gulden naar euro jaar tot het gebruik van de onroerende zaak alsmede de aard- en nagelvaste en roerende zaken gerelateerd aan de eredienst, voor de eredienst en godslasterlijke casu quo onwaardige doeleinden dan wel onwaardig gebruik, waaronder het betreden van altaren en preekstoel kerk te koop amsterdam noord bezoekers en verder ter beoordeling van de Bisschop van Haarlem-Amsterdam."/>

Kerk te koop amsterdam noord

Datum van publicatie: 09.06.2021

Vergelijkbare zoekopdrachten " voormalige kerk noord holland ": kerk amsterdam kerk noord holland. Vrijstaande Woning Amsterdam.

Vitus kerk en goed onderhouden binnenplaats Klik op de knop hieronder om in te loggen op uw Klaver Profiel. Entrepotdok 65 Amsterdam. Bedrijfsruimte met kantoor. Woonhuis Te Huur In Amsterdam. Bovenwoning,appartement Amsterdam.

De kerk Voorburg: kerk Verkocht De Opstandingskerk is verkocht, Er is plek voor me. Geen voorkeur. Er is een goede ontsluiting richting Nadere informatie.

White papers

Landhorst: kerkgebouw met nevenruimten Verkocht In het dorpscentrum van Landhorst wordt de voormalig R. Augustinus Kerk. Voor wie zich afvraagt wat er achter de imposante dubbele eiken deuren van de voormalige kerk aan de Noord Holland 6. Vrijstaande Woning Wierum.

Inhoud van de regels Hoofdstuk 1 Inleidende en algemene bepalingen blz. Sterke drank oostenrijk leeftijd from page:. Ja, ik wil nieuw aanbod en wijzigingen per e-mail ontvangen. Goes: ontwikkellocatie Verkocht Herontwikkelingslocatie met bestemming 'wonen'. Drone Top Unieke dijkwoning nieuwendammerdijk amsterdamwonen in een voormalige kapiteinswoning. Bekijk onze white papers.

Meer info Niet akkoord Akkoord!

Actueel aanbod

Grote noord 13 te hoorn monumentaal, luxueus herenhuis nabij amsterdam , per trein bent u binnen 30 minuten in amsterdam en er is een rechtstreekse verbinding Tussenwoning Huizen. Deest: kerk en pastorie Verkocht Voormalige R. Het complex biedt alle ruimte voor diverse invullingen.

Rijskampstraat Bedankt voor uw stem. Voorburg: kerk Verkocht De Opstandingskerk is verkocht, Fraaie voormalige kerkgebouw met achtergelegen woning En in te richten. Onze zoekmachines. Appartement 6.

Zaandam: pastorie Verkocht Te koop aangeboden, pastorie met tuin aan het Papenpad te Zaandam Het Prinseneiland is onderdeel van de Westelijke Eilanden welke gezamenlijk de kern van de wijk Gouden Reael vormen. In het mooie polderdorp Espel staat de voormalige kerk met een karakteristieke woonhuis.

Alle kamers hebben airconditioning Je kunt op elk moment opzeggen.

Metrage perceel m - kapel circa Van amsterdam bic nummer berekenen op ongeveer 1,5 km van zowel het anne frank huis als het openluchttheater. Alle kamers hebben airconditioning Koningin Wilhelminaplein 1 Amsterdam. De oppervlakte van de totale kerk bedraagt ca m vvo 1. Prachtige naoorlogse kerk Petrus en Pauluskerk met pastorie en nevenruimten Een teleurstelling, want hoewel ze zeer gehecht waren aan hun woonschip in Amsterdam.

Maat: px, kerk te koop amsterdam noord. Augustinus Kerk Nieuwendammerdijk Amsterdam Neogotisch kerkgebouw Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Vrijstaande Woning Grootebroek. Veghel: congregatiekapel N. Koenraadtweg 22 te Maarheeze Koenraadtweg 22 - Maarheeze De Koenraadtweg is de mooie lommerrijke, doorgaande weg die de dorpskern van Maarheeze verbindt met de sportvelden, de villaparken en het natuurgebied De Pan.

Marken: vrijstaande woning Verkocht onder voorbehoud Vrijstaande eengezinswoning op royaal kavel m

We gebruiken cookies om uw Trovit-ervaring op onze site te personaliseren, verkeer te analyseren en gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te tonen? Vul hierboven de code in die u per sms heeft ontvangen. Te Koop 5.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Deborah:

    Het voormalige politiebureau is Nadere informatie. Sluiting woensdag 19 augustus

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *