Schutting planken horizontaal of verticaal

Datum van publicatie: 07.06.2021

Meer informatie over bezorgen van o. Tips voor een goede tuinkamer Tips voor het aanleggen van kunstgras Oprit of erf met grind aanleggen. En verzending in België.

De meeste mensen kiezen voor schuttingplanken van 1,6 cm dik in geïmpregneerd naaldhout. Het moderne karakter van horizontale schuttingen is mogelijk niet geschikt voor elk huis. Die legt u tegen de eerste plank en daar komt de volgende schuttingplank tegenaan. Tuinhout: Deadline 1 - Bestel voor zondag Als uw huis is gebouwd met strakke lijnen en een strakke geometrie, kan een horizontale schuttingperfect zijn voor u.

Bij een tuinscherm komt dit heel precies, omdat u vastzit aan de breedte van het tuinscherm. Welke planken ga je gebruiken. Het assortiment afgestemd op uw land. Benodigd aantal schuttingplanken bij een verticale schutting. De webshop berekent dit automatisch.

Bleib hier Nach Gadero.
 • Het is ook mogelijk om uw plankenschutting af te wisselen met stalen tralieschermen of gaaspanelen met houten omlijsting. We leveren binnen werkdagen op basis van efficientie, hierdoor kunnen wij van te voren geen leverdag bepalen.
 • Horizontale of verticale planken schutting?

Tuinhout: Snelle bezorging op vaste dagen per postcode.

Volgende week dinsdag. Let op, voor sommige producten geldt een langere levertijd, dit wordt dan bij het product vermeld. Schutting op maat Als uw tuin een beetje een vreemde afmeting heeft kan het plaatsen van een schutting nog wel wat gedoe zijn.

Op maat. Het uitzet touw plaats je over de lengte van de schutting, dit wordt je lijn van de schuttingpalen, zodat ze allemaal recht naast elkaar komen. Sommige kleine palletartikelen bezorgen wij alleen zaterdag of maandags.

Zo doet u dat. Het is raadzaam een stukje tape om uw grondboor te wikkelen zodat u precies weet hoe diep u moet boren. Een van de meer moderne benaderingen van schutting houdt in dat de hekstijlen horizontaal in plaats van verticaal worden gemonteerd! Mijn account? Dit is een gestroomlijnd, schutting planken horizontaal of verticaal, eigentijds ontwerp dat er op sommige huizen mooi uitziet.

Doe-het-zelf video - Verticale planken schutting maken

Toch vindt niet iedereen dit mooi. Hier tel je 1cm of 2cm bij op. Als u denkt dat verticale schutting te traditioneel lijken, beschouw dit dan als een alternatief.

Terug naar overzicht Hoe plaatst u zelf een stevige schutting met verticale planken. Kijk even of de schroeven netjes verzonken zijn in het hout? Gempregneerde naaldhouten vierkante palen zijn een stuk goedkoper en gaan ongeveer jaar mee, schutting planken horizontaal of verticaal.

We kunnen de horizontale lijnen verzachten met stenen steunpilaren of lichte houtkleuren. Ons bellen of e-mailen voor tips en advies op maat kan natuurlijk ook. Advies over uw schutting.

Sierbestrating: Levering binnen 1-7 werkdagen

Informatie over bezorgen. Stevige constructie, weinig zaagwerk; Minder hout nodig dan bij verticale planken; Minder doorkijk; Hoogte zelf te bepalen, bijvoorbeeld cm; Op maat te maken, u houdt geen stukje over zoals bij kant en klare schermen; Benodigd aantal schuttingplanken bij een horizontale schutting.

Een schutting met horizontale planken zorgt er vaak al snel voor dat een tuin rommelig overkomt. U zou bijvoorbeeld zelf de schutting kunnen gaan maken met schuttingplanken en schuttingpalen.

 • Dat is ook niet zo vreemd; een schutting met verticale planken maakt het optische gebied veel groter lijken!
 • Kijk even of de schroeven netjes verzonken zijn in het hout.
 • Bij 'slappe' grondsoorten kunt u eventueel snelbeton bijstorten.
 • Het is ook mogelijk om uw plankenschutting af te wisselen met stalen tralieschermen of gaaspanelen met houten omlijsting.

Copyright - Tuinhekbekleding. Door met losse schuttingplanken te werken bepaalt u heel eenvoudig schutting planken horizontaal of verticaal hoogte van uw schutting. Wist u dat Door de planken van de schutting verticaal te monteren vormt de schutting voor het oog n wand en creert u meer rust voor uzelf in de tuin. Het uitzet touw plaats je over de lengte van de schutting, schutting planken horizontaal of verticaal, zie deze pagina, zodat ze allemaal recht naast elkaar komen.

Afhalen in Belgi of Neder. Voor Walloni wijken wij af van onderstaand schema en gaan onze medewekers op maat een aflevering plannen binnen maximaal 8 werkdagen.

Met verticale planken kan je gemakkelijk zelf je hoogte van de schutting bepalen. Deze nieuwe trend heeft dan ook veel voordelen. Tips voor het inrichten van uw houten overkapping Het perfecte terras creëren?

Altijd levering op vaste dagen per regio zie onderstaand kaartje met daaronder de uitleg tabel.

NL Zeeland. Altijd levering op vaste dagen per regio zie bezorg pagina voor meer details wanneer we bij u in de buurt bezorgen. Kortom heel veel voordelen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Anusha:

  De lengte van de planken zijn in de meeste gevallen 3, 4 of 5 meter lang.

  Antwoord
 2. Maruschka:

  Om het inscheuren van plankuiteinden te voorkomen is het aan te raden ze voor te boren. Zowel hardhouten als geïmpregneerde naaldhouten vierkante palen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende diktes: 6 x 6, 7 x 7, 8 x 8, 9 x 9 en 10 x 10 cm.

  Antwoord
 3. Izzet:

  De lengte van de planken zijn in de meeste gevallen 3, 4 of 5 meter lang.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *