Online apotheker betrouwbaar

Datum van publicatie: 13.03.2021

Wanneer je erop klikt, kom je terecht op de website van het  FAGG   federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten. Staan er meerdere barcodes op de verpakking van uw medicijn?

Dat mag nooit.

Heeft u het adres van de aanbieder? Raadpleeg het apotheekregister Alleen een apotheek mag in Nederland een receptmedicijn verstrekken. Er zit gif in het medicijn. We doen echter geen promoties of acties op geneesmiddelen, babymelk en eventuele andere producten met een wettelijke beperking hieromtrent.

Dat mag nooit. Verder moet er nog informatie over de fysieke apotheek terug te vinden zijn.

Zoek je product via de zoekbalk bovenaan abn amro inloggen bankieren pagina of ga eens kijken in onze promoties. De huisarts kan het recept doorsturen als hij de website betrouwbaar acht. Vraag en antwoord. Nooit receptgeneesmiddelen zonder recept Kunt u op een site een receptgeneesmiddel kopen zonder recept van uw arts.

Hoe controleer ik de betrouwbaarheid van een internetaanbieder Volgens de consumentenbond is een groot deel online apotheker betrouwbaar de op internet verhandelde geneesmiddelen niet betrouwbaar, online apotheker betrouwbaar.

 • Hoewel bij het opstellen van de tekst uiterste zorgvuldigheid is betracht, is de KNMP niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit enige onjuistheid in deze tekst. Dat kan altijd - hiervoor heeft de website dit logo niet nodig.
 • Er zit bijvoorbeeld geen werkzame stof in de pillen en tabletten of de samenstelling deugt op andere punten niet.

Voorwaarden voor de online apotheek

Of zoek handmatig naar uw medicijn Medicijn, klacht, ziekte of trefwoord Zoeken Autocomplete Vind. Een online apotheek mag zijn medicijnen niet uitsluitend online verkopen.

Foto maken. Ook moet er een hoop informatie vlot terug te vinden zijn op de website. Controleer receptnoodzaak Wilt u weten of voor een medicijn een recept nodig is?

 • Geld terug! U moet de aanbieder daar ook daadwerkelijk kunnen terugvinden.
 • Uw eigen apotheker is op de hoogte van uw persoonlijke omstandigheden en kan u uitgebreid begeleiden bij uw medicijngebruik. Je kunt dan tevens vragen of het bestellen via een web-apotheek invloed heeft op de vergoeding van de verzekeraar.

Voor Nederland kom je terecht bij aanbiedersmedicijnen. Een betrouwbare aanbieder zal nooit een receptgeneesmiddel verstrekken zonder recept van een behandelend huis arts. Hoe moet ik succesvol klagen. Zulke vragen kunnen bijvoorbeeld zijn of je al medicatie neemt, of je zwanger bent, dan heb je te maken met een malafide verkoper en zal de kwaliteit van je geneesmiddel niet gegarandeerd zi?

Online apotheker betrouwbaar je online apotheek er niet tussen. Wilt u een recept bij uw apotheek digitaal inleveren via e-mail of een upload, online apotheker betrouwbaar.

Documenten

Zoek het Europees Logo dat verplicht op hun website vermeld moet staan meestal onderaan de website :. Om er voor te zorgen dat je de juiste geneesmiddelen krijgt, en deze ook echt nodig hebt, stelt een goede online apotheek je op voorhand enkele belangrijke vragen over de toestand van de gezondheid.

Zo moet je de naam van de apotheker, samen met zijn telefoonnummer en e-mailadres kunnen vinden. Of zoek handmatig naar uw medicijn Medicijn, klacht, ziekte of trefwoord Zoeken Autocomplete Vind.

Hoe word ik klant. Om een goede en online apotheker betrouwbaar farmaceutische zorg te kunnen verlenen, geven wij de mogelijkheid om tijdens het bestelproces eventuele extra gezondheidsinformatie mee te geven. Daarom zetten we graag nog eens op een rijtje waarom je bij onze online apotheek even goed bent geholpen als in een fysieke apotheek.

Als dubbele controle kan je de adresbalk bekijken. U heeft dus geen idee wat u slikt en of er gevaar is voor ongewenste bijwerkingen als u ook nog kleding productie kleine oplage medicijnen neemt.

Bij deze middelen is het aanbod van ongecontroleerde medicijnen dan ook aanzienlijk, online apotheker betrouwbaar.

Dan raden wij u aan naar uw eigen apotheek te gaan. Ze leveren goede producten voor een eerlijke prijs en vanaf een bepaald bedrag vallen de verzendkosten nog weg ook. De legale internetapotheek biedt wel minder services, zoals een persoonlijk gesprek of hulp bij spoedmedicijnen. Wat zijn nepmedicijnen en waarom zijn ze gevaarlijk?

 • En hij zal dat bijv.
 • Een online apotheek mag nooit commercieel zijn.
 • Of het gaat schimmelen.
 • Vraag het de webapotheker.

Een pakketje retourneren. Veilig betalen online apotheker betrouwbaar Pazzox biedt via het online betaalplatform van Ingenico ePayments verschillende betalingswijzen aan.

Als je tenminste bij een veilige en betrouwbare webwinkel aanklopt. Bij twijfel kan je steeds onze klantenservice contacteren voor meer informatie of vertrouwelijk advies. Tips om op het internet illegale pillenhandelaren te onderscheiden.

Dan kan de verzekeraar u vragen om sommige medicijnen alleen bij een bepaalde internetapotheek te bestellen. Nepmedicijnen worden gemaakt door onbetrouwbare bedrijven, die zich niet houden aan de standaard kwaliteitsprocedures, online apotheker betrouwbaar.

2.271 • Uitstekend

Een voorbeeld hiervan is dat het medicijn is bewaard bij een te hoge of te lage temperatuur. Controleer het via de geneesmiddeleninformatiebank. Ook moet er een hoop informatie vlot terug te vinden zijn op de website.

Als je op dit logo klikt, waar bevestigd wordt dat het betrouwbaar en veilig is. Tot slot willen we online apotheker betrouwbaar meegeven dat we als Belgische apotheek tevens rekening dienen te houden met het verbod om in Belgi vrij verkrijgbare geneesmiddelen te verkopen in landen waar deze enkel op voorschrift mogen worden gekocht, online apotheker betrouwbaar. Vraag en antwoord Wat zijn de voordelen als u receptgeneesmiddelen via uw arts en apotheek krijgt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Jurie:

  Als u uit schaamte bepaalde pillen via het internet bestelt, weet dan dat uw huisarts dé vertrouwenspersoon is waar u met al uw problemen terecht kunt. De barcodescanner werkt alleen met medicatie van een apotheek.

  Antwoord
 2. Florianne:

  Daar mag wel reclame voor worden gemaakt, maar ze mogen niet worden afgeprijsd. Dan is het mogelijk om het product naar ons terug te zenden.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *