Whatsapp gesprekken overzetten ios naar android

Datum van publicatie: 07.04.2021

Over ons Contact Adverteren. Je WhatsApp chatgeschiedenis herstellen en terughalen. Over ons Contact Adverteren.

Beste smartphone deals: Abonnementen Losse toestellen Abonnementen zonder toestel Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen. Zit het werk erop? Ga vervolgens naar www. Tik eventueel op 'Maak nu een reservekopie' om direct een back-up te maken naar iCloud Drive.

Deze back-up kun je opslaan op je SD-kaart of op de interne opslag van je telefoon.

Al deze berichten, ik heb het even nog verder uitgezoc. Wesley Fabry 18 augustus om Zo Ronald. Steek het oude microSD-kaartje in de nieuwe Android-smartphone. Je maakt in je gespreksinstellingen onder instellingen een back-up van je gespreksgeschiedenis. Het is daarom belangrijk om een back-up te maken!

Whatsapp overzetten van iPhone naar iPhone

Een back-up maken op je iPhone doe je zo: Open de WhatsApp applicatie op je iPhone Ga naar instellingen à chats à reservekopie Tik op maak nu een reservekopie WhatsApp maakt nu eenmalige een back-up. Wesley Fabry 18 augustus om Zo Ronald, ik heb het even nog verder uitgezocht. Momenteel kan dat wel met chat-app Telegram. Dan weet je dat je niet zomaar je WhatsApp chatgeschiedenis kunt meenemen.

Dit kan via de iPhone zelf, maar ook via de WhatsApp applicatie.

Kies ervoor om dit te doen. Hier wordt een back-up in Google Drive opgeslagen. Beginnen met overzetten 3! No problems. Stap je over van Android naar iPhone en wil je je WhatsApp-gesprekken overzetten.

WhatsApp overstappen van iPhone naar Android

Klik op "extract" en bewaar het bestand in een map op je computer. Leave your reply Cancel Comment Your email address will not be published. Wesley Fabry 3 november om Jacques ik kan hier moeilijk advies over gegeven omdat ik dergelijke situatie nog niet heb meegemaakt.

Vergelijk abonnementen en toestellen. Ik was ook van mening dat een iTunes kopie volstond om de WhatsApp geschiedenis terug te zetten, blijkbaar is het niet meer mogelijk om twee weken gratis iMazing te testen in combinatie met Whatsapp gesprekken overzetten ios naar android. Maar je wilt niet al je contacten en gesprekken kwijtraken van je oude Bedankt voor het melden, ik heb het even amerikaanse stafford puppy verder uitgezocht.

Wesley Fabry 18 augustus om Zo Ronald, niet dus. Je gesprekken overzetten van je oude Android telefoon naar een nieuwe is ook niet heel erg moeilijk.

Reservekopieën activeren voor WhatsApp op een iPhone

Volgend bericht. Dit doe je met het hulpprogramma iPhonebackupextractor. Tik vervolgens op 'Instellingen' en 'Chats', waarna je in het menu moet komen waar je op 'Chat back-up' dient te drukken.

De gesprekken mail je dan vervolgens naar je PC toe, dit gaat via de volgende 3 gemakkelijke stappen:. Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon.

WhatsApp is een van de meest gedownloadde apps van dit moment en kan nu ook gebruikt worden om mee te bellen. Of is hier een ander probleem. Hoor graag van je, whatsapp gesprekken overzetten ios naar android. We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken, het gebruik te meten en relevante adverties te tonen! Je wil immers niet je hele gespreksgeschiedenis kwijtraken.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Gefeliciteerd en veel plezier met je Android-telefoon! Als je Whatsapp gebruikt, geef je misschien wel meer informatie weg dan je lief is. We passen het aan. Macbook Apple iPhone Xr accu reparatie in Nijverdal.

Dat gaat niet automatisch, maar er zijn wel een aantal manieren voor. Maak een reservekopie: je chatgeschiedenis wordt nu gepload naar iCloud. Het overzetten van je WhatsApp berichten van Android naar Android kan op 2 manieren.

Over ons Contact Adverteren.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Peggy:

    Hiervoor moet je eerst synchroniseren met iCloud:.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *