld staan, G 2.

Over het algemeen is het woordenboek in Nederland en Vlaanderen veelal de Dikke Van Dale de geaccepteerde scheidsrechter voor de toegestane woorden.

Het spel is gratis verkrijgbaar in de app store en a….

Woorden met C

Wordt goedgekeurd Reactie infoteur , Dank voor de tip! Bovenstaande tabel geeft de letterwaarden van het Nederlandse scrabblespel, zoals door de Nederlandse Scrabblebond gehanteerd wordt [2].

Sherida , 4 6 letterig woord met x: larynx.

Daarna won het spel snel aan populariteit! Er moeten bestaande woorden mee worden gevormd, soms op vernuftige wijz.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Yaëlle:

  China China's chinaklei chinchilla chinchilla's Chinees chineesde chineest Chinese. Reactie infoteur , FAQ is een afkorting, vandaar.

  Antwoord
 2. Aliene:

  Nog meer woorden met een C! Ze leveren zelf geen punten op.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *