Huis met duivengaten high tea

Datum van publicatie: 12.05.2021

We hebben er dus als gezin gegeten en het was erg lekker. Voorgerecht panpizza mag de naam panpizza niet dragen. Jeroen Kolhoff.

Deze bedrijven staan nu in de spotlights. Bedank YGBTilburg. Kwaliteit eten goed. We hebben in de afgelopen jaren al diverse keren hier gegeten. Ellen en Jan punten. Wij komen hier ongeveer 1 x per maand en nemen dan een verrassingsmenu. Wij hebben betere high tea's gehad.

Als nagerecht lokaal gemaakt ijs begeleidt met ananas en een grote portie Crme Brle. Tevoren waren wij gewaarschuwd dat het niet meer was zoals vroeger Maar erg weinig. Gewoon leuk. Hoe werkt het. We will help you along.

Prijs - kwaliteit verhouding echt scheef.

Corona informatie

Helaas was er iets fout geggan er stond geen resevering op hun naam gelukkig was er nog een tafeltje vrij en mochten we daar gaan zitten anders hadden we de reis voor niks gemaakt.

Sharing is Caring - get your purchase fully refunded You want to experience a deal together with your friends? Goed verzorgd in een hele mooie smaakvolle omgeving. Wij komen zonder twijfel weer terug! Echter was de tijd tussen de gerechten soms wat lang. Mooie volle smaken en duidelijk de hand van een kok die een eigen stijl heeft.

Onze missie is om onbekende deuren op een aangename manier te openen.

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Den Bosch. The Netherlands Achterhoek Achterhoek. Het restaurant zag er gezellig en verzorgd uit. Dirk punten.

Wat is Social Deal

Als nagerecht lokaal gemaakt ijs begeleidt met ananas en een grote portie Crème Brûlée. Erg vriendelijke bediening en de kinderen mochten een kijkje in de keuken nemen tijdens de bereiding van hun toetje. Gewoon leuk! Bediening keurig.

Gezellig met vrienden iets leuks doen. Pure kletspraat. Nu veel minder. De bediening was vriendelijk en maakte tijd voor een praatje. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Zoom in huis met duivengaten high tea de bijgewerkte info weer te geven.

Sluit je gratis aan en ontdek Het huis met de Duivengaten voor een onverslaanbare prijs

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Afgelopen woensdag 7 juni hebben we een high tea gehad in dit bijzonder restaurant, aan de buitenkant is het een heel erg oud gebouw, maar binnen was het knus modern.

Vooraf een proeverij van de voorgerechten. Bodem was ontzettend taai. Wij hadden een fles rose en die was perfect.

  • Het restaurant heeft verder echt een "huiskamergevoel", iets waar wij erg van houden.
  • Wij komen hier niet meer terug.
  • Een goede manier om kennis te maken met de prima keuken.
  • Den Helder.

Heerlijk eten. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Winterharde bloeiende planten in pot badkamergeluid wat spreken met tafelgenoten moeilijk maakt, en dat drukt mijn beoordeling erg.

Datum van bezoek: januari Wij hadden een fles rose en die was perfect. Dirk punten. Als voorgerecht hadden we de proeverij, huis met duivengaten high tea. Samen met mijn man genoten van een heerlijke uitgebreide lunch.

Vandaag hadden wij een leuke verrassing onze zoon belde komen jullie bij ons eten oke doen we daar aan gekomen kregen wij van onze kleinzoon een bon van jullie met de mededeling smakelijk eten waarna onze zoon zij je moet er om half 8 zijn alles was geregeld en wij moeten zeggen het was voortreffelijk tot aan het eind een heerlijk verrassings menu met heel erg lekker eten dank jullie wel en Michel en Esther heel erg bedankt groetjes Herman en Gonnie iut Hoogeveen. Bediening was aardig en attent.

Het is er altijd gezellig en knus, de bediening is perfect, echt een heerlijk avondje uit.

Zo geniet je samen van de leukste bedrijven bij jou in de buurt en trakteert Social Deal? Keukens: Belgisch, Frans. Bedank YGBTilburg. Great concept.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *