Indonesisch restaurant kruisstraat eindhoven

Datum van publicatie: 28.05.2021

Door een passende keuze te maken uit de vele kruiden, specerijen en andere natuurlijke smaakmakers, ontstaan heerlijke gerechten. Nasi, Bami, witte rijst.

Volgens ons was het opgewarmd in de magnetron. Dit was ruim gevuld. Hele verrassende smaken bij elkaar in een gerecht. Omdat ik vegetarisch ben kreeg ik een groentesoep die heerlijk was. Niet voor herhaling vatbaar. Rijsttafel Bij restaurant Surabaya kunnen wij u voorzien van een compleet verzorgde Indonesische rijsttafel.

De smaak van het eten viel tegen.

Minimum: 1Maximum:. Russisch 2. Naast je frietje speciaal maken ze ook graag een bordje nasi goreng voor je klaar. Goede sfeer erg lekker eten. Beoordelingen Toetje "ijs met fruit"aanvaardbaar.

Foutje gezien? Hoe was jouw ervaring?
  • We moesten lang op onze drankjes wachten. Heel erg vies.
  • Goede bediening, goed eten.

Gegevens Indonesisch Restaurant Surabaya Baru

Online eten bestellen. Het stel wat na ons binnen kwam had geen social deal. Was allemaal vers gemaakt en goed van smaak. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties! Gastheer is altijd vriendelijk. In Vershal het Veem vind je Warung Ventje. En dat op Zondagavond..

  • Dame bood nog "saté van het huis aan", waar we vriendelijk voor hebben bedankt nee laat maar hoor en koffie ook, nee dank u -dus zeer teleurgesteld weg gegaan.
  • Voor de kenners en liefhebbers van Indonesisch eten zal dit zeker tegenvallen.

Heeft dit restaurant zitgelegenheid buiten. Restaurant Surabaya is een sfeervol Indonesisch familierestaurant welke zich heeft gespecialiseerd in de Javaanse keuken. Schaaltjes rijsttafel bevatten erg droge kip Dit was ruim gevuld, indonesisch restaurant kruisstraat eindhoven. Hoewel het ene gerecht ons beter bevalt dan het andere is het een prima gerecht. Dus flauw of lauw zoals het in sommige recensies stond kunnen wij niet bevestigen.

Hoe was jouw ervaring?

Heeft u zin in authentiek Indonesisch eten, maar heeft u geen zin om zelf te koken? In Vershal het Veem vind je Warung Ventje. Ook dat geeft een andere smaak dan wanneer deze gegrild zou zijn.

Type reiziger. Het restaurant is dagelijks behalve woensdag geopend van uur tot Wat een domper, beter thuis kunnen blijven. JP punten. Jammer Meer. Eten prima. Beoordeeld op 12 februari indische maaltijd voor in de nacht.

Meer meldingen in deze omgeving

Is dit uw vermelding? Nasi, Bami, witte rijst. Dat vonden wij zeer ongepast. Overigens zijn er meerdere heel betaalbare en goede restaurants aan de kruisstraat op loopafstand, zie mijn andere recenties. Italiaans 2.

  • Super lekker gegeten!!
  • Soto ayam pisang goreng pangsit emping nasi goreng en tempeh kering en sate manodo.
  • Deze banaan was iig nog niet rijp.
  • De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend van diverse specialiteiten tot uitgebreide rijsttafels.

De lunch betrof een buffet. Zowel vegetarisch als met vis of vlees. Het hoofdgerecht is uit een Indonesische rijsttafel welke op tafel geserveerd wordt.

Verzenden Annuleren. Wij zijn hier onlangs met 4 personen indonesisch restaurant kruisstraat eindhoven eten. Indonesisch Restaurant Djawa indonesische restaurants. Lees meer? Emping zaten ook harde stukken in en dat voor 4 euro. Sfeer was ook niets, indonesisch restaurant kruisstraat eindhoven, ALLE lampen die er waren branden voluit fel-kon wel zien dat er goed gepoetst was.

Algemeen over Indonesisch Restaurant Surabaya

Het restaurant is dagelijks behalve woensdag geopend van uur tot Vandaag gesloten. De borden en bierglazen zijn hier dertig jaar oud.

Serveerster verstond ons niet goed waardoor we een verkeerd menu werden geserveerd zonder de kaart te hebben gezien. En dan toch wel de druppel: te muur waar onze tafel stond zat helemaal onder de etensresten, vetspetters etc. Het stel wat na ons binnen kwam had geen social deal.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *