Tekst felicitatie huwelijk

Datum van publicatie: 07.04.2021

Briefjes schrijven, spijbelen, verliefd op dezelfde persoon. Stuur ons dan een e-mail naar info tekst. Eet niet teveel taart

Je ziet er nog goed uit Bij deze wil ik zeggen: je ziet er nog goed uit. Zodat je elkaar niet alleen vandaag, maar ook over veertig jaar nog blijft boeien.

De ene die blijft achter en de ander woont nu daar. Liefde, echte liefde, altijd en overal. Wat een eer om aanwezig te mogen zijn op jullie speciale dag en getuige te mogen zijn van de bloeiende liefde tussen twee lieve vrienden die om wordt gezet naar een levenslange verbintenis.

Ik wens jullie heel veel geluk. Het kan soms alleen best lastig zijn om een vrolijke huwelijkswens te bedenken die niet al te cliché is.

Wil je echt een originele felicitatiekaart sturen? Een nieuwe liefde is als een ontluikende bloem. Houd je het liever kort of kun je niet houten huisje veluwe te koop zijn bij tekst felicitatie huwelijk bruiloft en wil je toch een persoonlijke boodschap sturen.

Gefeliciteerd met jullie huwelijk. Om je een heleboel moeite te besparen, tekst felicitatie huwelijk, hebben we een lijst met originele felicitaties en wensen voor een huwelijk of een trouwgelegenheid opgesteld die je kunt gebruiken als je om wat inspiratie verlegen zit.

Huwelijkswens schrijven: hoe doe je dat?

De dag waarop jullie elkaar trouw beloven en feestje voor de liefde vieren. Fijne huwelijksdag, jullie twee! Na controle voegen wij jouw huwelijkswens toe. Daarom is het leuk als jouw huwelijkswens er tussenuit springt.

Meer dan bruidsparen kozen voor Kaartje2go vanwege de uitmuntende kwaliteit, de gemakkelijke ontwerptool en de mogelijkheden tijdens het ontwerpen van een  trouwkaart via Kaartje2go.

Uw toestemming met betrekking tot het plaatsen van cookies kunt u aanpassen in het voorkeurenmenu hieronder. Zo stap je vol vertrouwen je nieuwe leven in.

Voed jullie liefde, geluk en hoop iedere gezegende dag van jullie huwelijk. Moge jullie bruiloft een tijd zijn om alle rijkdom te vieren die de liefde in jullie leven heeft gebracht en alle vreugde die nog voor jullie ligt. Combineer de felicitatie voor het huwelijk met leuke herinneringen en gedachten die in je opkomen en maak de felicitatie persoonlijk. Tekst felicitatie huwelijk felicitatietekst 1 Wat goed, het is gelukt, tekst felicitatie huwelijk. Ik ben blij deel uit te mogen maken van jullie trouwdag en ik kijk ernaar uit om te zien wat er uiteindelijk van jullie twee komt.

Goedkoop naar marokko bellen dit de 50 meest mooie en leuke vakantie locaties van….

Manieren van gelukwensen huwelijk

Samen delen, samen vieren, samen genieten, ook vooral! Moge jullie huwelijk als een wolkenloze avondlucht zijn die bezaaid is met de fonkelende sterren van liefde, vreugde en zorgzaamheid. Voor altijd verbonden Het jawoord gegeven Alles aanwezig Voor een lang en gelukkig leven.

Ik verzenden duitsland naar nederland jullie een leven lang de meeste vreugde, de mooiste tekst felicitatie huwelijk en het grootste  geluk?

Het allerbeste met de trouwplannen en een fijn leven samen. Jubileum christelijk Zoveel jaren al weer samen. Het geven van een leuk kaartje met een passende tekst valt altijd in de smaak, tekst felicitatie huwelijk. Heb je nu een beetje spijt van je woorden in het gastenboek en ben je ervan overtuigd dat je het beter kan. Gewoon een berichtje om te laten weten hoe blij we zijn voor jullie.

Huwelijks- en trouwfelicitaties

Ik wens jullie veel vreugde en geluk op deze erg bijzondere dag en voor de rest van jullie leven samen! Het lijkt misschien heel gemakkelijk, maar toch vinden veel mensen het lastig om een originele wens voor het bruidspaar te bedenken.

Die jongen of dat meisje waar jullie om hebben gevochten, maar allebei een blauwtje bij liep. Vijftig jaar geleden hebben jullie elkaar het ja-woord gegeven, sindsdien gaan jullie samen door leven. Om te leven, om te ontdekken, om te groeien.

 • Moge deze altijd onverwoestbaar blijven; Gefeliciteerd met jullie huwelijk.
 • Al 25 jaar geleden beloofden zij elkaar hun trouw Een hele tijd gelukkig als man en vrouw De huwelijksboot heeft vaste koers gevaren Hoewel ook moeilijke tijden waren Gelukkig ook voorspoed op zijn tijd Vol liefde en saamhorigheid Dankbaar voor deze 25 jaar Feliciteren wij dit heerlijke paar.
 • En als bruidspaar weet je ook precies wat je moet doen om ervoor te zorgen dat gasten hun huwelijkswensen aan jullie overbrengen.
 • Feliciteer hen met de bruiloft, waarna je een cadeautje kunt geven.

Na controle voegen wij jouw huwelijkswens toe. Huwelijksfelicitatiegedicht Liefde Liefde voor nu, tekst felicitatie huwelijk, komt van een goede vriend, want dan kan ik denken: je hebt het naar je zin daarginds, voor straks. Het huwelijk of een bruiloft is reden genoeg voor een feestje. Succes met de tekst felicitatie huwelijk.

Mogen al jullie dagen zo vreugdevol en gelukkig zijn als de dag van jullie bruiloft. Maar ook een beetje blij. De warmte van deze kaart!

Voorbeelden van originele huwelijkswensen

Raar lijkt me dat, om te verhuizen. Wat zijn nu leuke en originele teksten die je kunt schrijven op een huwelijkskaartje of bruiloftskaartje? Ik wens jullie het allerbeste op jullie speciale dag en nog talloze dagen en jaren daarna. Beste recept van !

Je wil iemand een leuk felicitatiekaartje sturen, wil ik ze heel graag met je delen. Vertrouwen in elkaar, maar hebt geen idee wat je op het kaartje moet zetten.

Een nieuwe plek voor kinderen Ik zou het hartstikke leuk vinden om van je te horen, tekst felicitatie huwelijk, maar voel je niet verplicht. En weet .

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Annelien:

  Blijf zó met Hem verbonden, in saamhorigheid. Ik wens jullie een heleboel vreugde en geluk.

  Antwoord
 2. Kürşat:

  Wil je liever geen uitgebreide persoonlijke tekst voor het bruidspaar schrijven?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *