Poseidon oud beijerland reserveren

Datum van publicatie: 21.03.2021

De bediening vriendelijk en snel. Kaart bijwerken ….

Gezellige bediening en beschaafd. Hoeksche Broodjes X-Press. Nette jeugdige en enthousiaste bediening die je het gevoel geeft echt gast te zijn. Zoek mijn postcode. Bel mij terug.

De vegetarische-combi schotel was goed maar fantasieloos. Iets te vieren! Goed eten met goede porties. Grijp je kans. Waardering van reizigers.

Jammer dat de eigenaar mij liet staan met een kapotte jas En ontkent dat dit in het restaurant gebeurd kan zijn.

In Poseidon geweest? Deel je ervaringen!

Verblijd ze met een fruitmand! Vriendelijke eigenaar, goed eten en leuke sfeer. Een teleurstellende ervaring! Prima lokatie. Ik ben op zoek naar. We waren er met een grote groep. Schrijf een beoordeling Beoordelingen

Jammer, is het niet erg om daar iets meer voor te betalen. Voor herhaling vatbaar. Bedank RoseleenJanice. De prijzen zijn wel aan de hoge kant, ik zou het volgende keer niet meer bestellen. Lex D?

"Verbouwing Grieks Restaurant Poseidon"

Hoe was jouw ervaring? Stel rientuynman een vraag over Poseidon. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Deel je ervaringen. Wij komen er al zo lang hun hier zitten,het is er vaak erg druk reserveren is wel aan te raden vooral in het weekend. Telefoon nummer:. Vriendelijk personeel, aardige eigenaar. Bedank tinaw.

Corona informatie

Het voorgerecht was uitstekend. Gelder en Zonen B. Kom vrijblijvend langs.

Natuurlijk Aan Het Spui. Stel rientuynman een vraag over Poseidon, poseidon oud beijerland reserveren. Fantastische service waarbij je prima wordt geinformeerd. Wilco Mourits. Nette jeugdige en enthousiaste bediening die je het gevoel geeft echt gast te zijn. PoseidonOud-beijerland Restaurants Grieks. Voor herhaling vatbaar en zeer aan te bevelen. Schrijf een beoordeling Beoordelingen De porties zijn voldoende en de sfeer is er altijd goed.

Lieve Gasten,

Fruitmand bezorgen in Oud-beijerland Een zieke in de familie of op het werk? Wat voor eten kan er in Oud-beijerland worden bezorgd? Gezellig restaurant voor kleine koppels en grotere groepen.

Hulstaert Partyland V! De 2 mannen hadden daarentegen hele grote porties, maar het was niet te eten. Prima eten,zeer klantvriendelijk,altijd plaats,kleine keuken waar erg veel lekkers uit komt in rap tempo?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Rowenna:

    Heerlijk Grieks eten.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *