Lege dvd hoesjes kopen

Datum van publicatie: 08.04.2021

Lege DVD hoesjes Lege dvd hoesjes, zwart, xx13 mm. Materiaal: papier.

Kleuren: 20 x blauw, 20 x groen, 20 x rood, 20 x oranje, 20 x geel. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.

Apeldoorn 22 okt. Bieden 19 okt. Nieuw in verpakking Ophalen of Verzenden. De kleine hoogte 5,2 mm maakt het mogelijk dat twee van deze lege hoesjes in een standaard CD-slot passen.

Daniel Apeldoorn! CD-doosjes van plastic zijn universele hoesjes met ingestoken informatievellen, terwijl de platendoos van stevig karton op de plaat zelf is gedrukt, lege dvd hoesjes kopen. Transporthulp: de map is ook onde Met afsluitklep. Met folie voor het inschuiven van de originele cover of een zelfgemaakte cover DVD-houder E-mail:   service otto-office?

Abonneer u op onze nieuwsbrief. Hama papieren CD hoezen.

Productspecificaties

Vink Apeldoorn. Met praktische insteeklus op de achterkant voor eenvoudig sluiten en openen, zonder plakstrips. Bestel ze voordelig online per 3 of zelfs stuks bij Opus. Inhoud: 10 dubbele dvd-hoezen DVD-houder met drukkmechanisme: veilig vas De transparante hoezen maken onmiddellijke herkenning van de disk-titel mogelijk Organisatietalent: door het doordachte opbergsysteem zijn de disks altijd binnen handbereik.

Afmetingen: x mm H x B.

Plus 5 extra: 2 smalle, 2 voor 2 dvd's en. Bieden 22 okt. De zilveren schijven van vandaag bereiken dit met hoge precisie.

Door het compacte formaat past de portemonnee in elk rek of dashboardkastje in de auto of vrachtwagen, lege dvd hoesjes kopen. Ruimtewonder: voor het opbergen van de CD-collectie in elke kamer!

Lege DVD doosjes

Of er zijn ook zelfklevende zakken als CD-doosjes. Met praktische insteeklus op de achterkant voor eenvoudig sluiten en openen, zonder plakstrips. Daniel Apeldoorn.

Ruimtewonder: voor het opbergen van de CD verzameling in de auto of thuis door het compacte formaat past het boekje in elk rek of dashboardkastje in de auto of vrachtwagen Organisatietalent: door het doordachte vergeet me niet breda openingstijden zijn de discs altijd binnen handbereik Transporthulp: de tas is altijd een trouwe metgezel door de flexibele sluiting door ee Voor opslag en transport.

Ruimtebesparing: net zo breed als een standaard dvd-leeghut 1,4 cmdus geschikt voor alle gangbare DVD-archiveringssystemen.

Hoogwaardig verwerkte, vuil en krassen Met kunststof rails voor gebruik in hangregisters: genummerde en beschrijfbare papierstroken voor overzichtelijke lege dvd hoesjes kopen.

Inhoud: 10 dubbele dvd-hoezen DVD-houder met drukkmechanisme: veilig vas. Hele stapel lege dvd-hoesjes, lege dvd hoesjes kopen.

DVD-doosjes

Beschrijfbaar label aanwezig: Ja Zelfklevend: nee. Jeannine Bergen op Zoom. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat u de beste aanbiedingen kunt vinden.

Ik accepteer Alleen essentiële cookies accepteren. In verpakking van 5 stuks gelast.

  • Met booklet-houder aan de binnenkant Stabiele houder.
  • Ideale vervanging voor beschadigde originele dozen, en voor het opbergen van alle soorten veiligheidskopieën.
  • Uiteindelijk kan de visuele verschijning echter ook helpen bij de bediening.
  • De CD-hoesjes zijn een typisch voorbeeld van hoe belangrijk de kijk op kwaliteit is.

Inkt keuzehulp. Helmond 19 okt. Inhoud stuks, antistatische mouwen, in fo Plus 5 extra: 2 smalle. De CD-hoesjes zijn een typisch voorbeeld van hoe belangrijk de kijk op kwaliteit is. Inclusief hoogwaardig verwerkte. Organisatietalent: door het doordachte opbergsysteem zijn de disks altijd binnen handbereik.

Bergen lege dvd hoesjes kopen Zoom 20 okt.

Productbeschrijving

Margot Frijda Maarssen. Onmiddellijk leverbaar. Mobiele telefoons. Transporthulp: de map is ook onde

Materiaal: polypropyleen folie. U kunt de klant een promotie-cd met de nieuwste aanbiedingen sturen en op het hoesje besparen. Bieden 19 okt. Hama DVD-hoes ook geschikt voor cd's en Blu-rays, met folie voor het insteken van de cover zwart.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *