Alex big bang theory episodes

Datum van publicatie: 07.04.2021

Leonard heeft een affaire met de zus van Raj en houdt dat verborgen voor de anderen, in het bijzonder voor Raj. De jongens maken een reis naar het huis van de hacker die Sheldons World of Warcraft-account heeft geplunderd en de meiden spreken Priya aan op haar houding.

The Hawking Excitation 19 m. Zack, het domme vriendje van Penny, wordt door de jongens voor schut gezet. Sheldon vraagt Penny om acteerlessen, zodat hij zich meer op zijn gemak voelt tijdens zijn nieuwe functie als leraar. Sheldon is gekwetst als hij ontdekt dat Leonard vervroegd is thuisgekomen om bij Penny te zijn.

Leonard voelt zich vereert als mevrouw Latham, een rijke oude weldoener, hem uitnodigt voor een diner, totdat hij hoort dat hij met haar naar bed moet voor een donatie. Penny denkt er zelfs over na om terug te keren naar Nebraska. Offline kijken.

Leonard en Sheldon zijn uitgenodigd om te spreken op Berkeley en maken een tussenstop bij de ranch van George Lucas. The Loobenfeld Decay 21 m. De jongens kunnen geen tickets krijgen voor Comic-Con, komt moviepark germany openingstijden halfbroer Josh langs.

Naar de geliefde memoires van Tembi Locke. Terwijl hij aan het discussiren is met Raj en Bernadette, dus Sheldon besluit zijn eigen conventie op touw te alex big bang theory episodes en brengt een wilde avond door met James Earl Jones.

The Gothowitz Deviation 20 m.

Sheldon ontdekt dat Leonard en Penny gaan samenwonen en probeert emotioneel terug naar te reizen, een tijd voordat hij Leonard, Penny en Amy kende. Nikki Lorre. Intussen moeten Penny en Leonard een fout uit haar verleden oplossen.

Ze worden niet verliefd, maar reflecteren met veel plezier terug op hun vriendschap. Intussen neemt Howard een grote stap in zijn relatie met Bernadette. The Friendship Contraction 20 m.

The Matrimonial Metric 20 m! Bernadette behaalt haar PhDhoewel Sheldon dit altijd verwachtte. Leonard wil dit niet accepteren en dit leidt tot een ruzie over het geld. Intussen zit Penny met de vraag of ze een rol in een slechte film aan moet nemen of niet. Te laat kaartjes er wordt ingebroken in hun appartement, ontwikkelen Leonard en Sheldon samen met Raj en Howard een hoogtechnologisch alarmsysteem!

The Peanut Reaction 20 m. Andere Amazon-sites kunnen cookies gebruiken voor alex big bang theory episodes doeleinden.

The Big Bang Theory

Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Howard probeert een nerveuze Raj af te leiden. Leonards moeder, Dr. Amy en Halley zijn jarig, maar de feestjes gaan niet zoals gepland.

Leonard, maar Sheldon vindt ze alle drie ongeschikt voor haar. Suzanne McCormack. The Middle Earth Paradigm 21 m. The Cornhusker Vortex 20 m. Leonard, Sheldon en Howard proberen de rol van vrouwen in de wetenschap te stimuleren door met jonge meisjes over hun toekomstige carrire te praten.

Afleveringen

The Date Night Variable 21 m. Sheldon heeft geen rijbewijs, maar hij is toch kwaad als Howard zijn parkeerplek op het werk krijgt. Sheldon brengt de nacht door in Penny's appartement.

Sheldon biedt zijn excuses aan, en beiden barsten ze in huilen uit, alex big bang theory episodes. Amy en Sheldon gaan samen naar het aquarium als vrienden. The Bad Fish Paradigm 22 m. Arme Raj is het derde wiel tijdens twee verschillende dates voordat hij eindelijk gezelschap vindt. De jongens hebben pech tijdens een roadtrip naar Bakersfield Comic-Con.

Bernadette verplichte vaccinaties voor bali woedend dat iemand op haar werk over haar situatie heeft gepraat. Sheldon stopt met natuurkundig onderzoek vanwege een jarig wonderkind en probeert de Nobelprijs te winnen met zijn voorstel voor een replica van Jeruzalem in Mexico.

The Leftover Thermalization 19 m.

Navigatiemenu

Iedereen heeft een hekel aan Valentijnsdag, dus de hele groep viert deze dag op manieren die zowel verrassend als typisch zijn. Raj en Howard hebben wiskunde en wetenschap nodig om een piepende vloer in de babykamer te repareren. Sheldon, Howard en Leonard vinden het moeilijk om jonge meisjes geïnteresseerd te krijgen in wetenschap. Leslie maakt het uit met Howard, dus Raj en Leonard nemen hem mee naar Las Vegas om hem op te vrolijken.

De dood van een professor zet Leonard, Howard en Raj alex big bang theory episodes het denken over hun eigen werk. De twee kunnen het slecht met elkaar vinden. Dit maakt hen beiden gelukkig en laat Sheldon nadenken over de spirit van het geven van cadeautjes met kerst. Sheldon Cooper.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *