Weer gran canaria februari 2020

Datum van publicatie: 10.06.2021

Max Temp. Op dat moment van het jaar kun je verwachten van 36 mm van atmosferische neerslag gedurende de hele maand in Gran Canaria. Ten eerste en zeker niet het laatste, het geweldige weer en klimaat op Gran Canaria.

Maspalomas in februari. Maar ook de vakantieplaatsen Meloneras, Maspalomas, Playa del Ingles, San Agustin en Bahia Feliz zijn populaire reisbestemmingen onder Europese toeristen die op zoek zijn naar standvastig zonnig weer. Het weer geeft dagelijks temperaturen die niet vaak beneden de 20 graden komen en dat het hele jaar door.

De zeetemperatuur ligt rond de 22°C. Ga je in het najaar naar Gran Canaria dan heb je eveneens heerlijk strandweer. De Canarische Eilanden liggen tegenover het uiterste zuiden van het vasteland van Spanje, in de Atlantische Oceaan dicht bij de westkust van Noord-Afrika.

Gemiddeld is het maximaal 18°C in februari op Gran Canaria en minimaal rond de 16°C.

Mogn in februari. In de winterperiode is het ook goed vertoeven op het eiland, weer gran canaria februari 2020. Het klimaat op de Canarische Eilanden heeft er inderdaad voor gezorgd dat alle eilanden een grote toeristische ontwikkeling hebben doorgemaakt. Houd ook als golden retriever labrador mix puppy rekening met droogte, een bosbrand is zo ontstaan.

Wil je meer weten over het klimaat van Gran Canaria en uitzoeken wat voor jou de beste reistijd is om Gran Canaria met een bezoek te vereren.

Gran Canaria weer zondag 17 februari De optimale luchtvochtigheid wanneer mensen zich het meest comfortabel voelen is ongeveer 45 procent. Zoals al gezegd hebben de Canarische Eilanden en Gran Canaria een heerlijk klimaat.
 • Wil je meer weten over het klimaat van Gran Canaria en uitzoeken wat voor jou de beste reistijd is om Gran Canaria met een bezoek te vereren?
 • Filter aanbiedingen.

Ontdek het weer in Gran Canaria in andere maanden

Het regent bijna nooit gedurende deze maand. In de maand februari, maximumtemperatuur is 20°C en minimumtemperatuur is 18°C bij een gemiddelde temperatuur van 19°C. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. Het weer in augustus: Het is warm, maar lekker aan het strand. Echte tropische waarden worden doorgaans alleen gehaald als er in de zomer een oostelijke Saharawind staat. Valsequillo de Gran Canaria in februari. Beschrijf je ervaring met het weer:.

De temperaturen liggen overdag meestal rond de 24 C. Canarische Eilanden klimaat - Tenerife tabel Jan. Mogn in februari. Ga je in het najaar naar Gran Canaria dan heb je eveneens heerlijk strandweer. Agaete in februari.

Beste reistijd Gran Canaria, Spanje

Deze warme luchtstromen komen vanaf het vasteland van Noord-Afrika en zorgen voor het aangename warme weer het hele jaar door. De beste maand om een duik in zee te nemen is september. Het weer voor Gran Canaria in Spanje wordt de komende 14 dagen 19° tot 21°C met een paar dagen kans op lichte regenbuien of aardig wat regen.

Het weer op Fuerteventura is aangenaam warm, het hele jaar door? Babysit service Kinderbad Kinderspeelplaats Kindvriendelijkheid Miniclub Nederlandstalige kinderanimatie Het klimaat is leuk in deze stad in de maand februari. Het is 20x kleiner dan Belgi. Het weer geeft dagelijks temperaturen die niet vaak beneden de 20 graden komen en dat het hele jaar door.

Gran Canaria Jaarlijks Weer

Klimaat Gran Canaria — Het hele jaar door zon en aangename temperaturen met zeer weinig seizoensgebonden variatie. Hieronder vind je een maandoverzicht met alle temperaturen en weersverwachtingen.

De optimale luchtvochtigheid wanneer mensen zich het meest comfortabel voelen is ongeveer 45 procent. De avonden en nachten zijn over het algemeen koel in het winterseizoen, warme kleding meenemen in je koffer is aan te raden. Gran Canaria in Februari ervaringen warme dagen.

De temperaturen liggen in de zomer overdag gemiddeld op 27 C, de watertemperatuur is gemiddeld 21 C. Een enkele keer kan de oostelijke luchtstroom roet in het heerlijke vakantieweer gooien. Valsequillo de Gran Canaria in februari. Gran Canaria scoort een gemiddelde van 8.

In de winterperiode is het ook goed vertoeven op het eiland, weer gran canaria februari 2020. Tegelijkertijd is het op de stranden van Playa des Ingls en in de duinen van Maspalomas aangenaam warm met gemiddeld een temperatuur van maar liefts 20C overdag.

Gemiddeld is het maximaal 19C in januari op Gran Canaria en minimaal rond de 16C.

Het klimaat op Gran Canaria per maand toegelicht

De westkant van het eiland kan soms worden beïnvloed door de sirocco, een hete, droge wind die ontstaat in de Sahara. Het Lanzarote klimaat is wat temperaturen betreft te vergelijken met zomerse temperaturen in Nederland. De gemiddelde temperatuur varieert tussen de 20°C en 24°C.

Tel hier de zeer aangename zeewatertemperatuur bij op en je kunt elke dag genieten van aangenaam strandweer en je uitleven in en op het water. Cruce de Arinaga in februari. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct weer gran canaria februari 2020 Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Admir:

  De temperatuur is aangenaam, het koelt in de nacht niet zo veel af en de zon schijnt nog altijd uitbundig.

  Antwoord
 2. Venice:

  In oktober en november kan het soms stormen, maar dit zijn meer uitzondering dan regel.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *