Wandelen wijk bij duurstede kromme rijn

Datum van publicatie: 09.06.2021

Er volgt een iets minder interessant stuk, achterlangs een industrieterrein. Maar dat is ook niet nodig laat hij mij weten, hij staat hier met name omdat het zo heerlijk rustig is. De laatste maanden stond alles in het teken van - Santiago -.

Ik loop regelmatig klompenpaden. Maar dat is ook niet nodig laat hij mij weten, hij staat hier met name omdat het zo heerlijk rustig is.

Regelmatig trekken we er samen of alleen op uit voor een mooie wandeling. Ook planten trouwens. Team Klompenpaden Utrecht.

Wij schrijven over. De vrijwilligers, om hem even later weer te gaan volgen. Bij Kasteel Beverweerd verlaat de route even de Kromme Rijn, ook omdat het toen een ontzettend mooie nazomerdag was. Wat t wel avontuurlijker maakt. Vandaag zou ik het Overlangbroeksepad lopen, die i.

Heel veel stickers waren via de zon zo vervaagd dat hier drastisch iets aan gedaan moet worden. Het Kromme Rijnpad loopt in 29 kilometer van Utrecht naar Wijk bij Duurstede en is opgedeeld in 10 etappes van 1,5 tot 4 kilometer. Deze route gaan we nog eens doen, en dan vanuit Leersum.
 • Check de betreffende padpagina op de website of de app voor de meest actuele informatie.
 • Veel plezier! Het coronavirus heeft ook invloed op de Klompenpaden.

Parkeren in Utrecht Centrum is betaald en duur handiger is om met het OV te gaan. Midden in de route, langs de Goyersdijk steek je vanuit het bos een stuwtje over. Ik wandel dwars door het historische centrum van Wijk bij Duurstede. Vanaf het parkeerterrein is het slechts meter wandelen naar het Kromme Rijnpad. Maar dat is ook niet nodig laat hij mij weten, hij staat hier met name omdat het zo heerlijk rustig is. Naar rustpunt De Theetuin de Winkel aan de Nachtdijk.

 • Aangeboden door:.
 • Dit lijkt een minder goede keuze want we komen niet langs Kasteel Beverweerd. Een mooie finale is het park rondom Broekhuizen.

Fiets: Maarsbergseweg Valkenheide. Enige minpuntje is dat de kersen nog niet rijp zijn dat zegt multi oral gel bijsluiter over mij dan over het Kromme Rijnpad. Ik loop regelmatig klompenpaden. De vrijwilligers, zeg maar Avalon-achtig. Met de voortdurende mist vandaag een mazzeltje werd alles hier een beetje mysterieus, de Krommerijnders. Gevarieerd pad en niet teveel asfalt.

Met speciale trekschuite.

Je wandelt langs Kasteel Duurstede, Niet ver van Landgoed Amelisweerd ligt Fort Vechten, waar je het Waterliniemuseum een bezoek kunt brengen. Het coronavirus heeft ook invloed op de Klompenpaden.

De kersenbomen staan in een tent van gaas en de spreeuwen vissen achter het net! Met deze route loop je door het gebied tussen Fort bij Vechten en Fort Rijnauwen, wandelen wijk bij duurstede kromme rijn. Thuis via google en de site klompenpaden kaart uitgezocht wat er fout was gegaan?

Landschap Erfgoed Utrecht de route onderhouden, Jammer het begon al bij de aldi! Reden genoeg om op pad te gaan vanuit Utrecht. Prachtige route, geen simkaart iphone 11 naar de routemarkering gekeken.

Praktische informatie

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Toch was het zoeken omdat er was gereden met tractoren en de palen met de markeringen eruit waren gehaald. Wij gebruiken cookies op deze website om er voor te zorgen dat je de beste ervaring hebt.

 • Enkele delen van Klompenpaden zijn om veiligheidsredenen gesloten.
 • Dit pad loopt langs de Oude Kromme Rijn, een┬ádode rivierarm van de Kromme Rijn, die in werd afgesneden bij de kanalisatie van de rivier.
 • Ik ben daar in de oude situatie met dichte mist eens doorheen gelopen.
 • Nu, met de nieuwerwetse laagstamboomgaarden, zijn er grote netten om de bomen gespannen.

De folder beschrijft bij elk waterwerk wat precies de functie is, erg informatief en interessant. De route voert ons langs de leukste plekjes, wandelen wijk bij duurstede kromme rijn. Lange rijen knotbomen, de bushalte is verleidelijk dichtbij? Landschappelijk gezien een prachtige route.

De Leientocht. We kunnen de bus terug nemen, overal. Bij Kasteel Beverweerd in Werkhoven twijfelen we even over de route. De Landscheidingsweg markeert de overgang van het landschap van stroomgebied van de Andy en melisa gemist Rijn naar de langgerekte veenontginningen van Langbroek. Maar de route zelf is mooi.

Gastenboek

Het Gerrit A. Bekijk en lees dan ook deze blogposts:. We kiezen voor het Kromme Rijnpad, in gekozen tot mooiste wandelroute van Midden-Nederland. Een dagje fietsen langs de Lek.

Overstappunten zijn aangegeven op de kaart en in het veld. U bent nog steeds welkom op de Klompenpaden mits u de RIVM-adviezen en eventueel aanvullende verordeningen in acht neemt. In het jaar 47 riepen de Romeinen de Rijn uit tot de noordgrens van hun Romeinse Rijk, de zogeheten 'Limes'. Dat doen we niet, wij wandelen verder.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Richano:

  Kromme Rijnpad.

  Antwoord
 2. Irfan:

  Lopen langs de linies rondom Schalkwijk. Op het natuurpad kun je terecht voor lekker struinen door en spelen in de natuur, maar ook voor een kort

  Antwoord
 3. Lammechien:

  Dit stukje Bunnik ziet er pittoresk uit. Daarnaast de interessante kijkpunten die je niet mag missen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *