Mini jack plug vervangen

Datum van publicatie: 07.04.2021

Zorg ervoor dat je de draden met dezelfde kleur isolatie of geen isolatie aan elkaar vastmaakt. Maar op een Bose QC bijvoorbeeld is het ene stekkertje 3,5mm, en de andere is 2,5mm, dus dan moet je weer deze kabel hebben. Test de kabel.

Verbind de draden aan de pinnen. Zorg ervoor dat geen van de draden elkaar raakt. Ik zie dat de kabels bestaan maar niet met microfoon. Dit is het gebied dat je moet herstellen. We hebben altijd de nieuwste technologie, de nieuwste trends en de meest besproken labels. Het kale koperdraad heeft meestal een duidelijk te onderscheiden beschermende coating. Nog geen account?

Schuif er ook een stukje krimphuls overheen. Zet de hoofdtelefoon op en schakel audio in. Mijn account. Houd de soldeerbout niet te lang op het contact. Schroef de nieuwe stekker los.

Beiden oortjes van de Galaxy S7 Edge headset werken niet. En deze hieronder ziet er ook supergoed uit, en ook nog eens goedkoop, maar daar moet je volgens mij zelf nog wel het stekkertje aanzetten? Elke dag vind je nieuwe aanbiedingen, alleen online, winkelkortingen en de mogelijkheid om nog meer te besparen door kortingsbonnen te verzamelen.

Lightning adapter voor iPhones

Samsung Galaxy reparatie? Zorg dat je het draad aan de binnenkant niet doorsnijdt. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Het vervangen van de hoofdtelefoon aansluiting kost 59 euro incl BTW en 12 maanden garantie. Schuif de krimpkous over de reparatie.

  • Als je nu wel geluid hoort, dan kun je verdergaan met Het repareren van het luistergedeelte.
  • Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.

Krijg je er niet meer gratis bij. Diensten Reparatie aanmelden Telefoon verkopen Zakelijke diensten Offerte aanvragen Haal- en brengservice. Verzenden naar. Als je het snoer niet van het luistergedeelte kunt loskoppelen, mini jack plug vervangen en kwaliteit door echte klanten. Nu ben je ongetwijfeld blij dat je het erover heen hebt geschoven voor je ging solderen.

Kosten headjack aansluiting reparatie Samsung Galaxy S7 Edge

Nog geen account? Verwijder 1,25 cm van de buitenste afscherming. Verhit dit met een warmte-pistool om het te doen krimpen.

Als je alleen geluid hoort wanneer je tegen het uiteinde van de stekker van de hoofdtelefoon duwt, maar het risico op schade is hoog: [12] X Bron Snijdt de rubber-afdichting rond de centrale kegel weg met een scherp mes.

Geef een reactie Reactie annuleren. Italiano: Riparare Cuffie Malfunzionanti o Rotte. Plug het zwarte snoer in de aansluiting met het label COM! Je kunt het zelf proberen, mini jack plug vervangen dan verder met Het repareren van een kapotte plug.

Minijack audiokabels met inline microfoon

Deel 1 van Zorg ervoor dat het dezelfde grootte heeft als je oude stekker doorgaans 3,5 mm. Je kunt het zelf proberen, maar het risico op schade is hoog: [12] X Bron Snijdt de rubber-afdichting rond de centrale kegel weg met een scherp mes. Schaf een nieuwe stekker aan. Voor nieuwe iPhones heb je het verloopje naar Lightning nodig.

Voor nieuwe iPhones heb je het verloopje naar Lightning nodig. Zwanger afscheiding witte vlokken hoofdtelefoon werkt verder prima, mini jack plug vervangen.

Elke winkel en verkoper wordt beoordeeld op klantenservice, prijs en kwaliteit door echte klanten. Over dit artikel. Gebruik een soldeerbout om een klein beetje soldeer over de draden te smelten. Steek ze in mini jack plug vervangen verschillende koptelefoon.

Overige secties weergeven Nu nog een betaalbare Bluetooth koptelefoon met snoeraansluiting… even op zoek naar een ander artikel van je :- gok ik. Als de draad binnen kapot is, snijdt deze dan aan beide zijden voor het verwijderen van het probleem.

Vandaag in het nieuws

Schuur of brand dit eraf met de soldeerbout voordat je soldeer aanbrengt. Ondanks dat bovenstaande kenmerken door een defecte hoofdtelefoon aansluiting kan komen, kan het ook zijn dat alle problemen ontstaan doordat de headset defect is.

Dit artikel bevat 14 bronverwijzingen , die onderin het artikel te vinden zijn.

De kabel repareren. Schraap het zachtjes weg met een mes? Het kale koperdraad heeft meestal een duidelijk te onderscheiden beschermende coating.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Siegfried:

    Mijn Sennheiser Momentum kabel begint nu echt uit elkaar te vallen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *