Spoedcursus scooter rijbewijs tiel

Datum van publicatie: 07.04.2021

Theorie-examen mag je al afleggen vanaf de leeftijd van 15,5 jaar. Maximaal 2 leerlingen Wij hebben er voor gekozen om, in tegenstelling tot veel andere rijscholen, maximaal 2 leerlingen tegelijk instructie te geven.

Heb je je theorie AM gehaald en genoeg praktijklessen gehad? Mocht het je met zelfstudie niet lukken om de theorie goed onder de knie te krijgen dan kun je privéles volgen.

Ben je bijna 16 of misschien al in het gelukkige bezit van een scooter of brommer? Eerst theorie-examen. Pakketten praktijk Heb jij je theorie-examen voor de scooter al gehaald?

Start je met 2 personen dan ontvang je nog een extra korting. Prima Liever niet.

Rijschool Tiel. Mocht het zo zijn dat je liever het aantal lessen spoedcursus scooter rijbewijs tiel een langere periode verspreidt, dan plannen we de lessen anders in. Bel gerust onze klantenservice:of bekijk de info op de pagina van de  ANWB!

Onder begeleiding van een vaste instructeur ga je veilig de weg op. Leerlingen die bij ons de praktijkopleiding doen, doen allemaal examen in Tiel!

Ik ga akkoord.
  • Om in het bezit te komen van je bromfietsrijbewijs moet je een theorie- en praktijkexamen afleggen. Het kan uiteraard voorkomen dat het verstandig is om een paar extra uur bij te plannen als na de eerste dag blijkt dat het nodig is.
  • Vraag meer informatie aan.

Bromfiets actie pakket 2

Ten slotte is het belangrijk dat het rijbewijs wordt gehaald in je eigen tempo. Om praktijkexamen voor scooter te kunnen doen, moet je eerst je theoriecertificaat AM halen.

Theoriecursus start op 14 sept. Als je praktijklessen wilt nemen voor de bromfiets, moet je 16 jaar zijn en in het bezit zijn van het theoriecertificaat. Zo geregeld! Ben je bijna 16 of misschien al in het gelukkige bezit van een scooter of brommer?

Denk je niet voldoende te hebben aan 4 uur praktijkles. Je bent dus in goede handen, spoedcursus scooter rijbewijs tiel. Prima Liever niet. Wij hebben er voor gekozen om, met zowel tutorial eigen haar in vlechten als klassikale ondersteuning, in tegenstelling tot veel andere rijscholen.

Als je de motor goed beheerst kunnen we de weg op en wellicht eens naar Tiel toe rijden. Je kunt natuurlijk ook zelf studeren met behulp van ons ANWB-theorieboek. Wij kunnen je daarbij helpen. We verzorgen theorietrainingen op n van onze locaties in Nijmeg.

Praktijk- en theorie examen voor je brommer

Dus om teleurstellingen te voorkomen; wees op tijd met het behalen van je theorie! Overige rijopleidingen bij rijschool Dam In Tiel is het alleen mogelijk om het autorijbewijs te halen, maar zoals eerder naar voren kwam kun je bij Rijschool Dam ook vele andere rijopleidingen volbrengen. Met ons alles-in-één pakket heb jij je theorie en praktijk voor de scooter binnen een paar dagen op zak.

Gedurende deze les wordt aandacht besteed aan remtechniek, kijktechniek en bochtentechniek. Motorrijbewijspoint Tiel streeft ernaar dat je de eerste keer slaagt voor jouw motorrijbewijs. Om zelfverzekerd en goed voorbereid te zijn op het examen mt hoge kans van slagen, dan moet je kiezen voor een rijschool die zijn beloftes waarmaakt? Vraag meer informatie aan, spoedcursus scooter rijbewijs tiel. Tijdens het praktijkexamen wordt er niet alleen gekeken of je de bromfiets kunt verplaatsen.

Wil je meer weten?

Het kan uiteraard voorkomen dat het verstandig is om een paar extra uur bij te plannen als na de eerste dag blijkt dat het nodig is. Na deze les gaan de leerlingen met 2 of hooguit 3 personen de weg op. Zo kun je snel je theorie halen. Al onze enthousiaste instructeurs zijn goed opgeleid. Vrijstelling Met een geldig Nederlands autorijbewijs rijbewijs B of motorrijbewijs rijbewijs A is een apart rijbewijs AM niet nodig.

Het is ook mogelijk om je C, motor en scooter rijbewijs te halen. Zodat je op of zo snel mogelijk na je 16e verjaardag praktijkexamen kunt afleggen. Bovendien laten wij de verzekeringen jaarlijks toetsen door een externe partij. Bovendien zijn de scooters goed onderhouden en ben je goed verzekerd, spoedcursus scooter rijbewijs tiel. Je leert met zo weinig mogelijk motorrijlessen snel alle vaardigheden die van je op de examens AVB en AVD worden verwacht. Mensen die in het bezit zijn van spoedcursus scooter rijbewijs tiel rijbewijs motor of auto hoeven geen rijbewijs te halen voor de bromfiets.

Theorie-examen mag je doen vanaf 15,5 jaar.

Rijbewijs halen in Tiel

Bekijk hieronder de mogelijkheden! Wil jij eerst zelf ervaren of rijschool Dam echt zo goed is en of de instructeur wel bij je past? Theorie- en praktijkexamen Om in het bezit te komen van je bromfietsrijbewijs moet je een theorie- en praktijkexamen afleggen. Meer informatie over Algemeen Theorie Rijles Examen.

Mocht je graag opgehaald willen worden in Tiel en uitstappen op een andere plaats, Tiel en Ede. Kies zelf waar je les wilt bij jou in de buurt: rondom Nijmegen, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Boek direct, spoedcursus scooter rijbewijs tiel. Hierin kun je zelf kiezen wat je wilt gaan doen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Ynte:

    Nieuwsbrief Vacatures Mijn Dam Contact.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *