Brabant water meterstanden

Datum van publicatie: 09.06.2021

Je wil immers niet betalen voor het water van de nieuwe bewoners. Verhuizing doorgeven Een verhuizing doorgeven doe je bij voorkeur online.

Hoe werkt onze dienst 'Verhuisoffertes vergelijken'? In principe is ieder huis standaard aangesloten op de waterleiding.

De verhuizing Zelf verhuizen of laten doen? Jaarlijkse meterstand doorgeven. Klik op 'Ja' om alle cookies te accepteren. En kunt u daarom uw jaarlijkse meterstand niet op tijd doorgeven? Je zal er dus hooguit bij een nieuwe woning op vooruit of achteruit gaan door een hoger of lager verbruik, maar aan de kosten per kubieke meter zal het niet liggen.

Verhuis je naar een andere regio, brabant water meterstanden, dan meld je je af bij je huidige waterbedrijf. Jaarlijkse meterstand doorgeven   1.

Inloggen Word nu lid. Prijzen vergelijken van verhuizers in jouw regio. Een verhuizing meld je aan je waterleverancier op de dag van vertrek brabant water meterstanden je oude woning. Lees meer Ik kan mijn watermeter niet aflezen - Wat moet ik doen.

Ja Nee. Je browser is verouderd. Wanneer je er niet uitkomt kan je uiteraard ook de meterstanden doorgeven en aanmelding telefonisch laten verlopen.
 • Verhuisbedrijf vinden.
 • Facebook Twitter Linkedin Whatsapp.

Bekijk alle artikelen. Delen en lenen Gereedschap huren. Verhuizing doorgeven Een verhuizing doorgeven doe je bij voorkeur online. Inhoud 0. Of is het lastig om bij uw watermeter te komen?

En ben je benieuwd wat stroom en gas kosten op je nieuwe adres. Je kunt je het beste aanmelden voordat je de sleutel van je nieuwe huis krijgt? Foto van Kaboompics. Lees brabant water meterstanden. Als je hieronder gegevens over je verhuizing invult.

Alle artikelen.

Een storing doorgeven?

De meterstand van je nieuwe woning moet je binnen een week na de sleuteloverdracht doorgeven. Blijf je in dezelfde regio wonen, dan moet je nieuwe adres doorgeven aan je huidige waterbedrijf. Welk waterbedrijf In Nederland zijn 10 waterbedrijven actief die ieder een eigen deel van het land voorzien van water.

Verhuis je naar een andere plaats, dan krijg je mogelijk te maken met een andere waterleverancier. Verhuizen: regel je energiecontract. Er zijn grote verschillen in vergoeding door inboedelverzekeraars bij tijdelijke opslag, brabant water meterstanden. Verhuisbedrijf vinden. Wanneer je er niet uitkomt kan je uiteraard ook de meterstanden doorgeven en aanmelding telefonisch laten verlopen.

Jebent altijd verplicht het waterleidingbedrijf te laten weten brabant water meterstanden jij op een bepaald adres bent komen te wonen; het is dus zaak om goed te kijken welk bedrijf verantwoordelijk is voor de levering van leidingwater huisje hoek van holland kopen jouw nieuwe adres.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Geef uw meterstand dan direct door. Aanhangwagen huren. In uw regio is dit PWN.

Aan het eind van het eerste jaar zal dan blijken of deze gegevens correct, brabant water meterstanden, te hoog of te laag waren ingeschat. Verhuizen en zorg! Denk aan een rechtsbijstandverzekering.

Deel deze pagina. Je browser is verouderd. Hoe gek het ook klinkt; voor water betaal je in elke regio nagenoeg hetzelfde tarief. Sneller wifi in je nieuwe huis.

2. Via de gegevens op je meteropnamekaart

Het enige wat jij moet doen, is zorgen dat het waterbedrijf weet dat jij woonachtig bent op jouw adres. Hier zit minder verschil in dan bij elektriciteitskosten. Sommige watermeters hebben 4 cijfers op zwarte vlakken. In principe heeft elk waterleidingsbedrijf zijn eigen methode en website om nieuwe klanten te verwelkomen.

Het doorgeven van de meterstanden is een heel belangrijk onderdeel van de verhuizing. Je kunt je het beste aanmelden voordat je de sleutel van je nieuwe huis krijgt, brabant water meterstanden. Bij de andere leveranciers kan je telefonisch of schriftelijk de meterstanden doorgeven!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Catarina:

  Bent u op vakantie?

  Antwoord
 2. Mans:

  Grote dekkingsverschillen bij 'self-storage' Niet alle gedupeerden van de nieuwjaarsbrand bij Shurgard in Zoetermeer blijken goed verzekerd te zijn voor de schade. Je hebt je dan automatisch bij het oude waterleidingsbedrijf afgemeld en bij het nieuwe waterleidingsbedrijf aangemeld.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *