Ns abonnement opzeggen vanuit buitenland

Datum van publicatie: 09.06.2021

Direct contact opnemen met de klantenservice na het blokkeren gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is vanuit het buitenland bereikbaar op het nummer Zie boven.

Forum home page. Powered by inSided. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Ik zit voor langere tijd in het buitenland en wil graag mijn dal voordeel abonnement opzeggen. Hulde voor het NS-personeel!

Deur-tot-deurdiensten wijzigen. Bijvoorbeeld een NS-fietsabonnement of een reservering voor de NS-zonetaxi. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te ns abonnement opzeggen vanuit buitenland.

Wellicht kan een vriend of familielid het voor je regelen. Echter bevind ik mij in het buitenland, mijn OV-kaart is ook niet binnen handbereik voor derden.

Dan hoef je niets te doen.
  • Op deze pagina vind je informatie over hoe je je abonnement tijdelijk kunt pauzeren of opzeggen. Ik zorg er dan voor dat je abonnement wordt beëindigd, zodat je de deactivatie niet hoeft op te halen.
  • Klantenservice Opzeggen of annuleren.

Chat niet beschikbaar Elke dag van 7. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Zouden jullie me verder kunnen helpen? Hierdoor heb je per direct geen abonnementskosten meer. Gebruikersnaam of e-mail.

  • Verstuur Terug naar overzicht.
  • Overstappen naar NS Flex. Houd er dan rekening mee dat je het abonnement op saldo later niet opnieuw kunt aanvragen.

Abonnement tijdelijk pauzeren of opzeggen. Wellicht kan een vriend of familielid het voor je regelen. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Heb je al een account. Als de kaarthouder is overleden, kan het abonnement altijd worden opgezegd.

Hoofdnavigatie

Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Bij het beëindigen zetten wij namelijk een deactivatie klaar, die moet worden opgehaald bij een kaartautomaat. Chat niet beschikbaar Elke dag van 7.

Share Tweet Delen Delen. Je kunt er dan voor kiezen om je abonnement op te zeggen. Dan hoef je niets te doen. Het is altijd mogelijk een abonnement op te zeggen.

Overstappen naar een ander abonnement.

Meld je aan

De meeste NS-abonnementen kun je opzeggen via NS Klantenservice op de volgende manieren: privébericht op Twitter privébericht op Facebook chat elke dag van 7. Heb je al een account? Wilt u abonnementen op uw NS-Business Card wijzigen? Vanuit het buitenland is chatten druk op deze pagina op de knop Chat met NS of het sturen van een berichtje op Twitter of Facebook wellicht een betere optie.

Gebruikersnaam of e-mail. De klantenservice zal uw abonnement dan beindigen zonder dat die stap nodig is, ns abonnement opzeggen vanuit buitenland. NS kan hier echt wel een vriendelijker en klantgerichter oplossing voor aanbieden naar mijn idee. Het riekt naar discriminatie op basis van je adres voor Nederlanders? Het opzeggen van je abonnement kan gevolgen hebben voor jouw Keuzedagen, hetzelfde geldt voor overstappen naar een ander abonnement. Bijvoorbeeld een NS-fietsabonnement of een reservering voor de NS-zonetaxi?

Hoor het graag, Met vriendelijke groet Ben.

We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Powered by inSided.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, maar de internationale belkosten worden me te gortig, ns abonnement opzeggen vanuit buitenland. Onthoud mijn gegevens. Ik heb 2x geruime tijd in de wacht gestaan toen ik het telefonisch probeerde, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Stach:

    Overigens zijn er in ander landen soms veel meer en onnavolgbare beperkingen in de verkrijgbaarheid van allerlei ABOś en kaarten. Je kunt je abonnement op de volgende momenten opzeggen: Je abonnement op saldo hoofdabonnement of bijabonnement is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *