Bob martin spot on

Datum van publicatie: 09.06.2021

Zo is het bij ons altijd sale. Dit extract is micro-ingekapseld waardoor het langzaam vrijkomt en langdurig werkzaam is. Supermarkt Velp Churchillplein Wijzigen.

Bob Martin Spot On voor katten is een middel tegen vlooien en teken. Ledig ongeveer de helft van de inhoud op elk van twee punten op de rug van de hond, bij voorkeur aan de basis van de kop en tussen de schouderbladen. Frontline Combo Spot-on Hond S is speciaal voor de bestrijding van vlooien, teken en luizen bij honden van kg. Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen.

Dubbelpak: 2 x Halsband 38 cm

Productinformatie Beschrijving De Clear vlooiendruppels van Bob Martin zijn speciaal ontwikkeld voor kleine honden. Dit beschermingspakket voor honden zorgt er voor dat jouw hond een half jaar lang beschermd is tegen vlooien, dan kunnen wij het juiste assortiment tonen.

Je browser accepteert geen cookies. Kies een Coop winkel, Team Medpets, bob martin spot on. Met vriendelijke groeten.

 • De website kan helaas niet correct weergegeven worden.
 • De pipet moeten worden aang Seresto vlooienhalsband voor honden   reviews

Fiprotec Spot-On kat is een vlooiendruppel tegen teken en vlooien bij katten vanaf 1kg en ouder dan 8 weken. Activyl Spot-on voorkomt vlooieninfestaties en mag vanaf de leeftijd van 8 weken toegediend worden aan de kat met een minimum lichaamsgewicht van 4kg.

Het ontwormen van de kat is belangrijk, maar niet altijd even makkelijk. De website kan helaas niet correct weergegeven worden. Hoewel er geen direct dodelijk effect tegen teken is aangetoond, hebben deze vlooiendruppels een werkzaamheid tegen Dermacentor reticulatus getoond. Prac-Tic Zeer kleine hond Spot-on Pipet 3 stuks.

Service Wijzigen.

 • Beaphar No Stress Spot On Kat vermindert stress bij katten door de rustgevende werking van het middel. Let op: masseer de vloeistof niet in op de huid.
 • Dit is een bestrijdingsmiddel tegen vlooien, teken en luizen voor honden van 40 tot 60 kg. Inhoud:

Alle informatie rondom het coronavirus bob martin spot on je vestiging en de Onlineshop vind je hier. Bijsluiters Bob Martin spot on voor de kat bijsluiter. Afhalen in de vestiging Zwolle. Algemeen Over beslist. De Dronspot o. Inloggen Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.

Bob Martin Spot On Kat

Het opbrengen van de oplossing volgens de instructies maakt de kans dat het dier de oplossing zal inslikken zo klein mogelijk. Beschermingspakket half jaar Hond   4 reviews 4.

Pyriprole doodt vlooien binnen 24 uur na toediening. Beaphar No Stress Spot On voor honden Vermindert de stress bij honden en houdt ze kalm door het rustgevend effect van het valeriaan extract.

De Clear vlooiendruppels van Bob Martin zijn bob martin spot on ontwikkeld voor katten. De speciale pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeggedrukt op de huid tussen de schouderbla Exil Fipralone spot on kat 3st.

U kunt de pipetten eenvoudig tussen de vacht in de nek van uw kat druppelen. Dit helpt de kat, om zich op zijn gemak te voelen.

Omschrijving

Zo is het bij ons altijd sale. Gebruik Controleer of uw hond ouder is dan 2 maanden en of u de juiste verpakking heeft gekocht ten aanzien van het lichaamsgewicht van uw hond. Terug naar Vlooien - Teken. Voor het juist en veilig gebruik van de Clear Spot On druppels verwijzen wij je graag naar de gebruiksaanwijzing hierin staat alles duidelijk beschreven.

Het eerste aanbrengpunt is onder de kop en de tweede aanbrengplek zit tussen de schouderbladen? Plaats de punt van de pipet direct tegen de bob martin spot on huid en knijp voorzichtig. Frontline Combo Spot on Kat is een spot-on middel ter preventie en bestrijding van vlooien, bob martin spot on, teken en luizen bij katten. Door Henk vos11 december.

Dit extract is micro-ingekapseld waardoor het langzaam vrijkomt en langdurig werkzaam is. Teken zullen gewoonlijk binnen 48 uur na contact met Fipronil worden gedood? Bob Martin spot on voor de kat is niet langer leverbaar.

Meer fotos 3.

Productbeschrijving

Contact Nedac Sorbo. Verwijder de pipet uit de verpakking. Bezorgen Ophalen. Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.

Bij honden zwaar. Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 20 tot 40 kg is een bestrijdingsmiddel tegen vlooien en teken voor honden vanaf 8 weken. Prac-Tic Zeer kleine hond Spot-on Pipet 3 stuks.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Saïd:

  Frontline Spot on Kat helpt om vlooien, teken en luizen gemakkelijk te bestrijden bij uw kat.

  Antwoord
 2. Imar:

  Overige kenmerken Gewicht 19 g Gewicht hond 2 - 10kg Leeftijd dier Puppy maanden Type dieren Hond Verpakking breedte 90 mm Verpakking hoogte 20 mm Verpakking lengte mm. Niet gebruiken bij konijnen.

  Antwoord
 3. Lalita:

  Dus het prikt niet met aanbrengen en ruikt ook niet sterk. Inloggen Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *