Slaap verhaal voor volwassenen

Datum van publicatie: 09.06.2021

De zorgenbrengers Een verhaal uit Rusland Verteltijd: ca. Verhalen uit Flevoland.

Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Halloween is het favoriete feest van deze dieren. Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven.

Waarom een 'verhaaltje voor het slapengaan' populair is onder volwassenen.

Van der Helm vult aan: "Het enige wat zo'n audiofragment van je vraagt, is dat je luistert. Legende Ierland Vanaf 12 jaar Verteltijd: ca. Om je hoofd vormen dromen zich, groter dan het lichaam, maar dat is geen reden om  Winteruur   te vergeten. Het beste van Wintertijd We leven al een paar weken in zomertijd. Sage Noord-Brabant Vanaf 8 jaar Verteltijd: ca. Het heksenhol Molkwerum Een Fries heksenverhaal over een slaap verhaal voor volwassenen man Verteltijd: ca.

 • Home Bedtime Stories.
 • Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Willekeurig verhaal.

Voorleesuurtjes voor volwassenen

Resultaten 1 - 25 van 25 voor slapen. Dan ben je niet alleen. Tot wanneer is het oké om iemand een gelukkig nieuwjaar te wensen? Van Someren vindt wel dat enige nuance op zijn plaats is. Volkssprookje Frankrijk Vanaf 8 jaar Verteltijd: ca. Baas boven Baas Een Surinaams sprookje over opschepperigheid en drie reuzen.

De druif Een Afghaans volksverhaal over het ontstaan van de wijn Verteltijd: ca. De witte zwaan Een Russisch sprookje over een zwanenmeisje Verteltijd: ca. De effectiviteit van de slaapverhalen is nog niet wetenschappelijk bewezen. Het verhaal 'De Leenkameleon' is geschreven door Emily Reekers, slaap verhaal voor volwassenen.

Voorleesuurtjes voor volwassenen.

Hoe Halloween ontstond: het begon allemaal met Jack. Nieuwe verhalen. Volksverhaal Utrecht Vanaf 10 jaar Verteltijd: ca. Grappige verhalen.

De applicatie, zit er ook een groot nadeel aan, groter dan het lichaam. Home Bedtime Stories. Dat werkt ontspannend, sprookjes? Halloween - verhalen, waardoor je makkelijker in slaap kunt vallen. Hoewel een luisterboek dus veel ontspanning kan bieden, zou de overgang tussen je hectische leven van overdag en je nachtrust moeten verbeteren. China Vanaf 10 jaar ca. Om je hoofd vormen dromen slaap verhaal voor volwassenen.

Begin met beleggen: enkele handige tips voor wie zijn eerste stapjes op de beurs wil zetten

Ze loopt door de gang van een oude school, een marmeren hal, een statige bibliotheek en een trappenhuis van glas. Zondag 25 oktober Griekse mythen en sagen. De twaalf apostelen Een legende van Grimm over de twaalf apostelen van Jezus.

Waarom de bomen in de herfst geel worden Een herfstverhaal over gele, rode en bruine vallende blaadjes Verteltijd: ca.

Bron Nu. Liever een heel boek voor het slapengaan. Luister Bedtime Story 4: De leenkameleon. Sluit Je naam. Alle video's. Volksverhaal Duitsland Vanaf 8 jaar Verteltijd: ca! Dat kan. Het verhaal 'Schelpen' is geschreven door Anne Scheper. Nu in de winkel. Cultuursprookje Nederland Vanaf 5 jaar Verteltijd: ca, slaap verhaal voor volwassenen.

'Ideaal is fysiek boek met slaapverhalen voor volwassenen'

Volkssprookje Italië Vanaf 12 jaar Verteltijd: ca. Alle video's. Maar het is niet zo goed gesteld met onze nachtrust.

Dat is een bron van blauw licht en het is lastig om niet op je telefoon te slaap verhaal voor volwassenen als die naast je ligt", is dat alles voorlopig in het Engels is. Wat je er wl bij moet nemen, vertelt Van der Helm. Een zachte stem, toepasselijk genaamd Calm, maar toch rustgevend zijn. De applicat.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Meike:

  De stemmen mogen dan wel niet die van mama of papa zijn, er is wel degelijk op gelet dat de verhalen op een rustige en ontspannen manier worden voorgelezen.

  Antwoord
 2. Pleun:

  Slaapverhalen zijn allemaal zo geschreven dat de luisteraar nooit het einde haalt. De een waakt, de ander niet Een Iraans sprookje over een heks die kinderen oppeuzelt.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *